Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
janeva - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2009
Kdo ve kje se bi dalo dobit takšno tiaro za rojstni dan? Prosim
http://www.balloonistics.in/Hairbands/Happy-Birthday-Tiara-id-193595.html
http://www.balloonistics.in/Hairbands/Happy-Birthday-Tiara-id-193595.html
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Hvala..
Cenzus torej sploh ni določen, odvisno od dohodkov staršev, dokler ne dobiš odločbe o štipendiji sploh ne veš, če mogoče presegaš zaradi študentskega dela. Đizs Slovenija
Cenzus torej sploh ni določen, odvisno od dohodkov staršev, dokler ne dobiš odločbe o štipendiji sploh ne veš, če mogoče presegaš zaradi študentskega dela. Đizs Slovenija
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
kana_bis - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2013
Okej, js nujno potrebujem pomoč glede teh velikosti hlač, prvič vidim za takšne oznake velikosti, zanima pa me, katera velikost prb. ustreza št. 38. Hvala!
STANDARD US
W25-L32 W25-L32
W26-L32 W26-L32
W27-L32 W27-L32
W28-L32 W28-L32
W29-L32 W29-L32
W30-L32 W30-L32
STANDARD US
W25-L32 W25-L32
W26-L32 W26-L32
W27-L32 W27-L32
W28-L32 W28-L32
W29-L32 W29-L32
W30-L32 W30-L32
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
To so mere v inčih (google hitr najde v cm).
W- waist, pas
L- dolžina hlačnice
Izberi kavbojke, ki ti najbolj prilegajo in jih izmeri. Tukaj imaš v cm tabelo spodaj.
W- waist, pas
L- dolžina hlačnice
Izberi kavbojke, ki ti najbolj prilegajo in jih izmeri. Tukaj imaš v cm tabelo spodaj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- twettiy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2012
- Kraj: ljubljana
Rabila bi NUJNO pomoč Ker sem bol sveže z nakupovanjem preko spleta, oziroma ker sem do sedaj kupovala samo iz Slo spletnih trgovin kjer je plačilo po povzetju, me zanima če mi lahko kdo razloži malo o paypal.
Prebrala sem da si lahko na paypal nakažeš denar preko položnice oziroma preko klika in da ne potrebuješ kreditne kartice, ampak tukaj se zatakne kako naj nakažem na paypal mogoče ve kdo? Vem da obstaja neka stran, kjer naj bi dobil št računa kam nakazati znesek, ki ga želiš na paypalu. Vendar ko prideš do plačila nikjer ne piše naslova nakazila kar pa je preko UPN oz preko spletne banke obvezen podatek mi lahko kdo pomaga plissss
Prebrala sem da si lahko na paypal nakažeš denar preko položnice oziroma preko klika in da ne potrebuješ kreditne kartice, ampak tukaj se zatakne kako naj nakažem na paypal mogoče ve kdo? Vem da obstaja neka stran, kjer naj bi dobil št računa kam nakazati znesek, ki ga želiš na paypalu. Vendar ko prideš do plačila nikjer ne piše naslova nakazila kar pa je preko UPN oz preko spletne banke obvezen podatek mi lahko kdo pomaga plissss
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov