Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 03. Nov. 2013 9:21

Edit, sem že zrihtala :D
Zadnjič spremenil Sarissima, dne 04. Nov. 2013 21:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Shpaget
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shpaget » 04. Nov. 2013 14:42

A ve kdo mogoče za kakšno amatersko gledališko skupino v Ljubljani/Domžalah?

Nuuujnooo bi rabila :))
Uporabniški avatar
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 11. 2012
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a schjora » 04. Nov. 2013 21:52

Sarissima: izpolnjen obrazec poštemplaš v referatu, nato greš pa na lpp (Bavarski dvor, tam pri borzi) mesečno zrihtat. Mislim da je za študente 20 eur/mesec za prvo cono + ene 5 eur je za tisto kartico. Vse obične mestne proge so v prvi coni, pod drugo/tretjo cono pa spadajo tiste do Grosuplja, Polhovega Gradca, Vodic ... to si lahko pogledaš na shemi prog - prehod v drugo cono je označen z eno rdečo črto, meri se pa od centra (torej, če greš iz centra in prečkaš tisto črto, potem si v drugi coni, drugače ne).

Upam, da je razumljivo :)
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 05. Nov. 2013 16:50

NUJNO!

Na dva sedeža podjetij pošiljam vlogi in CV-ja. Ali gre v tem primeru, ko ni bilo razpisanega oglasa za prosto delovno mesto, za vlogo ali prošnjo ali kaj tretjega (ponudbo)?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 05. Nov. 2013 18:46

schjora napisal/-a:Sarissima: izpolnjen obrazec poštemplaš v referatu, nato greš pa na lpp (Bavarski dvor, tam pri borzi) mesečno zrihtat. Mislim da je za študente 20 eur/mesec za prvo cono + ene 5 eur je za tisto kartico. Vse obične mestne proge so v prvi coni, pod drugo/tretjo cono pa spadajo tiste do Grosuplja, Polhovega Gradca, Vodic ... to si lahko pogledaš na shemi prog - prehod v drugo cono je označen z eno rdečo črto, meri se pa od centra (torej, če greš iz centra in prečkaš tisto črto, potem si v drugi coni, drugače ne).

Upam, da je razumljivo :)

Sem že našla in uredila, ampak vseeno hvala, in sem ziher da bo še komu koristilo :)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 22. Nov. 2013 16:20

Mene pa zanima sledeče: Sestra nekaj prodaja preko spleta (cunje) in, ker to počne prvič, ne ve kako izpelje, da osebi pošlje po pošti s tem, da ima garantirano, da ji bo ta oseba tudi plačala...? Torej, da se medsebojno zavarujeta...
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 22. Nov. 2013 17:48

A je kdo zasledil, kje bi imeli tole za spravljanje copatov?

Slika

kak jysk/obi/baumax/kik itd..? :)
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 26. Nov. 2013 17:54

Lilah napisal/-a:NUJNO!

Na dva sedeža podjetij pošiljam vlogi in CV-ja. Ali gre v tem primeru, ko ni bilo razpisanega oglasa za prosto delovno mesto, za vlogo ali prošnjo ali kaj tretjega (ponudbo)?

jaz tudi pošiljam to, pa v takem primeru napišem kar Ponudba za sodelovanje, lahko pa pomojem tudi Prošnja. Pa ne ne vem kaj pričakovat, ponavadi še odgovorijo ne, da ni dela, kaj šele pozitivno...

saarijarvi: jaz sem to kupila na ebayu (http://www.ebay.com/itm/20-Pocket-Door- ... 25784864ec), sicer čakala 3tedne da je prišlo iz kitajske, ampak je super zadevca :P

-----

mene tudi nekaj zanima, in sicer: ali kdo ve, kje se pri nas prodajajo te vrečke za na letalo za kozmetiko? Slika
I am not an enigma, just a contradiction!
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 26. Nov. 2013 18:44

Ja sem te vrečke našla v Sparu.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 26. Nov. 2013 20:14

Prinzessin, te vrečke dobiš tudi v ikei ful poceni in so (po mojih izkušnjah) kvalitetnejše od naših. So pa primarno namenjene pakiranju živil (solata, kruh), tako da moraš malo pazit da jih iščeš na pravem mestu :). Tako da če boš šla mimo ikee le preveri ;).

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/60251383/
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 26. Nov. 2013 21:44

NOVO

Kako je s plačevanjem slovenskih položnic v tujini? A je sploh možno? Pa mogoče ekra ve, koliko je pol kaj provizije?
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Punica granatum » 27. Nov. 2013 9:04

Kaj pa če jih plačuješ preko internetne banke? potem je načeloma vseeno? (alla nlb klik :) )
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 27. Nov. 2013 10:53

Novo:
Kje bi lahko kupila cimet najceneje? Planiram peči cimetove okraske za na smrečico in bi potrebovala kar precej (200, 300g?). Če bi ga kupovala v stekleničkah v mečkatorju/šparu, bi prišlo precej drago...
Je katera kje zasledila kako večje pakiranje?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Punica granatum » 27. Nov. 2013 15:02

Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 27. Nov. 2013 17:17

Oooo, waw, na tem drugem linku je uber poceni, ampak je eno kilo :O. Rabi katera kaj cimeta? :D

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov