Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kremsnita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
Tale seznam je pa najbolj ažuren
http://www.studentska-prehrana.si/Pages/Directory.aspx
http://www.studentska-prehrana.si/Pages/Directory.aspx
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
legally blonde napisal/-a:schpeltza napisal/-a:Ja smotane lase imam... Naredijo se mi kodri z obojim zelo lepo, samo kaj ko mi hitro dol padejo neglede na količino laka...
Js mam tut ful bedne lase nikol mi nc ne drzi, zdej mam pa nov Remingtonov kodralnik, s katerim sm si kr na najnizji temperaturi nardila kodrcke pa sm bla ful presenecena kok doug so zdrzal. Gor sm si dala pa sam mal pene pa od dalec res na hitr pospricala z lakom. Morm priznat, da tut sama nism prcakvala da bojo tok doug zdrzal
A peno si dala na suhe al mokre lase? A pa je kul, da "žgeš" peno z vročino kodralnika
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
arrow napisal/-a:legally blonde napisal/-a:schpeltza napisal/-a:Ja smotane lase imam... Naredijo se mi kodri z obojim zelo lepo, samo kaj ko mi hitro dol padejo neglede na količino laka...
Js mam tut ful bedne lase nikol mi nc ne drzi, zdej mam pa nov Remingtonov kodralnik, s katerim sm si kr na najnizji temperaturi nardila kodrcke pa sm bla ful presenecena kok doug so zdrzal. Gor sm si dala pa sam mal pene pa od dalec res na hitr pospricala z lakom. Morm priznat, da tut sama nism prcakvala da bojo tok doug zdrzal
A peno si dala na suhe al mokre lase? A pa je kul, da "žgeš" peno z vročino kodralnika
Ne, ne, peno na konc na suhe in ze skodrane lase.
Najprej sm si mokre pospricala z neko tekocino od L'Oreala za zascito pred toploto, k jo vedno uporablam pred susenjem s fenom. Pol sm si lase s fenom posusila, pol pa sele suhe skodrala. Na konc pa se mal pene (sm si jo tko razporedila po dlani pa si sla mal skoz lase, kukr da bi hotla zmeckat lase-ne znam drgac opisat, lol ) pa mal laka gor pa je blo.
Live. Love. Surf.
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
NUJNO!
Zanima me par stvari, in sicer - a je možno met dve št. in da bi naročniško razmerje oz. paket ostal isti in ne bi plačevala dveh naročnin? Gre za plačljivo storitev? Če ni možno, me zanima, kako je glede blokiranja določenih št. - kje oz. kako se to naredi in ali je tudi plačljivo?
Zanima me par stvari, in sicer - a je možno met dve št. in da bi naročniško razmerje oz. paket ostal isti in ne bi plačevala dveh naročnin? Gre za plačljivo storitev? Če ni možno, me zanima, kako je glede blokiranja določenih št. - kje oz. kako se to naredi in ali je tudi plačljivo?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^kaj pa če bi drugo številko imela "na kartice"?
Pa fino bi blo vedt pri katerem operaterju si..
-mobitel oz. tudi tukaj (blokada plačljiva)
-simobil oz. prek portala MojSimobil (Blokade/Klici in prenos podatkov) ali na številki 080404040
-tuš mobil
-itd.
-simobil oz. prek portala MojSimobil (Blokade/Klici in prenos podatkov) ali na številki 080404040
-tuš mobil
-itd.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Iščem knjigo Štoparski vodnik po galaksiji (Douglas Adams) v slovenščini. Če jo ima kdo doma ali pozna nekoga, ki jo ima in ne rabi, prosim naj mi sporoči, ker jo rabim za pisanje dimplomske in bi jo kupila (če kdo podari, pa še tok boljš ).
Lahko pet delov posebej, najraje pa tisti debel črno-moder izvod z vključenimi vsemi deli.
Lahko pet delov posebej, najraje pa tisti debel črno-moder izvod z vključenimi vsemi deli.
Because I can.
-
Štrumfetka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2010
Ponavljam še tu:
NOVO
Rabla bi kako informacijo glede šoping centrov na Hrvaškem/v Italiji/v Avstriji - se splača trenutno si vzet cajt in pogledat, in če, kam/kaj?
NOVO
Rabla bi kako informacijo glede šoping centrov na Hrvaškem/v Italiji/v Avstriji - se splača trenutno si vzet cajt in pogledat, in če, kam/kaj?
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
NOVO:
Kako ve očistite toaster, ko se vam gor prime sir?
Imamo sicer novi toaster, ki ga vedno očistimo po uporabi, ampak se je tokrat sir mooooočno prijel gor in ne gre dol ...
Kako ve očistite toaster, ko se vam gor prime sir?
Imamo sicer novi toaster, ki ga vedno očistimo po uporabi, ampak se je tokrat sir mooooočno prijel gor in ne gre dol ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
purple_rain napisal/-a:^^kaj pa če bi drugo številko imela "na kartice"?
-tuš mobil
-itd.
Pri Simobilu sem. Kartice... hm, na kartico sem mela nazadnje št. v oš, tako da sem že čist pozabla kako to funkcionira. No, to vem, da pač kupiš kartico za x€ pa tolko lahko največ zapraviš, ampak št. (drugo) si pa morem it uredit verjetno na Simobil center ali ne?
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
bambina x napisal/-a:Kako ve očistite toaster, ko se vam gor prime sir?
Namočiš z vrelo vodo in počakaš 15 minut?
Because I can.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov