Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
^^ jaz sem vceraj klicala na SCD maribor in mi je gospa povedala, da je treba soc. denarno pomoc vracat le v primeru, ce si lastnik dolocene nepremicnine in soc. pomoc prejemas vec kot 18 mesecev. V tem primeru se potem gleda ta zakon o dedovanju in se vsedejo na tvojo nepremicino in moras znesek vracat ti oz. tvoji dedici.
To je gud, ker itak nisem lastnica nobene nepremicnine
So mi pa tam potem povedali se eno zanimivo zadevo:
ce si trenutno prijavljen na ZRSZ in prejemas denarno nadomestilo (npr.: 3 mesece najvisje mozno nadomestilo 644€ neto/mesec) in se zelis takoj po koncanem prejemanju denarnega nadomestila prijavit na SCD in zaprosit za soc. pomoc, ti ta NE BO ODOBRENA, ker si v zadnjih 3 mesecih prejel vec denarja kot bi ga po njihovih standardih lahko. Njihov standard je, da v zadnjih 3 mesecih ne smes prejet vec kot 3x260€ (3 meseci, 260€ je mesecna soc. pomoc) prihodkov.
To je gud, ker itak nisem lastnica nobene nepremicnine
So mi pa tam potem povedali se eno zanimivo zadevo:
ce si trenutno prijavljen na ZRSZ in prejemas denarno nadomestilo (npr.: 3 mesece najvisje mozno nadomestilo 644€ neto/mesec) in se zelis takoj po koncanem prejemanju denarnega nadomestila prijavit na SCD in zaprosit za soc. pomoc, ti ta NE BO ODOBRENA, ker si v zadnjih 3 mesecih prejel vec denarja kot bi ga po njihovih standardih lahko. Njihov standard je, da v zadnjih 3 mesecih ne smes prejet vec kot 3x260€ (3 meseci, 260€ je mesecna soc. pomoc) prihodkov.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ne poznam strani, ki bi tko delovala, lahko se pa obrneš na kakšne forume, jz rada na tega pogledam, ko drugače ne najdem odgovora.ninnca napisal/-a:Zanima me, če katera morda pozna kakšno spletno stran, kjer bi npr. vpisal angleško besedilo in preveril pravilnost časov, pravilnost postavitve besed ipd.. Morda obstaja kaj podobnega?
Ali pa, seveda, da se obrneš na koga tebi blizu, ki ima boljše znanje.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
v-e-s-n-a napisal/-a:So mi pa tam potem povedali se eno zanimivo zadevo:
To ja al pa tud pol če že dobiš boš dobila nek nižji znesek, ki ti kaj veliko ne bo doprinesel ker si mela v prejšnjih treh mescih al ne spomnim se menda za prvič gledajo v celem letu (?) dohodek recimo študentsko delo al od zavoda itd.
Yada, yada, yada...
-
DangerRoss - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2011
ali imajo čisto vsi kraji/ulice v sloveniji hišne številke?
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
DangerRoss napisal/-a:ali imajo čisto vsi kraji/ulice v sloveniji hišne številke?
Zihr je kaj tudi brez številke. Mogoče tole v pomoč ali pa tole
HuDoBa napisal/-a:Kje v Lj bi se dalo skenirat? A to v kopirnicah počnejo?
Skor zihr je ta možnost tudi v koprinicah.
- Gally
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2012
Potrebujem nasvet in bom zelo hvaležna če bi mi kdo znal svetovati.. namreč imam ˝prostor,objekt˝, ki je odličen za kakšne prireditve, zabave, tudi poroke in podobno.. nekajkrat sem prostor že oddala za en dan (sicer znancem) in jim je bil zelo všeč, sedaj pa razmišljam, da bi naredila kaj več na tem, da bi ljudje izvedeli za to da se oddaja in mogoče začela dober biznis vendar nevem kako začeti, kako seznaniti ljudi s tem, kam objaviti da se ta prostor oddaja, ali obstajajo kakšne internetne strani ki so namenjene temu ipd.. ker zanimanje kolkr vem je veliko, posebej prostori za rojstne dneve, poroke itd, jaz pa imam idealnega pa še cene nebi navijala v današnjih časih..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov