Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Živjo!
A katera ve, kje bi se dalo dobit stojalo s poličkami, ki se ga lahko namesti nad kotliček oziroma wc školjko. Nekoč so ga imeli pri Neckermannu, ampak je firma propadla.
Hvala in lp!
A katera ve, kje bi se dalo dobit stojalo s poličkami, ki se ga lahko namesti nad kotliček oziroma wc školjko. Nekoč so ga imeli pri Neckermannu, ampak je firma propadla.
Hvala in lp!
I'd rather have one breath of her hair, one kiss of her mouth, one touch of her hand than an eternity without it. One.
...I was never loyal except to my own pleasures...
...I was never loyal except to my own pleasures...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
Kako kič prstanu preprečit, da spremeni barvo? Se mi zdi, da bi z nadlakom, prozornim lakom zgledam čudn (oz. bi se poznale linije laka? Ne vem)? HELP
Kako kič prstanu preprečit, da spremeni barvo? Se mi zdi, da bi z nadlakom, prozornim lakom zgledam čudn (oz. bi se poznale linije laka? Ne vem)? HELP
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
lesnik - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
Ojla!
Jutri grem k prijatelju ki se ze dolgo nismo vidl. Ima 3-letno puncko. Videli smo se azadnje ko je bila mala se v plenickah.Rada bi mali nesla kaksno sladkarijo. Kaksna ideja kaj? Ker z otrocmi nimam prevec opravt mi je mal neznano. Ze v naprej hvala za odgovor.
Jutri grem k prijatelju ki se ze dolgo nismo vidl. Ima 3-letno puncko. Videli smo se azadnje ko je bila mala se v plenickah.Rada bi mali nesla kaksno sladkarijo. Kaksna ideja kaj? Ker z otrocmi nimam prevec opravt mi je mal neznano. Ze v naprej hvala za odgovor.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:02, skupaj popravljeno 1 krat.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
lesnik napisal/-a:Ojla!
jaz bi absolutno vzela še neko igračko. ne moreš prit tja samo s kinder čokoladicami, glede na to, da jih vidiš na vsake kvatre.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
se strinjam + nisem ravno pristaš, da se otrokom prinaša sladkarije.
Sama vem, da bi jih poskušala navajat brez tega in je potem malo nadležno, da jim pa obiski prinašajo razne bonbone in čokolade.
Jst bi prinesla kaj "ustvarjalnega". Da ni ravno en medvedek, ampak, da se kaj naprimer v izi sestavi, kaj za barvat.. Ne vem kaj točno že lahko delajo 3 letni otroci
Sama vem, da bi jih poskušala navajat brez tega in je potem malo nadležno, da jim pa obiski prinašajo razne bonbone in čokolade.
Jst bi prinesla kaj "ustvarjalnega". Da ni ravno en medvedek, ampak, da se kaj naprimer v izi sestavi, kaj za barvat.. Ne vem kaj točno že lahko delajo 3 letni otroci
Don't worry, be happy!!
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
NOVO
V eni mapi imam komade in kar naenkrat jih je nekje 40 izginilo. Ko sem jih hotla na novo prekopirat iz usb ključa, je pokazalo tako, da kot da so komadi še vedno v mapi, samo jaz jih ne vidim. Kak nasvet kako naj postanejo spet 'vidni'?
V eni mapi imam komade in kar naenkrat jih je nekje 40 izginilo. Ko sem jih hotla na novo prekopirat iz usb ključa, je pokazalo tako, da kot da so komadi še vedno v mapi, samo jaz jih ne vidim. Kak nasvet kako naj postanejo spet 'vidni'?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^probaj tole narest (če si na windowsih)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov