Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- wasd
- Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2012
Zakon o dedovanju v 128. členu določa, da se dedovanje premoženja osebe, ki je uživala pomoč v skladu s predpisi o socialnem varstvu, omeji do višine vrednosti prejete pomoči. Ta omejitev se izvede tako, da postane del zapustnikovega premoženja, ki ustreza vrednosti prejete pomoči, lastnina Republike Slovenije. Če se dediči zavežejo povrniti vrednost dane pomoči Republiki Sloveniji, dedujejo vse zapustnikovo premoženje.
Vsaj kar se tice dedovanja, ce se pravilno razumel napisano.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jap, v bistvu gre za posojilo, ne socialno pomoč. Se strinjam, svašta. Ampak če rabiš, rabiš in zanjo zaprosiš. Kaj pa boš?
-
DangerRoss - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2011
^ma na dedinju majo neke vile, rezidence bla bla, še ko samo guglaš slike dol padeš..nekaj mesecev nazaj sem gledala ena stanovanja tam..luksuz tudi notri, neverjetno kašna oprema..pod drugi strani, ko sem kakšna taka stanovanja iskala v slovenii, ni bilo nič pametnega, če pa je blo že kaj fensi, je blo pa tko ogabno opremljeno...
- ninnca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2011
Zdravo,
sem bolj nova na forumu, zato upam, da je vprašanje v ustrezni temi. Če ni, se iskreno opravičujem
Zanima me, če katera morda pozna kakšno spletno stran, kjer bi npr. vpisal angleško besedilo in preveril pravilnost časov, pravilnost postavitve besed ipd.. Morda obstaja kaj podobnega?
Hvala za odgovor!
sem bolj nova na forumu, zato upam, da je vprašanje v ustrezni temi. Če ni, se iskreno opravičujem
Zanima me, če katera morda pozna kakšno spletno stran, kjer bi npr. vpisal angleško besedilo in preveril pravilnost časov, pravilnost postavitve besed ipd.. Morda obstaja kaj podobnega?
Hvala za odgovor!
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
strani sicer nobene take ne poznam, pa tud mislim da ne obstaja, pač za besedilo pravilno uredit je potrebno človeško razmišljanje, ampak dvomim da obstaja program ki bi bil to sposoben..
drugač pa men gre zelo dobro angleščina in lahko jaz pogledam.. piši na zs al pa email.
lp
drugač pa men gre zelo dobro angleščina in lahko jaz pogledam.. piši na zs al pa email.
lp
hej norci
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
v-e-s-n-a napisal/-a:Mislim, ker v tem primeru, ce je treba socialno pomoc vracat, sploh ne vidim poante, da bi zanjo zaprosila. Svasta...
Ce prav vem, ta zakon se ni dokoncno sprejet (oz do konca leta sigurno ne bo veljal, za kasneje pa se se niso 100% odlocili).. Baje je za naslednje 3 mesece se 'varno' poslat vlogo za socialno.. tako so nam rekli na csdju prejsnji teden - najbolje da poklices/se zglasis tam. Drugace pa en velik SVASTA na vse skupaj, se strinjam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov