Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Spletni nakupi: Prek River Island, če dam card type- visa electron (kar tudi je), potem je 16-mestna številka kartice neveljavna. ?
Če pa card type- visa (brez electron), potem pa pozneje nekaj ni v redu. ?
Ve kdo kaj je tu narobe?
Če pa card type- visa (brez electron), potem pa pozneje nekaj ni v redu. ?
Ve kdo kaj je tu narobe?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
NOVO:
Katere knjižnice v Ljubljani priporočate za učenje (locirane v centru ali bližini) - torej odprto vsaj do 20ih in da je mir v čitalnicah?
Katere knjižnice v Ljubljani priporočate za učenje (locirane v centru ali bližini) - torej odprto vsaj do 20ih in da je mir v čitalnicah?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
rokerca napisal/-a:NOVO:
NUK je ful tih. Jst sm večinoma v CTK (odprt do polnoči, načeloma dost tihe čitalnice, ampak je v izpitnem obdobju dostkrat gužva), nekateri dosti hodijo v Otona Župančiča. Sčasoma najdeš svoje najljubše knjižnice in tudi čitalnice, tako da svetujem, da malo preizkušaš kaj ti bolj paše
-
schjora - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 11. 2012
- Kraj: Lj
Meni je knjižnica Otona Župančiča najbolj fajn, ker me prevelika tišina (ala Nuk) ubija, v CTKju pa nikol ne dobim prostega mesta. Pogosto hodim tudi v knjižnico na Fakulteti za farmacijo, je kr tišina, mesto dobim pa zagotovo.
-
Anja ^^ - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
- Kraj: grosuplje
Imam nokio E5, naročnina mi poteče čez 10 mesecev mogoče malo manj ampak bi rada prekinila naročniško razmerje in uzela drug telefon na naročnino tudi pri mobitelu. zanima me če kdo ve koliko bi mogla doplačati oz kako se to izračuna?
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
iz Ebaya sme dobila mail, da moram nujno nekaj plačati, drugače mi bojo dali slabo "referenco". Ker nisem vedela kaj je narobe, saj sem plačala, sem kontaktirala prodajalca, ki mi je rekel, da sem naročila 2 ( ), plačala pa le enega. Kako zdaj plačam še drugega, brez, da bi naročila še enega
Don't worry, be happy!!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^če nikjer na eBay-u nimaš možnosti plačat zadeve (bi skor moralo bit), ti mora prodajalec poslat račun (invoice). Al se pa probi kako zment, da ti skensla naročilo, če res ne rabiš 2 tistih zadev. In pa ful & iskreno se opraviči
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Peach. napisal/-a:NOVO VPRAŠANJE:
Nekje na Starem trgu je ena kavnica. Zanima me, kje točno se nahaja in kako se imenuje.
Hvala!
Cafetino
neznanka napisal/-a:Otroci stari 3leta koliko imajo številko noge?
ženske tare 25? koliko imajo številko noge?
najbrž boš hitro mimo brcnila, če boš 3- letniku čevlje kupovala, copati bodo šli lažje skozi...
....sicer pa....:lemmegooglethatforyou:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov