Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 30. Nov. 2012 16:14

Zdravo!
Rada bi plačala neko položnico znesek je čez 200€.
Datum plačila je do 01.12.
Ponavadi plačujem prek spleta,sam sem pozabila da moraš plačati do 16.00 ure da gre naprej.
Mi zna povedati kdo koliko je provizija na pošti?Oziroma kje je najcenej plačat položnco.Hvala
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 30. Nov. 2012 17:55

Transakcije so za ta teden ze zakljucene, ce se ne motim.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 01. Dec. 2012 0:31

^ Pri vecini 'navadnih' poloznic (stroski bivanja, mobitel etc) je dovolj da placas in dobis potrdilo o placilu v danem casu. :) Drugace pa se mi zdi, da je na posti provizija 98 centov, lahko pa poloznice placas tud po nekaterih tusih in mercatorjih (pa pride cca 70 centov).
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Dec. 2012 6:50

Gally napisal/-a:Potrebujem nasvet in bom zelo hvaležna če bi mi kdo znal svetovati.. namreč imam ˝prostor,objekt˝, ki je odličen za kakšne prireditve, zabave, tudi poroke in podobno.. nekajkrat sem prostor že oddala za en dan (sicer znancem) in jim je bil zelo všeč, sedaj pa razmišljam, da bi naredila kaj več na tem, da bi ljudje izvedeli za to da se oddaja in mogoče začela dober biznis :) vendar nevem kako začeti, kako seznaniti ljudi s tem, kam objaviti da se ta prostor oddaja, ali obstajajo kakšne internetne strani ki so namenjene temu ipd.. ker zanimanje kolkr vem je veliko, posebej prostori za rojstne dneve, poroke itd, jaz pa imam idealnega pa še cene nebi navijala v današnjih časih..

tale nasvet ti dajem po zdravi kmečki pameti, torej lahko mimo brcam, pa vendarle...

najprej se pozanimaj, kaj boš morala državi dati, da ti ne bo visela za vratom...ker tvoj post zgleda kot da bi samo kasirala in nič dala... :D
torej ustanoviti bo potrebno neko podjetje ali odpreti status s.p.
pozanimaj se, če se objekt, sme uporabljati za tovrstne namene (uporabno dovoljenje?). torej najprej uredi zadeve na teh področjih.

internetno stran lahko narediš tudi sama oz. ti jo naredijo drugi, lahko uporabljaš facebook, itd, najboljša reklama pa so znanci, ki so že žurali, namreč globalna reklama pri tebi ni potrebna, ne bo nekdo iz kopra najel tega objekta, ki je npr v MS.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 01. Dec. 2012 13:38

lesnik napisal/-a:Oziroma kje je najcenej plačat položnco.Hvala

Morda bo komu prišel ta podatek prav...
Delavska hranilnica ima od vseh, kar sem jaz pregledala, najnižjo provizijo za plačevanje položnic, in sicer 0,57€. Sam v poslovalnici v centru Ljubljane zna biti okoli datumov, ko se ponavadi hodi te stvari plačevat, nenormalna gužva. Je pa zato zadnjič prijazna gospodična delila kavo čakajočim v vrsti :wtg:
Uporabniški avatar
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 11. 2012
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a schjora » 01. Dec. 2012 16:32

Na pošti je provizija 0,98€ samo, če imaš položnice do 100 €. Če je znesek višji, je tudi provizija višja, ne vem pa točno, kolk višja.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 03. Dec. 2012 0:18

Živjo!

Mene pa zanima, kako je mogoče najt kontakt osebe, ki ni na facebooku in je ne najdem v imenuku? Nihče od mojih prijateljev je ne pozna ... Imam kakšno možnost?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 03. Dec. 2012 6:07

_patchouli_ napisal/-a:
lesnik napisal/-a:Oziroma kje je najcenej plačat položnco.Hvala

Morda bo komu prišel ta podatek prav...
Delavska hranilnica ima od vseh, kar sem jaz pregledala, najnižjo provizijo za plačevanje položnic, in sicer 0,57€. Sam v poslovalnici v centru Ljubljane zna biti okoli datumov, ko se ponavadi hodi te stvari plačevat, nenormalna gužva. Je pa zato zadnjič prijazna gospodična delila kavo čakajočim v vrsti :wtg:

jaz sem komitent DH in imam njihov klik...za trajnik mi vzamejo 0,12€, za plačilo položnice 0,20€
Uporabniški avatar
Lalama
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Lalama » 03. Dec. 2012 11:06

Novo:

Ma mogoče kdo kej pojma, kje bi se dalo dobit odsevni trak sivo rumene barve, nekako tak, kot je na gasilskih oblekah?

Podoben temule: klik
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 04. Dec. 2012 0:14

schjora napisal/-a:Na pošti je provizija 0,98€ samo, če imaš položnice do 100 €. Če je znesek višji, je tudi provizija višja, ne vem pa točno, kolk višja.

Na pošti je provizija
- do 98,00 EUR = 0,98 EUR
- do 500,00 EUR = 1% od zneska
- nad 500,00 EUR = 5,01 EUR
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 04. Dec. 2012 11:21

Novo

A ve kdo kje se da dobiti kakšna fora za FB? Npr.ena je bila nekoč ko je bil primer v časopisu...ti si samo vpisal ime in priimek osebe in od kod prihaja pa nekaj kar je kaznivega storil...in potem se je ve to spremenilo kot v objavo na časopisu.Če kdo ve kaj mislim naj mi pomaga :)
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a succubus » 04. Dec. 2012 12:09

Pozdravljeni!

Iz Ebaya bi si želela naročiti eno knjigo, stane sicer 2 dolarja, ampak nimam ne kreditne kartice ne paypala. Uporablja mogoče kdo katero od teh in bi mi bil pripravljen storiti uslugo? Namesto mene naročiti knjigo, jaz pa mu/ji seveda povrnem vse stroške?

Lahko mi pišete tudi pod zasebna sporočila.

Hvala in lep pozdrav.
I'd rather have one breath of her hair, one kiss of her mouth, one touch of her hand than an eternity without it. One.

...I was never loyal except to my own pleasures...
Gally
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Gally » 06. Dec. 2012 10:32

Pozdravljene, zanima me kako se na pošti pošlje paket tako da ti potem prejemnik plača? eno stvar bi poslala eni punci ki bo kupila od mene pa me zanima kako se za plačilo zmeniš.. najraje tako da jaz pošljem paket potem pa ona pri prevzemu oz. nekako tako plača? Ne spoznam se v te pošta stvari... :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Dec. 2012 10:50

^^odkupnina, pride še dodatnih 1.2€ (poleg poštnine)
Uporabniški avatar
Poppy.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Poppy. » 09. Dec. 2012 19:50

Ali gredo barve za kožo, ki se svetijo pod UV lučmi, s pranjem dol z oblačil?

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]