Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Eliza* - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2010
Poppy. napisal/-a:Nujno!
Ali ve kdo iz prve roke, kako je z zdravstvenim zavarovanjem, ko ti potece status? Diplomirala se nisem/ne bom pred potekom statusa. Je prijava na borzo edina moznost?
Plačevati si ga moraš sama, osnovno urediš na zavodu za zdr. zavarovanje, dopolnilno pa na zavarovalnici.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Poppy. ne rabiš na borzo zaradi zavarovanja. Osnovno si zrihtaš na zavodu za zdravstveno zavarovanje mislim da se plačuje tam nekje 14 eur mesečno. Edino, če bi si šla probat zrihtat na socialno, da ti plačuje (nvm jaz sem mela nekaj časa denarno pomoč in so mi tud za teh par mescev plačali) al pa mislim da tud občina? je blo tud možno nekak se mi zdi...
Yada, yada, yada...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
na svoji občini lahko zaprosiš, da ti ga plačujejo. ampak se moreš na zavodu najprej zglasit in uredit vse potrebno (dokazovat, da nisi zaposlena etc). dodatnega pa moreš sam plačevat.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
v-e-s-n-a napisal/-a:NOVO:
Za 1 dan bi si rada sposodila vecje stevilo (cc 70) sedeznih blazin v bez oz. sampanjec barvi za stole.
Vendar tukaj nastane problem, da izposojajo le bele sedezne blazine oz. jaz se nisem nasla nobenega, ki bi izposojal te zadeve v tocno tej barvi. Mi lahko kdo pomaga ce slucajno pozna kako podjetje? Oz. na koga bi se obrnila da bi mi bil to pripravljen sposodit za 1 dan?
Glede na to, da bi to potrebovala le za 1 dan si nocem delat nepotrebnih stroskov in to kupovat.
Hvala za pomoc!
kaj pa če kupiš blago in sešiješ nekaj podobenga za čez. 70 kvadratov blaga, peno lahko res zelo poceni kupiš v bauhausu ali obiju pa neke mašne or sth. zavežeš na robove.
na kakem diy blogu ziher najdeš miljon in eno idejo kako rešit te zagate okoli porok.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
floribunda napisal/-a:na svoji občini lahko zaprosiš, da ti ga plačujejo. ampak se moreš na zavodu najprej zglasit in uredit vse potrebno (dokazovat, da nisi zaposlena etc). dodatnega pa moreš sam plačevat.
Ko sem se jaz prijavila na zavod in nato na csd, so mi tudi poloznico od vzajemne placevali.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Od lanskega leta naprej občina ne plačuje več zavarovanja, ampak so prenesli na socialo. Tam ti pa plačujejo zavarovanje le, če prejemaš socialno pomoč.
Mislim pa, da ti na zavodu plačujejo, če se prijaviš (neodvisno od socialne pomoči).
rokerca - operna klet (ribja restavracija zraven opere).
Mislim pa, da ti na zavodu plačujejo, če se prijaviš (neodvisno od socialne pomoči).
rokerca - operna klet (ribja restavracija zraven opere).
- faktom
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2011
Ta vikend od petka 15.03 do nedelje 17.03. vsi imetniki Špar kartice v trgovinah Špar,Interšpar ob nakupu nad 20€ prejmete kupon za popust na izdelke Lovely ki je možno koristiti kupon v času od pon. 18.03 do nedelje 24.3 .
Če mogoče kdo ne potrebuje tega kupona se priporočam,hvala.
Če mogoče kdo ne potrebuje tega kupona se priporočam,hvala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov