Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jaz nikoli ne plačujem redno, tudi mesec se brez problema zdrži.
Probaj
Probaj
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Mislim da te po enem mesecu obvestijo po smsu da placaj, po dveh ti zagrozijo z odklopom in po tem ti cez kak teden izklopijo odhodne klice. Ce jih hoces nazaj vklopit, moras takrat placat vsaj dva zapadla racuna in ne samo enega 'najbolj nujnega'.
Vir: izkusnje revnega studenta
Vir: izkusnje revnega studenta
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
delfinchek napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Kje v Sloveniji ali Avstriji se da dobiti Pink Elephant vanilijeve cigarete? V SŠ sem jih kupila v obmejnem Dutyfree shopu, zdaj pa jih več nimajo tam.
V Lj v Nami. Imaš tudi Black Devil - vanilijeve in čokoladne (mislim, da sta ta dva okusa).
to bo pa tudi meni prišlo prav
- NinnaNanna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2015
*Gaja* napisal/-a:NUJNO!
Prodala bi telefon iPhone 5s, ki sem ga eno leto že odplačala, ostalo je še eno leto. Ker bi ga rada prodala oz. dala vsaj stran in si kupila drugega (cenejšega), me zanima, če se to sploh da. Vezan je z naročniškim razmerjem (naročnina z zakupom podatkov 1GB interneta in obrokom telefona je na mesec skupno 45eur) in sicer do decembra 2015. Ali lahko dam oglas in najdem nekoga, ki bi (če bi bil kdo seveda zainteresiran) prevzel naročnino in če se da narediti prepis? Ali pa da ga plača celega in gre pač kam želi (na Mobitel ali kam drugam). Tako sicer nič ne zaslužim ali pač? Malo hecno mogoče za koga, a zadnje dneve razmišljam v tej smeri in ne vem kako bi to sploh bilo izvedljivo.
gres na Telekom al pac kjer mas narocnino, poves da bi zamenjala telefon in ga odplačaš kokr ti je pač ostal za odplačat. takoj lahko uzames novega ali drugo naročnino,karkol pač
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Pozdravljene
Jaz pa nujnoooo rabim lutko oz.punčko malo Mašo iz risanke Mala Maša in Medved....če ve kera ki bi jo kdo imel...ena je na bolhi vendar prodajelec zgleda ni resen. Če ve katera kje naj jo dobim prosim za nasvet...
Jaz pa nujnoooo rabim lutko oz.punčko malo Mašo iz risanke Mala Maša in Medved....če ve kera ki bi jo kdo imel...ena je na bolhi vendar prodajelec zgleda ni resen. Če ve katera kje naj jo dobim prosim za nasvet...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
- Wilma
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2013
Rabim citat ali misel/pregovor o ljudeh, ki te zapustijo (po možnosti si sam oprostil dosti večjo njihovo napako, oni pa so te zapustili zaradi dosti manjše), potem pa pričakujejo, da jih boš čakal in jih vzel nazaj.
Pač nekaj v tem smislu, z besedami, ki to lepo zajamejo.
Pač nekaj v tem smislu, z besedami, ki to lepo zajamejo.
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
... že našla
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
-
Dandellion - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2015
Kako se v Nokia Lumii pogleda kaj sem nazadnje gledala? Ne mislim samo naslova spletnih strani in tega kar sem iskala, to vem, da se da pogledati v google iskalniku v zgodovini iskanja. Mislim zavihke, ker pri enih telefonih je tako, da ostanejo v ozadju in tudi bolj žrejo baterijo. Jih moraš "odrolati".Kako pa to pogledaš v Lumii 830?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov