Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
NOVO
Nujno rabim kopalke, predvsem zgornji del bikink. Kje jih (kopalke) ąše prodajajo? Rabim pa koąarico D. Nekje v CE ali MB, LJ trenutno ni dosegljivo ąšoping mesto.
Nujno rabim kopalke, predvsem zgornji del bikink. Kje jih (kopalke) ąše prodajajo? Rabim pa koąarico D. Nekje v CE ali MB, LJ trenutno ni dosegljivo ąšoping mesto.
I am not an enigma, just a contradiction!
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
New Yorker in H&M jih imata, vendar ne košarice D Bom pa poskusila še Calzedonio.
I am not an enigma, just a contradiction!
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Mislim, da imajo v Nami celo leto kopalke.
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Malo smešno, ampak... do kdaj je veljavna dobitna srečka?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Piše na internetu ziher pri pravilih igre če že ne piše na srečki
- k.365
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2013
Živjo!
Imam eno vprašanje in sicer, je že katera naročala stvari preko ebay-a??
Zanima me predvsem kako poteka ceu postopek dokler ne pride izdelek v Slo in kako je s carino (če naročaš npr. s kitajske in če je vrednost več kot 150€, kolk bi mogla plačat carine)??
Upam da veste kaj mislim
Imam eno vprašanje in sicer, je že katera naročala stvari preko ebay-a??
Zanima me predvsem kako poteka ceu postopek dokler ne pride izdelek v Slo in kako je s carino (če naročaš npr. s kitajske in če je vrednost več kot 150€, kolk bi mogla plačat carine)??
Upam da veste kaj mislim
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
kje lahko kupim mini ključavnico, v stilu tistih ki so na dnevnikih ponavadi, malo posrčkano?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
klavdijak napisal/-a:NOVO!
Kaj se zgodi s štipendijo v primeru ponovnega vpisa v (isti) letnik? vem, da je naslednje leto ne morem ponovno uveljavljati, zanima me, če jo je potrebno vrniti?
Mislim, da ti miruje. (Popravite me, če je drugače)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov