Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Koža bi se ti mogla odluščit, ampak to res v nekaj dnevih, mogoče tednih..
Pa si ziher da bepanthen je dober za opekline? Mi ga bolj za navadne, površinske rane uporabljamo.
Pa si ziher da bepanthen je dober za opekline? Mi ga bolj za navadne, površinske rane uporabljamo.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
NOVO
Pozna kdo kakšnega res dobrega inštruktorja za matematiko in druge predmete na EPF (računovodstvo, statistika ipd. predmeti)? Rabim namreč nekoga striktno za to področje in ne samo za klasično matematiko, saj se vpisujem na ekonomijo in ker nimam najmanjše osnove, ker nisem hodila na srednjo ekonomsko, bo pomoč pri razlagi obvezna, da bom skontala kako in kaj.
Pozna kdo kakšnega res dobrega inštruktorja za matematiko in druge predmete na EPF (računovodstvo, statistika ipd. predmeti)? Rabim namreč nekoga striktno za to področje in ne samo za klasično matematiko, saj se vpisujem na ekonomijo in ker nimam najmanjše osnove, ker nisem hodila na srednjo ekonomsko, bo pomoč pri razlagi obvezna, da bom skontala kako in kaj.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
*Gaja*, če ne prej boš pa na faksu našla ogromno ponudb za inštrukcije. Še posebej kar se statistike, matematike in ostalih računskih predmetov tiče. Pri nas so kar pred in po izpitih okol hodili inštruktori in listke/vizitke dajali. In med študenti se je tud pol že govorilo kateri inštruktor je ok in kdo je kam hodil. Vsaj pred par leti je blo še tak.
Yada, yada, yada...
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Naj mi nekdo pove če kdo pozna kakšno domačo zdravilo ali karkoli kako se na najhitrejši način rešit modric po nogah?Imeli smo eno tekmovanje in sem padla sedaj pa me čaka prireditev in nebi rada imela modre noge
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Nekaj nasvetov kako se znebiti modrice
Stric Google najde nekaj zadetkov, kjer so zapisani razni nasveti.
Nekateri pravijo, da namažeš margarino na modrico, nekateri med.
Stric Google najde nekaj zadetkov, kjer so zapisani razni nasveti.
Nekateri pravijo, da namažeš margarino na modrico, nekateri med.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:47, skupaj popravljeno 1 krat.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
U, a ti maš še vedno probeleme z RD od te nečakinje A tisti sms si poslal potem? Če ti ne paše iti oz. če itak niste v dobrih odnosih, pač ne it, če pa ji želiš nekaj podarit, ji pa raje sam podari.. lahko vsaj naslednjič, ko se vidite, pa rečeš, da je še za nazaj, če zdaj ne moreš tja..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]