Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
^^ anyone? Nekje sem brala, da plačaš 1,20€ za cel dan, ampak da obratuje samo od pon-pet. Jaz bi pa rabila celo soboto (od 5.00-23.00) avto pustit. Kakšen predlog?
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
NUJNO:
Rabim pomoč Ljubljančanov in zanima me, če kdo ve kje točno se nahaja avtrijsko veleposlaništvo v Ljubljani? Naslov sicer vem, ampak Ljubljano bolj slabo poznam, tak da če bi mi lahko tako okvirno objasnili, kje pribiližno se nahaja (al je center mesta, al se blizu nahaja kakšen večji objekt...?)
Rabim pomoč Ljubljančanov in zanima me, če kdo ve kje točno se nahaja avtrijsko veleposlaništvo v Ljubljani? Naslov sicer vem, ampak Ljubljano bolj slabo poznam, tak da če bi mi lahko tako okvirno objasnili, kje pribiližno se nahaja (al je center mesta, al se blizu nahaja kakšen večji objekt...?)
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Maychy napisal/-a:^^ anyone? Nekje sem brala, da plačaš 1,20€ za cel dan, ampak da obratuje samo od pon-pet. Jaz bi pa rabila celo soboto (od 5.00-23.00) avto pustit. Kakšen predlog?
http://www.lpt.si/parkirisca
Če pogledaš ti piše za vsa parkirišča če so ločene tarife (npr. za uro, vikende....). Torej bo že držalo
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
DonCarleone napisal/-a:NUJNO:
v centru mesta je, zadaj je tivoli. zraven mladike (ministrstva za zunanje zadeve), za cankarjevim domom, če greš od kongresnega trga mimo parlamenta v 1. križišču zaviješ na levo in si skoraj tam. drugače pa google maps ali pa zemljevid od najdi.si
- Peach.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2009
angel99 napisal/-a:kolikor vem,ja.
zdaj so res pozorni na vsak cent,ki ga imaš prihranjenega.
No sej sm našla na googlu, sam mal drugač sm mogla zastavit vprašanje, kot preden sem napisala tu.. Sej ga nimam lih velik, ampak vseeno..
Premoženje, ki se upošteva:
nepremično premoženje,
osebna in druga vozila,
vodna plovila,
lastniški deleži gospodarskih družb ali zadrug,
vrednostni papirji,
denar na transakcijskem ali drugem računu, hranilne vloge in druga denarna sredstva po izjavi posameznika (prihranki, ne plača),
drugo premično premoženje.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
mi lahko kdo priporoča kakšne preverjene lepilne lističe (selotejp, ki drži na obeh straneh)?
v tem smislu:
http://www.mimovrste.com/artikel/379059 ... -v-zavitku
rabim sicer samo 2, nekje dimenzije 4x1cm za lepljenje plastike na....saj ne vem kaj je to na avtu...
pač una dva lepilna lističa na http://www.dorridgeauto.co.uk/shopping/ ... ntents.jpg ne držita glih najboljše....
aja, pa kje bi lahko to kupil, v kateri trgovini prodajajo...
pa še eno vprašanje, ti lističi se lahko obrežejo na pravo velikost, kajne?
v tem smislu:
http://www.mimovrste.com/artikel/379059 ... -v-zavitku
rabim sicer samo 2, nekje dimenzije 4x1cm za lepljenje plastike na....saj ne vem kaj je to na avtu...
pač una dva lepilna lističa na http://www.dorridgeauto.co.uk/shopping/ ... ntents.jpg ne držita glih najboljše....
aja, pa kje bi lahko to kupil, v kateri trgovini prodajajo...
pa še eno vprašanje, ti lističi se lahko obrežejo na pravo velikost, kajne?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:26, skupaj popravljeno 1 krat.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
v bauhausu nejdeš vse sort obojestranskih lepilnih trakov. tesin za lepit ogledala res dobro drži. preverjeno. tudi na neravni površini.
navadno jih imajo pri izhodu. pa tudi v obiju, merkurju in drugih prodajalnah jih ziher majo.
tudi 'čingumčki' bi se v tvojem primeru najbrž obnesli. samo tiste ultra močne moreš kupit.
navadno jih imajo pri izhodu. pa tudi v obiju, merkurju in drugih prodajalnah jih ziher majo.
tudi 'čingumčki' bi se v tvojem primeru najbrž obnesli. samo tiste ultra močne moreš kupit.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
danes sem probal aerov, sicer je grd kot svinja, ampak ni zdržal...saj zadeva je čist lahka, ampak verjetno je neravna površina pa vročina je naredila svoje...gašo (hišnik fuzbal kluba) ima še enga močnejšega, bomo jutri videli, kaj lahko naredimo...
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
NOVO!
Delam diplomsko nalogo o enostarševskih družinah in vzgojnih stilih. Če je kdo od vas večino otroštva preživel s samo enim staršem, oziroma je za vašo vzgojo iz takšnih ali drugačnih razlogov skrbel samo en od staršev, pa bi bili pripravljeni žrtvovati cca 5 minut svojega časa, pa mi odgovoril na 3-4 vprašanja, se prosim javite na ZS.
Res hvala za pomoč. Če mate kake kul kolege, kolegice, ki bi se prepoznali v teh opisih, mi lahko posredujete njihove kontaktne podatke. Tenks...
Delam diplomsko nalogo o enostarševskih družinah in vzgojnih stilih. Če je kdo od vas večino otroštva preživel s samo enim staršem, oziroma je za vašo vzgojo iz takšnih ali drugačnih razlogov skrbel samo en od staršev, pa bi bili pripravljeni žrtvovati cca 5 minut svojega časa, pa mi odgovoril na 3-4 vprašanja, se prosim javite na ZS.
Res hvala za pomoč. Če mate kake kul kolege, kolegice, ki bi se prepoznali v teh opisih, mi lahko posredujete njihove kontaktne podatke. Tenks...
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]