Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Bolje stojišče, vedno!
Blagor se vam, blizu Graza! (btw: na kater koncert greš?)
Blagor se vam, blizu Graza! (btw: na kater koncert greš?)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Nujno!
Kje se dobi rokavice za touch screen? net odpade, ker ni casa, isce se fizicna trgovina. hvala
Kje se dobi rokavice za touch screen? net odpade, ker ni casa, isce se fizicna trgovina. hvala
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
že dobila, hvala (takko jih ima, ce koga zanima)
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
A če maš navadne rokavice potem touch screen ne prime, ali kako? Oz. kakšne so te posebne rokavice za touch screen?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
nope, touch screen ne reagira na orokavicene roke. rokqvice za touch majo na prstih ene blazinice namenjene klikanju po ekranih. ce se ne motim imajo tudi v hmju ene take...ce ne pa malo po netu pobrskaj.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Hej, mene zanima če se je kdo udeležil kakšnih vaj iz salse, oz če ve kje je najboljše in tudi najceneje .
Hvala.
Hvala.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
emanuela napisal/-a:Nočem biti preveč nesramna... salsa je tak ples, za katerega res moraš imeti vsaj malo ritma in soplesalko z bulerji, ker samo te ne bo bolelo ko boš jo pohodil pri vsakem drugem koraku
Hvala za tvoje veleumne nasvete, kot vedno imaš ti spet prav.
Pozabil sem, kako dejansko neodgovoren in otročji sem, da se želim naučiti nekaj kar ne znam, sploh ker sem nazadnje plesal s tabo na Videogames od Lane del Rey, in si morala na večmesečno rehabilitacijo v Sočo.
Če se bom seveda odločil za salso, bom poskrbel za soplesalkino varnost, kupil ji bom gozdarske gojzarje z kovinsko kapico da ji ne bom zdrobil prstov na nogah, ter motoristično želvo da ji ne zlomim hrbta ko jo vržem po tleh.
Za ritem pa res ne vem, mogoče bi najprej začel s trebušnim plesom, ali pa si ogledal kak star videospot Shakire, kot rocker je res vse kar znam le skakati, in uboga soplesalka bi ostala brez stopal.
Ampak, kjer je volja tam je rešitev. Zmorem to. Hvala ti.
-
exPunca moja, jaz vem da ne znam plesati...zato ker nikoli nisem plesal.
Mislim da če govoriva o najinemu plesu, mi je bolj pomenilo da plešem s tabo, kot kako plešem .
Želim se naučiti plesati, s tabo nisem imel priložnosti ker je salsa preveč "mainstream", a je ta želja ostala.
Če česa ne znam, se tega naučim.
Debata zaključena.
Mislim da če govoriva o najinemu plesu, mi je bolj pomenilo da plešem s tabo, kot kako plešem .
Želim se naučiti plesati, s tabo nisem imel priložnosti ker je salsa preveč "mainstream", a je ta želja ostala.
Če česa ne znam, se tega naučim.
Debata zaključena.
-
No, samo da imaš občutek nadzora
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Če še imaš kakšno pripombo čez mojo bitchy osebnost ali kakorkoli, lahko v klepetalnici komot kakšno rečeva, tu pa res ne mislim debatirati o takšnih bedarijah. Pa tudi tam ne.
*mala*, za One Republic imam karte-nisem prej pisala, ker je to sestra dobila za božič. Jaz pa grem pol pač po sili zraven
*mala*, za One Republic imam karte-nisem prej pisala, ker je to sestra dobila za božič. Jaz pa grem pol pač po sili zraven
The world is as you are.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kul emanuela. Lahko grem js po sili razmer zdraven (ker so moj velik guilty pleasure kar s ponosom priznam).
Morm rečt: Damn, mata vidva some issues. Js jih po 5ih letih nism mela tolk z bivšim
Morm rečt: Damn, mata vidva some issues. Js jih po 5ih letih nism mela tolk z bivšim
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov