Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Hej, mene zanima če se je kdo udeležil kakšnih vaj iz salse, oz če ve kje je najboljše in tudi najceneje .
Hvala.
Hvala.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
LZ, js sem hodila na salso v Salsoteco (LJ), plačala sva mislim da 55 eur po glavi za 4 vaje. Mogoče res da ni baš poceni, smo se pa naučil kar precej stvari (ki sva jih z mojim seveda pozabila, ker žee sto let nisva plesala, he he). Tud moj dragi ma občasne težave z ritmom, pa se je čist lepo naučil plesat, tko da ...
-
No, hvala lepa za nasvet
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Do 12.12. bi si že mogla plačat dodatno zavarovanje, a sem imela še en kup drugih obveznosti, pa ga nisem ... Včeraj sem že dobila novo položnico, in sicer tale še neplačan znesek + tanov (decembrski, ki je bil dosti nižji, kao popust od Vzajemne). Zdaj po praznikih plačam samo tanovo položnico, kjer je vštet še tisti prejšnji (neplačan) znesek, prejšnjo položnico pa potem lahko vržem v koš, ne?
- andrej85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2014
Odlicna in povna izivov igra, ki vam prinese tudi kak evro.
http://www.marketglory.com/strategygame/Zhwako
http://www.marketglory.com/strategygame/Zhwako
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ni ravno nujno, pa vseeno:
Kje se lahko v sloveniji ali po internetu dobi ugodne posterje? Tiste velikega formata, okoli 1x1,5m, na debelejšem plastificiranem papirju? V Makedoniji so jih prodajali v skoraj vsaki trafiki, pod 5 eur, z ful različnimi motivi (serije, filmi, narava, živali, fantazijski...) pa sem kupila samo enega za prijateljico, zdaj bi pa rada še kakega zase .
Kje se lahko v sloveniji ali po internetu dobi ugodne posterje? Tiste velikega formata, okoli 1x1,5m, na debelejšem plastificiranem papirju? V Makedoniji so jih prodajali v skoraj vsaki trafiki, pod 5 eur, z ful različnimi motivi (serije, filmi, narava, živali, fantazijski...) pa sem kupila samo enega za prijateljico, zdaj bi pa rada še kakega zase .
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
zdravo, ve kdo za kakšen badminton plac v Ljubljani, bližje centru ali šiški.
Vsi ki jih najdem v Ljubljani, so bližje obvoznicam...kar je pa kar dale. hvala
Vsi ki jih najdem v Ljubljani, so bližje obvoznicam...kar je pa kar dale. hvala
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
NOVO:
Na spletni strani od Wizzair se trudim kupit letalsko karto. Včeraj sem aktivirala svojo Maestro kartico, da omogoča kupovanje prek spleta, vendar mi zdaj wizzair cel čas zavrača plačilo in mi izpisuje Invalid account number... A ve mogoče kdo kaj lahko naredim, da bo šlo plačilo skoz?
Na spletni strani od Wizzair se trudim kupit letalsko karto. Včeraj sem aktivirala svojo Maestro kartico, da omogoča kupovanje prek spleta, vendar mi zdaj wizzair cel čas zavrača plačilo in mi izpisuje Invalid account number... A ve mogoče kdo kaj lahko naredim, da bo šlo plačilo skoz?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Wow, kje se pa aktivira našo navadno Maestro kartico? To zihr deluje? Mal neverjetno se mi zdi (zmer blo govora, kak majo v tujini drugačne Maestro k pr nas; je pa res, da ne sledim več vsem tem novostim).
Na konc dneva lahko še vedno prosiš nekoga z Mastercard, Viso, itd...
Na konc dneva lahko še vedno prosiš nekoga z Mastercard, Viso, itd...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
^^http://www.nlb.si/spletno-nakupovanje-nlb-ba-maestro
Drugače mislim, da za nekatere banke gre aktivacija tudi preko spleta, nisem ziher pa ne najdem onega linka.
Mja, lahko bi, ampak namen te aktivacije je bil, da ne bom rabila mami težit za kartico pa ji pol denar prenakazovat...
Drugače mislim, da za nekatere banke gre aktivacija tudi preko spleta, nisem ziher pa ne najdem onega linka.
Mja, lahko bi, ampak namen te aktivacije je bil, da ne bom rabila mami težit za kartico pa ji pol denar prenakazovat...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov