Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
NOVO
Zanima me nekaj glede BOB paketa, kjer lahko kupiš SIM kartico z 200min klicev in 200 sms-ov za samo 7eur na mesec - to dobivam položnico domov ali kako gre to? Kupiti moram SIM (bob kartico) za 14eur in že lahko uporabljam to sim v mojem telefonu?
Zanima me tudi ali imam lahko to sim v telefonu, kjer sem imela prej naročniško vezavo pri Simobilu? Ta telefon mi doma brezveze leži, ker imam zdaj novega pri Mobitelu, starega pa bi ponucala za to BOB kartico. Mora biti telefon odklenjen za to bob kartico?
Zanima me nekaj glede BOB paketa, kjer lahko kupiš SIM kartico z 200min klicev in 200 sms-ov za samo 7eur na mesec - to dobivam položnico domov ali kako gre to? Kupiti moram SIM (bob kartico) za 14eur in že lahko uporabljam to sim v mojem telefonu?
Zanima me tudi ali imam lahko to sim v telefonu, kjer sem imela prej naročniško vezavo pri Simobilu? Ta telefon mi doma brezveze leži, ker imam zdaj novega pri Mobitelu, starega pa bi ponucala za to BOB kartico. Mora biti telefon odklenjen za to bob kartico?
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
NUJNO!
Zanima me, ali je za podaljšanje socialne podpore isti obrazec (vloga za uveljavljanje pravic iz javnih sredstev) ali mora biti tak kjer piše podaljšanje uveljavljanja pravic...? In kje na internetu najdem, ker ne bom plačevala, če se da sprintati kot sem naredila prvič.
Zanima me, ali je za podaljšanje socialne podpore isti obrazec (vloga za uveljavljanje pravic iz javnih sredstev) ali mora biti tak kjer piše podaljšanje uveljavljanja pravic...? In kje na internetu najdem, ker ne bom plačevala, če se da sprintati kot sem naredila prvič.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
NOVO
A ve kdo v keri stacuni sigurno dobim tequilo? pa da ni lih najdrazja ever? Hofer/lidl/spin/... spar/mercator? Da ne prerajdam lih vseh, kr bom mela sam slabo urco za letet nabavt..
A ve kdo v keri stacuni sigurno dobim tequilo? pa da ni lih najdrazja ever? Hofer/lidl/spin/... spar/mercator? Da ne prerajdam lih vseh, kr bom mela sam slabo urco za letet nabavt..
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Leclerc 100%, Spar tud 100%, Mercator odvisno od prodajalne, hofer in lidl nevem. Sicer pa ima Leclerc tudi najvecjo ponudbo alkoholnih pijac. Imas vsega boga, kar ti srce poželi.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
1. mater si kul
2. si mogoče površno bral? Ne samo, da je daleč od pravilnega slovenskega izraza, po čemer je vprašal Jochie, niti slovensko ni.
2. si mogoče površno bral? Ne samo, da je daleč od pravilnega slovenskega izraza, po čemer je vprašal Jochie, niti slovensko ni.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
saarijarvi napisal/-a:NOVO
Hofer, Lidl, Spin je nimajo. Interspar ima mislim da najcenejšo (cca 10, 11€). E.Leclerc ne vem ceno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Aja, dopolnjujem moj odgovor. Glede tequile; mogoče lahko probaš tudi v Tušu, če poznaš koga z s.pjem pa lahko kupiš par steklenic tudi v Tuš Cash and Carry, kjer je cenejše..
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Dobila v Sparu za 12eur, hvala za odgovore
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov