Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Cassiopeia - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2013
NUJNO!
Na katerega prevajalca (v Mb ali Pomurju), ki prevaja zdravniške izvide, naj se obrnem? Rabim met prevedeno v ang za tujino (ZDA) in to čim prej.
Na katerega prevajalca (v Mb ali Pomurju), ki prevaja zdravniške izvide, naj se obrnem? Rabim met prevedeno v ang za tujino (ZDA) in to čim prej.
"I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I`m already better than them."
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Lamia napisal/-a:Hej! Nujno potrebujem mnenje o Fit Inn fitnesu v BTCJU? Je mogoče katera že tja šla in lahko poda kkšno mnenje o tem? Seveda je pa zaželjena tud kakšna družba, ki bi trpela tm z mano
Meni je super. Res poceni (20eur/mesec, ce se zavezes za 1 leto. Vmes lahko za 2 meseca zamrznes - kar je fajn, ce si kot student poleti izven Lj), zelo velik, mal manjsi locen zenski del, kul naprave, velike garderobe, kul osebje, za 9eur mas se neomejeno neke fitness pijace (prvih 14dni lah zastojn testiras, kar je super, ampak po 14ih dneh MORAS sporocit, ce je naprej ne bos jemal), zravn mas se poceni solarij, ob vpisu dobis par bonov za enkratne obiske za frendice in plasticno flaso za vodo. Ce prides nekje do 17ih je precej prazno, zvecer je na zenskem delu kr guzva, ma gres pac v skupnega. Veckrat se najde kak res dobr tip
Edini minus je oddaljenost, zato sama tud mal zabusavam vcasih Lahko mi pises na zs, ce se bos odocla it.
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
NOVO:
Zanima me če katera/kateri ve za kakšen dober masažni studio v Ljubljani, kjer bi lahko dobila darilni bon za masažo (gre za eno rojstnodnevno darilo) pa da nebi dala ravno celo premoženje
Vnaprej vam hvala
Zanima me če katera/kateri ve za kakšen dober masažni studio v Ljubljani, kjer bi lahko dobila darilni bon za masažo (gre za eno rojstnodnevno darilo) pa da nebi dala ravno celo premoženje
Vnaprej vam hvala
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
www.vsikuponi.si, tukaj jih je veliko zbranih
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Aha, hvala vama za tole, vendar sem imela v mislih bolj če katera pozna kak dotičen masažni salon, pa da je imela z njim dobre izkušnje, brez teh kuponov?
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Žito tudi proizvaja neke sladkarije (žitne ploščice)
Cel kup je piškotov iz pekarne Jurček
Cel kup je piškotov iz pekarne Jurček
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
za doge so posevni testi, ne testirajo tega kr tako, ker jih prevec stane.
pa tudi zanima jih ne ce si ti joint kadila dva dni nazaj....
pa tudi zanima jih ne ce si ti joint kadila dva dni nazaj....
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
*Gaja* napisal/-a:Katere slovenske sladkarije (čokolade, bonbone, lizike) poznate? Iščem in iščem, pa sem se iz glave spomnila samo Gorenjke, na internetu pa ne najdem še česa, po čem smo prepoznavni (no, ali pa tudi ne, samo da je slovenska znamka).
Pa pri Gorenjki so potem še različni izdelki, od klasičnih Gorenjka čokolad, Bali riževe čokolade, mini roladic, mini tortic (tiste s Smrkcem)... piškotov je pa tudi dosti od raznih slovenskih pekarn (pa recimo pakirani mafini in kukiji od Hvastje so že dolgo na trgu).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov