Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Nasla sem za +881. Ponavadi so kode za posamezne države trimestne, ampak tale očitno niti ni od kake posebne države.
Če smo že pri tujih klicih... Samo preverjam, just in case... Če mene nekdo kliče iz Avstralije na mobitel, samo on plača, jaz nič, ne?
Če smo že pri tujih klicih... Samo preverjam, just in case... Če mene nekdo kliče iz Avstralije na mobitel, samo on plača, jaz nič, ne?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
what ever you do, ne oglasi se. pokliči nazaj pa sploh ne. to delajo neke goljufije, nevem sicer kako delujejo ampak ti lahko naredi velik strošek. mene so tudi že z ene čudne št. klical ene parkrat zaporedoma v enem dnevu, sam se nisem oglasil.. sem pa slišal da so se eni zajebal ko so nazaj klical, pa celo po tv mislim da je enkrat blo o tem
hej norci
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Torej rabila bi sledečo pomoč... Ali kdo pozna koga, ki je svoje otroke cepil samoplačniško? Nujno rabim za eno raziskavo.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
saarijarvi napisal/-a:dayđremer napisal/-a:NOVO:
Fizika: Je lahko sila med električnimi naboji negativna ?
khem:
ja, ker maš v enačbi med pozitivnim in negativnim nabojem množenje, upoštevaš pa itak absolutno vrednost.
F= e1*e2 / 4*pi*epsilonnič
in če sta naboja različni predzanakov je torej F<0 neki tazga
Lilah probi par dni zaporedoma pred spanjem dobro namazat z bepanthenom meni je pomagalo.
Niti ne Sila je |e1|*|e2|/(4piepsilon0*r^2). V vektorski obliki je to mal drgač, link je tukaj: http://sl.wikipedia.org/wiki/Coulombov_zakon
Po dogovoru je sila PRIVLAČNA-pozitivna, če sta naboja različno predznačena (predstavljaj si magnet, če sta N pa S se privlačita), če sta pa isto predznačena je pa ODBOJNA-negativna (če maš N pa N pri magnetu se odbijata, enako S in S. ni čisto isto, je pa enostavno za si zapomnit),
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
kje je najbližja štacuna z mac cosmetics v italiji (predvidevam da v trstu, samo kje točno)?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov