Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 19. Jul. 2012 16:38

? Prosim? Kakšen osebni nivo, gre za javno osebo, ne poznam je osebno; povrh vsega še takšno, ki se je v javnost izpostavila zaradi svoje zunanjosti. Če je slovenskega porekla, to še ne pomeni, da je ne bi smeli pokomentirat enako kot kateregakoli drugega svetovnega zvezdnika, manekenke ali politika itd. :wink: Ne vem, kaj bi rada s tem povedala, tudi zobje manekenke Lindsey Wixson so večkrat predmet razprav v modnem svetu, nekateri jih obožujejo, drugim niso všeč, pa to ni nobena osebna žalitev :gruebel: Preklana brada na misici mi ni všeč, menda se to lahko pove, še posebej, če nas gre zastopat s svojim obrazom na Kitajsko - saj ne govorimo o kakšnih pohabljenih ali bolnih osebah iz črne kronike. :wink:

Razen če jo ti osebno poznaš oz. Jochie al kdo je že zadnjič omenjal nekaj o misicah, ampak to še ne pomeni, da je ostali gledalci ne bi smeli pokomentirati :) Saj sem zgoraj itak napisala, da mi je drugače všeč, ne se preveč sekirat=)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Jul. 2012 17:54

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:39, skupaj popravljeno 1 krat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 19. Jul. 2012 18:25

Nope, čisto resno sem mislila - imam dober spomin in sem si zapomnila dekle, ki smo ga komentirali pred časom, videla prejle, kakšna je nova miss, in ugotovila, da gre za to osebo :) In tudi nisem nič blazno potenciranega napisala, razen da se mi zdi preklana brada grozna o.O (že na splošno pri ženskah, pač se mi ne zdi ženstvena... če je pa morda brazgotina, je pa sploh grozno, au:/ .. pač ne zdi se mi grozno v smislu 'grdo, fuj', ampak bolj 'brr, a je to padla kdaj'), kar pa je čista resnica. Možno, da je tako izpadlo, ampak sem samo hotela izpostavit, da sem si jo zapomnila zaradi tega :wink: Vsak ima svoj okus pač. Tako kot se za bivšo miss Iris Mulej najde veliko mnenj in zapisov, da ima 'konjski ksiht', ki nekaterim ni všeč, se pa najde tudi veliko tistih, ki jim je všeč. Pa ga tudi ne more zamenjat, pa tud zakaj bi ga zaradi nekoga, ki mu ni povšeči.. Ali pa za Čepinko, da ima prevelika usta. Big deal :) Saj na trženju svojih pojav in obrazov gradijo svojo kariero... pa tud mislim, da se nič kaj ne sekirajo, očitno jim gre prav dobro, kljub temu, da komu niso všeč (kar pa še ne pomeni, da ne bi nihče smel povedat, sploh pa, ko gre za misice, ki jih itak zbiramo po lepoti; to ni vtikanje v videz posameznikov, ampak smisel celotnega izbora :) ).

Saj ne gre za neke revice s hibami ali težavami, ki bi jih bilo treba uvidevno ignorirat, ampak osebe, ki načeloma služijo s svojim videzom. Se mi zdi bolj za lase privlečeno, da na radiu danes ves čas hočejo prikazat, da ima neumne izjave, pa ni v bistvu nič kaj posebnega rekla. :) Anyway, to je to, sem samo hotela povedat, da sem končno videla novo miss v novicah :D
lenna2
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a lenna2 » 20. Jul. 2012 12:18

Zdravo!Na netu sem videla na Šs oglas za delo montaža tiskanih vezij, rezanje komponent, priprava materiala.Mogoče ve kdo tle na forumu kakšno je to delo?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 23. Jul. 2012 11:19

Princess*** napisal/-a:Živijo punce/fantje. Nujno rabim pomoč pri prevajanju. Zanima me če kdo tule govori špansko in bi mi lahko prevedel tale pregovor: There are no regrets in life, just lessons!

Za pomoč se že vnaprej zahvaljujem!
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 24. Jul. 2012 17:14

A kdo ve, ki se staknejo une plastične ''parkirne ure'' ko si jih vržeš na armaturko pa označiš čas, ob katerem si parkiral?
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 24. Jul. 2012 20:38

Porkaš da se niti spomnala nisn na trafike, bom kuj prec ob prvi priliki ;) fenkz
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 25. Jul. 2012 10:51

Kaj lahko storim v primeru, ce mi je nekdo ukradel stvar, vredno 150eur, vem, kdo je, (je znanec)?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 25. Jul. 2012 13:46

jaz bi najprej rekel naj mi vrne, potem pa prijavil krajo. ampak, moraš imet dokaze, da je tisto res tvoje in da je ta znanec res to ukradel, ker sicer ne vem če lahko kej nardijo..

opozarjaj ga pa ne ker se te stvari lahko znebi ali nahitro proda komu za aml denar in ne moreš nič.

če je telefon ga lahko izsledijo če je prižgan
hej norci :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 28. Jul. 2012 20:54

NOVO

Kako se pri Gmail klepetu spremeni svojo prikazno sliko? Ne najdem...
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *amber* » 28. Jul. 2012 21:56

V desnem zgornjem kotu imaš ikonco za nastavitve, jo klikneš, nato se ti odprejo zavihki, klikneš zavihek nastavitve, zarolaš proti koncu strani, kjer je prikazana tvoja slika in klikneš zamenjaj sliko.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 28. Jul. 2012 22:02

^^Sem že našla. Vseeno hvala.
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 08. Avg. 2012 13:05

NUJNO!

Zanima me št. prijav in sprejetih v 1. roku na Evropsko središče Maribor (fizioterapija), a nikjer ne najdem teh podatkov. Za vse druge šole je zaslediti te podatke na spletni strani Vpis UL v arhivu, za to šolo pa ne piše nikjer.
Uporabniški avatar
maybee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maybee » 08. Avg. 2012 13:07

NOVO

kje na netu se da naročit one tavelike vžigalnike?
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov