Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lalama
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Lalama » 29. Avg. 2013 12:26

u cash and carry lah tud brez s.p. kupš kokr js vem :)

a je kdo zasledil v zadnjem času liker belle de jour? marelični, pa taka roza pentljica je bla gor ... ga iščem za darilo, pa nikjer ne najdem :(
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 30. Avg. 2013 18:11

Kako je s placevanjem simobila? V koliksnem casu ti izklopijo stevilko ce ne placas in koliko placas potem da ti jo nazaj vklopijo? oz je mozno da ne placam racuna, da mi izklopijo in potem cez pol leta prosim za ponovni vklop in placam le tisto zaradi cesar so mi izklopili stevilko?

In kako je s spreminjanjem narocniskega razmerja iz orto smart v osrto simple paket, ce sem se v pogodbi za 2 leti, kjer sem telefon dobila ceneje?
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 30. Avg. 2013 23:38

2. Če naročnik (oz. oseba, ki jo je naročnik določil za plačnika obveznosti), kot
dolžnik ne plača svoje zapadle obveznosti Si.mobilu (med katere sodijo tudi
zaračunane storitve ponudnikov storitev gostovanja in drugih ponudnikov storitev)
v določenem roku, Si.mobil opozori in pozove naročnika oz. osebo, ki jo je
naročnik določil za plačnika obveznosti, naj zapadle obveznosti plača, sicer lahko
Si.mobil: (i) po poteku 28 dni od dneva izstavitve računa za plačilo obveznosti
naročniku in dolžniku (če dolžnik ni hkrati tudi naročnik) prepreči izvajanje vseh
izhodnih klicev in pošiljanje vseh izhodnih sporočil iz svojega omrežja, (ii) po poteku
49 dni od dneva izstavitve računa za plačilo obveznosti naročniku in dolžniku (če
dolžnik ni hkrati tudi naročnik) v okviru svojega omrežja prepreči izvajanje vseh
izhodnih in sprejemanje vseh dohodnih klicev ter pošiljanje vseh izhodnih sporočil
in sprejemanje vseh dohodnih sporočil in (iii) po poteku 79 dni od dneva izstavitve
računa za plačilo obveznosti odstopi od naročniške pogodbe in/ali druge pogodbe
s Si.mobilom, na kateri temeljijo neplačane obveznosti do Si.mobila, ter jih uveljavlja
v sodnih in/ali drugih postopkih. Opozorila in pozive lahko Si.mobil posreduje pisno
ali na način, ki je določen v 33. točki teh splošnih pogojev

Vec tukaj.

Meni so enkrat izklopli izhodne klice in smse ter dodali opozorilo, da ce ne placam kmalu moram doplacat se 20evrov za nevemkajze. Ampak sem sla placat potem, tako da ne vem kaj se zgodi :) Za tvoj primer pa bo seveda najbolse, da se gres sama tja posvetovat..
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 02. Sep. 2013 9:03

NOVO!

Ve kdo za kakšnega lektorja za lektoriranje diplomske naloge, ki ne bi bil predrag, istočasno pa dokaj kvaliteten? (saj vem, pobožne želje :P )
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pussyka » 02. Sep. 2013 12:07

A ima katera kakšen kontakt od JUST posrednice v Ljubljani? Nujno rabim Tea Tree kremo.
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 06. Sep. 2013 15:37

NUJNO

Kako ustvarim dvignjene natupirane lase? Rada bi imela spuščene lase, sprednje pa spete nazaj v čop in dvignjene. Vem, da se jih mora natupirati in potem nasprejati, a mi ne uspe najbolj ... Kaj naj vpišem v youtube, da mi bo vrglo ven kakšen koristen video? :?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 10. Sep. 2013 11:44

Kje se prevajajo diplome, spričevala itd? Rabim za eno uradno zadevo, torej mora najbrž biti overjeno pri notarju? Ali mora biti tudi prevajalec "uradni"? (In verjetno držaji?) Koliko so cene, če kdo ve? In pa kje bi se to dalo v Celju zrihtat?
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 10. Sep. 2013 13:20

Rabiš sodni prevod oz. sodnega prevajalca. Cene so okvirno od 35 €/stran dalje. Mogoče se lahko celo obrneš na društvo sodnih prevajalcev (v Ljubljani), za drugje pa malo poguglaj. Mislim, da celo obstaja nek seznam sodnih prevajalcev na spletu pa tam poiščeš, kdo to dela v tistem koncu.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 10. Sep. 2013 13:22

^^Jp, sodni prevajalec oz. sodni tolmač ti to prevede. Notarja pa načeloma pri tem ne rabiš, razen če boš rabla še overjen prepis (kopija, ki šteje kot original) pa še to ceneje urediš na upravni enoti.
Live. Love. Surf.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 10. Sep. 2013 13:26

Ti verjetno misliš na sodno overjeni prevod, ki ti ga lahko opravi sodno zapriseženi prevajalec ali tolmač. Tak prevod je zvezan skupaj z izvirnikom in opremljen z žigom in klavzulo sodnega prevajalca ali tolmača, ki služita kot notarska overitev prevoda in s katerima prevajalec ali tolmač jamči, da se prevod ujema z izvirnikom. Takega prevajalca ali tolmača pa lahko najdeš v vsaki dostojni prevajalski agenciji, pričakuješ pa lahko, da ga boš plačala približno 45 EUR, 50 EUR na stran.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 10. Sep. 2013 16:09

Hvala, punce, sem upala, da bo kaj ceneje.... Mah, bomo že.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 12. Sep. 2013 11:19

NOVO
Kje v Lj Šiška-Dravlje je kakšna fotokopirnica? Jaz vem samo za tisto nasproti knjižnice Šiška. Še kje kakšna?
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 17. Sep. 2013 0:37

kje zravn medicinskega faksa v lj lahko avto parkiras zatojn?
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 20. Sep. 2013 16:34

Sem že rešila zadevo ... :top:
Zadnjič spremenil Lilah, dne 04. Apr. 2015 19:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 20. Sep. 2013 16:54

(sicer se ti je v tem času verjetno že ohladil, a vseeno ... ) Čaj lahko vseeno spiješ, ne bo te ubil. :D

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov