Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Tud v Sparu dobiš perajt torte, ki so dost za 10ljudi, pa še ful dobre so. Vsaj upam da jih še majo, js ko sm jih še jedla sm zmer tam kupovala pa vem da so ble višnjega, čokoladna, saherca pa ledena ful dobre.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
haley napisal/-a:NOVO
Je ob torkih še vedno tako, da v Planetu Tuš kupiš eno karto za kino, drugo pa dobiš zastonj? Imajo kaj podobnega tudi v Koloseju?
Ne, ker Planet Tuš kina ni več, zaj je Cineplexx. Imajo pa od ponedeljka do srede cenejše karte, mislim da 3.90eur.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
center za socialno delo? tam najdeš tudi psihologinje pa vse.
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
NOVO:
Kako/prek katerega ponudnika se najbolj splača pošiljat večje pakete znotraj Evrope (Nemčija)? Ma katera kakšne izkušnje s tem. Nekaj sem gledala na netu in se mi zdi, da je Pošta Slovenije nekak najcenejša, medtem ko na forumih omenjajo DHL in GLS...
Kako/prek katerega ponudnika se najbolj splača pošiljat večje pakete znotraj Evrope (Nemčija)? Ma katera kakšne izkušnje s tem. Nekaj sem gledala na netu in se mi zdi, da je Pošta Slovenije nekak najcenejša, medtem ko na forumih omenjajo DHL in GLS...
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
Izberi si 3 - 4 ponudnike, recimo:
- DHL
- GLS
- DPD (?)
- POŠTA SLO
Pokličeš vsakega, jim poveš dimenzije paketov, lokacijo kjer poberejo paket in destinacijo. Opcijsko še pač poveš za katero od ponudb se zanimaš, če sploh imajo to v ponudbi (express, normal, itd ... )
In si izbereš najboljšega ponudnika glede na tvoje želje.
Dostavili ti bodo pa vsi sigurno. Good luck!
- DHL
- GLS
- DPD (?)
- POŠTA SLO
Pokličeš vsakega, jim poveš dimenzije paketov, lokacijo kjer poberejo paket in destinacijo. Opcijsko še pač poveš za katero od ponudb se zanimaš, če sploh imajo to v ponudbi (express, normal, itd ... )
In si izbereš najboljšega ponudnika glede na tvoje želje.
Dostavili ti bodo pa vsi sigurno. Good luck!
-
panthol - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2010
- Kraj: logatec
HuDoBa napisal/-a:NOVO:
Večkrat sem pošiljal pakete v velikosti do 50cm in teže 2-10 kilogramov in čisto vedno je bila najcenejša pošta Slovenije. Pošiljal pa sem vedno čisto navadno, nič prednostno, nič pazljivo ravnanje. Skratka najcenejša metoda in npr. do Velike Britanije je prišel paket nekje v 7-10delovnih dneh. Solidno.
Paket je bil vedno dostavljen, nikoli ni izginil.
Cene recimo za 3kg težek paket je bil okoli 20,50eur.
Še cenejša je Avstrijska pošta, ponavadi okoli 5-10eur so cenejši, odvisno od velikosti paketa. Ampak to lahko pošlješ samo iz Avstrije.
GLS, DPD, UPS in ostala hitra pošta so pa obupno dragi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov