Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Še komu občasno ne odpre foruma, oz cosmopolitana sploh? Vsake toliko mi ga ven vrže in napiše da ni povezave..
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
*amber* napisal/-a:A katera ve če je v septemberskem cosmotu študentski koledarček? Se mi zdi,da je lani bil septembra...
Ja, lani je bil septembra, letos pa ga jaz še nisem vidla zraven nobenega Cosmota, tak da predvidevam, da ga ni. Upajmo na oktober.
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
Novo
Kdo kaj ve o moljih ali ima izkušnje z njimi? Jaz sem sedaj v roku enega meseca na treh majčkah opazila luknjice (na vsaki ena). Mama pravi, da ni šans da bi imela molje, ker se molji naredijo v omarah, ki se nikoli ne prezračijo, v katerih so stara oblačila, ki jih mogoče sploh ne nosiš in se zato tudi nikoli ne operejo. Pravi, da je kriva slaba roba oz. blago. Dve od teh majic sta iz H&M, ena pa iz New Yorker. Dve sta stari 3, 4 leta, eno pa sem kupila komaj lani. Imate enake izkušnje z oblačili iz teh trgovin, v katerih nas večina kupuje?
Kdo kaj ve o moljih ali ima izkušnje z njimi? Jaz sem sedaj v roku enega meseca na treh majčkah opazila luknjice (na vsaki ena). Mama pravi, da ni šans da bi imela molje, ker se molji naredijo v omarah, ki se nikoli ne prezračijo, v katerih so stara oblačila, ki jih mogoče sploh ne nosiš in se zato tudi nikoli ne operejo. Pravi, da je kriva slaba roba oz. blago. Dve od teh majic sta iz H&M, ena pa iz New Yorker. Dve sta stari 3, 4 leta, eno pa sem kupila komaj lani. Imate enake izkušnje z oblačili iz teh trgovin, v katerih nas večina kupuje?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js pa mislim da so kar molji Ne vem kako bi drugače na blagu kar naenkrat ratale luknje.
Kupi si kaj proti moljem za v omaro.
Kupi si kaj proti moljem za v omaro.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Poppy. napisal/-a:Novo
meni se tut to dela. Jaz mislim, da je to slaba kvaliteta blaga. Se strga ena mikroskopsko majhna nitka in takoj nastane luknjica. Ali pa naprimer od hlač (ko imaš okrog žepov tiste netke na ven)...
Jaz sem zaradi tega preiskala čist celo omaro vsaj 3× in nisem niti enega molja našla.
Don't worry, be happy!!
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Živjo!
Na bolhi sem eni punci prodala oblačilo, ampak je želela, da ji pošljem navadno, ona mi bo pa kao nakazala denar. Sedaj se punca ne javlja, denarja še tudi ni nakazala, čeprav sem ji oblačilo poslala. Zanima me, ali lahko kako ukrepam? Zdaj mi je žal, da nisem poslala z odkupnino, ampak ne morem nazaj vrtet časa.
Hvala
Na bolhi sem eni punci prodala oblačilo, ampak je želela, da ji pošljem navadno, ona mi bo pa kao nakazala denar. Sedaj se punca ne javlja, denarja še tudi ni nakazala, čeprav sem ji oblačilo poslala. Zanima me, ali lahko kako ukrepam? Zdaj mi je žal, da nisem poslala z odkupnino, ampak ne morem nazaj vrtet časa.
Hvala
I'd rather have one breath of her hair, one kiss of her mouth, one touch of her hand than an eternity without it. One.
...I was never loyal except to my own pleasures...
...I was never loyal except to my own pleasures...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Sem že doživela to, vendar sem bila jaz v vlogi tiste, ki je prav tako kupila oz. naročila eno stvar. Bejba se ni javila, ko sem šla pozvonit na njen naslov, pa ni odprl nihče. S punco, preko katere smo naročili, sva bili še nekaj časa v kontaktu, več pa nisva mogli narediti. VEDNO pošiljaj z odkupnino, tako nima iti kaj narobe.
- Peach.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2009
NOVO VPRAŠANJE:
To leto sem izgubila status, zato se moram vpisati nekam za pridobitev statusa. Zanima me, kje so kakšne šole, kamor se vpišeš zgolj zaradi statusa? V srednji šoli v Kopru, ki je bila do zdaj aktualna, je vpisov že konec. Zelo bi bila hvaležna za pomoč!
To leto sem izgubila status, zato se moram vpisati nekam za pridobitev statusa. Zanima me, kje so kakšne šole, kamor se vpišeš zgolj zaradi statusa? V srednji šoli v Kopru, ki je bila do zdaj aktualna, je vpisov že konec. Zelo bi bila hvaležna za pomoč!
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Imam eno vprašanje glede zavarovanja avta za mlade voznike.
Moj avto bi morala naslednji mesec peljati na tehnični pregled, a ker bratov avto doma stoji in ima on tehnični pregled šele aprila sem se odločila, da bi do takrat uporabljala njegovega, nat pa "podaljšala" svojega.
Letos bo 2 leti od kar sem naredila izpit (varno vožnjo tudi že imam). Ali moram zdaj njegov avto zavarovat še za mladega voznika, ali tega po 2. letih ni treba več?
Moj avto bi morala naslednji mesec peljati na tehnični pregled, a ker bratov avto doma stoji in ima on tehnični pregled šele aprila sem se odločila, da bi do takrat uporabljala njegovega, nat pa "podaljšala" svojega.
Letos bo 2 leti od kar sem naredila izpit (varno vožnjo tudi že imam). Ali moram zdaj njegov avto zavarovat še za mladega voznika, ali tega po 2. letih ni treba več?
Don't worry, be happy!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]