Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DangerRoss - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2011
zakaj mi ne vrže ven določenega bloga, če ga vpišem v google, ampak mi ga vrže ven samo če prav napišem spletni naslov (al kakorkoli se že temu reče)
- Sportnica26
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2011
novo
a mi lahko kdo pove, kako je sedaj po novem glede pogodb o zaposlitvi za nedoločen čas? ali so se res pravice delavcev zmanjšale tudi če imajo nedoločen čas?
a mi lahko kdo pove, kako je sedaj po novem glede pogodb o zaposlitvi za nedoločen čas? ali so se res pravice delavcev zmanjšale tudi če imajo nedoločen čas?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
Gumbi. Kje jih kupiti? Zlati, majhni, za na srajčko.
+ pozna kera kako kul online stran za gumbe npr.? eBay je zlo švoh (sami neki "posebni", js bi pa navadne...
+ pozna kera kako kul online stran za gumbe npr.? eBay je zlo švoh (sami neki "posebni", js bi pa navadne...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
schjora - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 11. 2012
- Kraj: Lj
*mala* napisal/-a:NOVO:
Eno malo morje gumbov sem videla v trgovini Klara v Lj, včasih so jih imeli tudi v centromerkurju. Centromerkur je v centru, zraven Galerije Emporium; trgovina Klara je pa v unem podhodu, kjer je tudi Cukrček (zadej za Zaro).
- gospa miąkon
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2013
NOVO!
Iąčem bar, gostilnico nekje v LJ (najboljąa bi bila lokacija Btc-ja, sprejmem pa tudi ostalo), kjer je dokaj mirno. Organiziram sestanek za 8 ljudi, pa ľelim da se vsaj normalno pogovarjamo.
Hvala!
Iąčem bar, gostilnico nekje v LJ (najboljąa bi bila lokacija Btc-ja, sprejmem pa tudi ostalo), kjer je dokaj mirno. Organiziram sestanek za 8 ljudi, pa ľelim da se vsaj normalno pogovarjamo.
Hvala!
Nekaj je v zraku. Lepega. Neľnega. (T.Pavček)
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Kliči malo okoli pa sprašuj, če majo kako tako sobo, da bi vam jo rezervirali al pa kaj podobnega.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Lalama - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2006
gospa miąkon napisal/-a:NOVO!
Hvala!
Mislm, da majo v Areni v Casanostri zgornje nadstropje dostkrat zaprto, pa se poskusi zmenit, da naredijo rezervacijo in boste sami gor...
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov