Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
NOVO : Pozna kdo kero kopirnico v Lj, ki bi skopirala celo knjigo?. (Nujno rabim 2 knjigi za drugi semester, ki ju mata 2 knjižnici v Slo, vsaka po en izvod in že zdaj sem komaj prišla do njiju. grejt.)
Zs prosim
Zs prosim
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
^^ mislim, da je kar nekaj fotokopirnic pripravljenih fotokopirati. Drugače pa naj bi veljalo, da je dovoljeno kopirati knjigo v celoti, če je naklada pošla že pred najmanj dvemi leti. Torej, če se že dve leti ne da kupiti knjige, potem jo lahko kopiraš brez problema.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Najboljse na poklices na par cifr in vprasas, ce bi ti nardili, jap pomoje bi mogla dobit..
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
(Knjigi se da kupit, sam pač staneta vsaka c. 100€ in to ni glih prijazno do mojih financ:). Tista, ki mi je do zdaj kopirala, je pa inšpekcijo mela in ma probleme kao, tak da več noče.., te množično uporabljane pa nikdar niti niso hotle- nevem razen s kakšnim dovoljnjem menda?. Ok tenks, saj valda se pol da nekoga najti
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ok, mogoče kdo ve... Torej, a je možno dobit nov potni list na slovenskem konzulatu v tujini? Vem, da je to možno na veleposlaništvih, ampak konzulat ima malo drugačne naloge in ne vem, če je to ena od razlik...
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
_patchouli_ napisal/-a:Ok, mogoče kdo ve... Torej, a je možno dobit nov potni list na slovenskem konzulatu v tujini? Vem, da je to možno na veleposlaništvih, ampak konzulat ima malo drugačne naloge in ne vem, če je to ena od razlik...
Konzulat je samo manjsa verzija ambasade, oba pa ti lahko pomagata z vsemi zadevami v zvezi z drzavljanstvom, torej tudi potnim listom. Se prej moras prijaviti stalno/zacasno bivalisce v tujini (ce se nisi).
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
CaliLove*, super, hvala! Sej drugače tu nimamo ne veleposlaništva, ne konzulata - nas ima čez veleposlaništvo v Delhiju oziroma pač EU veleposlaništva. Letim pa v kratkem na Tajsko, kjer imamo konzulat in bi sproti še potni list uredila, ker mi praznih strani zmanjkuje.
Stalnega bivališča sigurno ne bom urejala, niti nisem (zaenkrat še) odjavila davčnega rezidenstva. Pri začasnem bivališču bi znal biti problem, ker se verjetno rabi kak papir, ki le-tega dokazuje, Bangladeš pa ni ravno birokratsko urejena država. Najprej bom zadeve uredila tukaj, potem bom pa videla, kako naprej, ko dobim papirje.
Stalnega bivališča sigurno ne bom urejala, niti nisem (zaenkrat še) odjavila davčnega rezidenstva. Pri začasnem bivališču bi znal biti problem, ker se verjetno rabi kak papir, ki le-tega dokazuje, Bangladeš pa ni ravno birokratsko urejena država. Najprej bom zadeve uredila tukaj, potem bom pa videla, kako naprej, ko dobim papirje.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Za prijavo/odjavo stalnega ali zacasnega bivalisca ne rabis nobenega papirja. Ko sem jaz to urejala, sem jim morala samo sporociti naslov v tujini in to je bilo to. Tu pise, da moras pred podajo vloge za potni list urediti prijavo stalnega ali začasnega prebivališče v tujini. Sicer je to stran predstavnistva v ZDA, ampak verjetno za vse drzave isto velja. Tako da jaz bi na tvojem mestu prijavila vsaj zacasni naslov v tujini, kar lahko storis preko poste, ali pa to zate uredi kdo od tvojih domacihv Sloveniji, ampak bodo rabili podpisano pooblastilo od tebe.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Podpisana pooblastila se lahko tudi poskenirajo in veljajo ane?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Mene pa zanima, če kdo ve, kdaj(ura) imajo odmor za malico državni uslužbenci-ala banka, pošta, elektro, komunala, itd.?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
kana_bis - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2013
Kaj mogoče kdo ve oz. bi se mu dalo poiskat (men čas trenutno ne dopušča) kako je naslov pesmi v reklami za coca colo, ki se zadnje čase vrti po naši televiziji?
Proosim, pesem mi je zlo zlo všeč pa kokr sm uspela poiskat nisem našla nič podobnega tej pesmi..
Proosim, pesem mi je zlo zlo všeč pa kokr sm uspela poiskat nisem našla nič podobnega tej pesmi..
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Torej zaradi nepredvidenih zapletov iščem koga, ki bi mi bil mogoče pripravljen odstopit dm bon za durexov vibrator (iz akutalne knjižice za 150točk januar-februar). Hvala
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov