Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Kolikor jaz razumem, se potem pač plača članarina za ISIC. Ki je pa se mi zdi ene 12€.
Iz njihove spletne strani: Izpolnitev pogoja /torej, da porabiš teh 960€ letno/ aktivnosti na ISIC računu iz prejšnje točke banka preveri vsako leto v začetku septembra. V kolikor uporabnik
v zgoraj navedenem obračunskem obdobju ni izpolnil zgoraj navedenega pogoja, pod katerim je banka za njegov račun
vnaprej ob začetku študijskega/šolskega leta oz. ob odprtju ISIC računa poravnala ISIC licenčnino za preteklo študijsko/šolsko
leto, se uporabnik strinja in izrecno dovoljuje, da banka v mesecu septembru z njegovega ISIC računa odtegne tržni znesek
letne ISIC licenčnine za preteklo študijsko/šolsko leto.
Iz njihove spletne strani: Izpolnitev pogoja /torej, da porabiš teh 960€ letno/ aktivnosti na ISIC računu iz prejšnje točke banka preveri vsako leto v začetku septembra. V kolikor uporabnik
v zgoraj navedenem obračunskem obdobju ni izpolnil zgoraj navedenega pogoja, pod katerim je banka za njegov račun
vnaprej ob začetku študijskega/šolskega leta oz. ob odprtju ISIC računa poravnala ISIC licenčnino za preteklo študijsko/šolsko
leto, se uporabnik strinja in izrecno dovoljuje, da banka v mesecu septembru z njegovega ISIC računa odtegne tržni znesek
letne ISIC licenčnine za preteklo študijsko/šolsko leto.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
oj mene pa zanima če kdo mogoče ve.. iščem en komad, ki ima videospot ko ene par folka dela vsakdanje stvari ampak nima obrazov na glavah. je ene 7 - 10 let star komad, mogoče mal več, stil je rock, en moški vokal.. se mi zdi dokaj znan komad, vtrel se je po mtv, tudi na radiu.. če se komu kej sanja ker bi lahko bil prosim če pove
hej norci
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
NOVO:
Mene pa zanima ime ene full lusne trgovinice v stari ljubljani. Mislim da je locirana med (ali pa v blizini) pravicno trgovino 3 muhe in butikom Jez. V njej prodajajo bolj unikatne zadevice (torbe, oblacila, skatlice za shranjevanje nakita, denarnice...).
A jo kdo pozna in kako se trgovina imenuje?
hvala
Mene pa zanima ime ene full lusne trgovinice v stari ljubljani. Mislim da je locirana med (ali pa v blizini) pravicno trgovino 3 muhe in butikom Jez. V njej prodajajo bolj unikatne zadevice (torbe, oblacila, skatlice za shranjevanje nakita, denarnice...).
A jo kdo pozna in kako se trgovina imenuje?
hvala
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ne še. Vedno v začetku decembra, čeprov bil že sneman. Letos 4. decembra v USA
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
ja, poleg (starega) centra tud men sam to pride na misel... dejansko ne vem če mamo sosesko/predel, ki bi veljal za neki blazno elitnegaJochie napisal/-a:nogavicka napisal/-a:ve kdo kateri del ljubljane velja za najbolj elitnega?
murgle?:D
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov