Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ebi, če bi bla pametna, bi pokasirala un keš, spisala esej v eni uri in šla na tortico.
one mans laziness is another mans nova torbica, pa hlače pa tortica
- floribunda
- Cosmopsiho
ebi, če bi bla pametna, bi pokasirala un keš, spisala esej v eni uri in šla na tortico.
ampak 300€ za filozofski tekst? eeeem. siriusli? ker js poznam en lep kup filozofov, ki pišejo pa nimajo takih cifer.
ampak 300€ za filozofski tekst? eeeem. siriusli? ker js poznam en lep kup filozofov, ki pišejo pa nimajo takih cifer.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
NOVO
Kje vi kupujete bolj ugodno posteljnino mer 200x200/220cm?? (ugodno v smislu da so cene tam...pod 30€).
Vsepovsod so vedno akcije za 140x200
Kje vi kupujete bolj ugodno posteljnino mer 200x200/220cm?? (ugodno v smislu da so cene tam...pod 30€).
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
floribunda napisal/-a:ebi, če bi bla pametna, bi pokasirala un keš, spisala esej v eni uri in šla na tortico.
Točno tko. V srednji šoli sta moja sestra in njena druga sošolka služili mastne denarce, ker sta svojim lenuškim sošolcem delale projektne naloge. Kdor zna, zna
@prinzessin: Jysk ma včasih kakšne fajn znižane stvari, samo ne vem v kakšnih dimenzijah. Meni se tole ne zdi lih nevemkoliko popularna mera, tako da boš verjetno res težko našla karkoli, še posebej tako poceni?? A ni bolš dat malo več za kvalitetno posteljnino, ki se ne razbarva in strga? Sam ne zdj jamrat o plitvih študentskih žepih ker jih mamo vsi
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
ne bom jamrala o "študentskih žepih", sn nezaposlena diplomantka trenutno
lp pa hvala za namig-bom mogoče res raje dala malo več pa bo dlje držalo.
lp pa hvala za namig-bom mogoče res raje dala malo več pa bo dlje držalo.
I am not an enigma, just a contradiction!
- floribunda
- Cosmopsiho
ikea ma cel kup lepih posteljnin. samo so 220x220 (se mi zdi). malo bolj normalni stanejo okoli 40€. definitivno se ti splača kupit posteljnino iz kvalitetnega blaga, v končni fazi v postelji preležiš 8 ur na dan. enkrat sem kupla eno pocensko in me je tisti grob bombaž prav neprijetno ribsal. pozimi, ko imam suho kožo, sem bila tako primorna spat v rožastih rjuhah od babice, ki pa so prijetno prijetne
-
Lalama - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2006
prinzessin napisal/-a:NOVO
Js sm vzela kar v ikei, pa potem sama prilagodila mero ... je pa mislim da bla velikost 200×240 al neki tko v leclercu pa vem, da je odeja 200×200, ampak je potem blazina neke butaste mere ...
Poglej tudi v mani, tam znajo kaj met al pa kak hofer from time to time, s tisto sem tud zadovoljna pa ni bla draga, ampak je čisto lepa in ni raztrgana al pa obšlesana ... da večja cena pomeni tudi večjo kakovost že doooolgo ne drži več
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
NUJNO
Pozna katera kako preprosto druzabno otrosko igro, nekaj, kar se lahko igra zunaj (ampak po moznosti ne rabis ravno veliko prostora, ker ne vem, ce ga bomo imeli na voljo) in je res preprosto za razlozit oziroma pokazat. Naj bo pa primerna za vecje stevilo otrok starosti od nekje sest let navzgor. Problem je v tem, da vecinoma ne govorimo skupnega jezika (oziroma oni par stavkov ang, jaz res nekaj osnov lokalnega jezika, tanajmlajsi se jezika drzave ne govorijo, tako da...) in bo komunikacija omejena. Lahko vsebuje kake osnovne rekvizite, kot je papir in podobno, zog ali cesa podobnega nimam in jih tako na hitro tezko dobim. Rabim pa jutri zjutraj.
Pozna katera kako preprosto druzabno otrosko igro, nekaj, kar se lahko igra zunaj (ampak po moznosti ne rabis ravno veliko prostora, ker ne vem, ce ga bomo imeli na voljo) in je res preprosto za razlozit oziroma pokazat. Naj bo pa primerna za vecje stevilo otrok starosti od nekje sest let navzgor. Problem je v tem, da vecinoma ne govorimo skupnega jezika (oziroma oni par stavkov ang, jaz res nekaj osnov lokalnega jezika, tanajmlajsi se jezika drzave ne govorijo, tako da...) in bo komunikacija omejena. Lahko vsebuje kake osnovne rekvizite, kot je papir in podobno, zog ali cesa podobnega nimam in jih tako na hitro tezko dobim. Rabim pa jutri zjutraj.
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
CorfuGirl napisal/-a:Mene pa zanima en film, ta teden je bil na enem izmed kanalov a se ne spomnin na katerem.Bil je nekje do 14.00.
Gre se o eni svetlolasi osnovnošolki ki zboli za levkemijo,punci ostrižejo lase in se mora sprijaznit s tem svetom.Vem da ji sošolci stojijo ob strani in jo obiskujejo.Ima mačka Karla(se mi zdi) katerega ji tudi pritihotapijo v bolnišnično sobo...film je švedski al nekje tu.Ne spomnim se...
Kdorkoli?
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Hvala za predloge
Gnilo jajce je fajn, ampak ne vem, ce bi znala razlozit poleg tega bi okupirali celo ulico s krogom (hise so zelo natlacene) in bi ovirali mimoidoce. Fuc bi znal bit fajn, ja. Pa lahk mini turnir naredimo Vcasih sem vedela en kup takih igric, sedaj sem pa cisto ven iz tega, ker ze dolgo nisem imela kakih delavnic.
Gnilo jajce je fajn, ampak ne vem, ce bi znala razlozit poleg tega bi okupirali celo ulico s krogom (hise so zelo natlacene) in bi ovirali mimoidoce. Fuc bi znal bit fajn, ja. Pa lahk mini turnir naredimo Vcasih sem vedela en kup takih igric, sedaj sem pa cisto ven iz tega, ker ze dolgo nisem imela kakih delavnic.
- lia7bibi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
hej hej,mene pa zanima, če mogoče kdo ve kje bi lahko v tem času (ko ni poletje) kupila čisto navaden armafleks? pa ne mislim tistih športnih podlag v športnih trgovinah,ker so čist predrage....hvalaa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov