Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hahaha hecno vprašanje ampak čist legitimno! res zgleda čudno ta bela zadeva in ja, popapaš jo, ne trgaš je dol
It was forever..but it didnt last long..
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
To:
http://www.imdb.com/title/tt1236484/
Film Stoic, dogaja se v Siebergu - zaporu v Nemčiji, zgodba je posneta po resničnih dogodkih.
Pol pa mi še Das Experiment pade na pamet...
http://www.imdb.com/title/tt1236484/
Film Stoic, dogaja se v Siebergu - zaporu v Nemčiji, zgodba je posneta po resničnih dogodkih.
Pol pa mi še Das Experiment pade na pamet...
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
NOVO!
Katera je najbližja pot do Limbuškega nabrežja (tam kjer je lokal Plaža)? Štartam iz smeri Tabora - mimo Planeta Tuš, nato v križišču desno na hitro cesto, ... Limbuška cesta je namreč dolga in ne vem na kaj naj sem pozorna, da vem kje zavit potem desno, da se pride do nabrežja.
Katera je najbližja pot do Limbuškega nabrežja (tam kjer je lokal Plaža)? Štartam iz smeri Tabora - mimo Planeta Tuš, nato v križišču desno na hitro cesto, ... Limbuška cesta je namreč dolga in ne vem na kaj naj sem pozorna, da vem kje zavit potem desno, da se pride do nabrežja.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
Kolk približno stane, če greš delat kopijo 2 ključev? Sploh nimam predstave.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
refreshing
+
NOVO VPR.: Kje je otok Olib in kako priti do te plaže? Če ne poseduješ ravno jahte ali kakšnega drugega čolna - kako do tja?
*Gaja* napisal/-a:
+
NOVO VPR.: Kje je otok Olib in kako priti do te plaže? Če ne poseduješ ravno jahte ali kakšnega drugega čolna - kako do tja?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
*mala* napisal/-a:NOVO:
Jaz sem nazadnje (pred letom in pol) dala za kopijo enga 4€. Kolk pa variirajo cene po mestih pa če se je vmes kaj spremenil pa ne vem, ni pa to nek hud strošek....
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
NOVO:
Na eni strani v kotičku ust so se mi naredile žvali (ne herpes!) in jih že en teden pridno mažem s cinkovo pasto, ki je namenjena točno temu in mi je v otroštvu pa tudi kasneje vedno pomagala. Tokrat pa mi sploh ne pomaga, pa imam namazano celo noč in podnevi, ko sem doma, pa je še vedno razpoka, ki peče, če odprem usta. Tako niti normalno ne morem jest. Mogoče razpoka ostane zaradi tega, ker ko grem ven med ljudi, si sled od bele kreme očistim (z zmočeno palčko za ušesa), nato pa mesto razpoke očitno poškodujem na nek način. Takšna pa ne morem hodit naokoli. Obstaja kakšno drugo mazilo, ki bolj pomaga?
Na eni strani v kotičku ust so se mi naredile žvali (ne herpes!) in jih že en teden pridno mažem s cinkovo pasto, ki je namenjena točno temu in mi je v otroštvu pa tudi kasneje vedno pomagala. Tokrat pa mi sploh ne pomaga, pa imam namazano celo noč in podnevi, ko sem doma, pa je še vedno razpoka, ki peče, če odprem usta. Tako niti normalno ne morem jest. Mogoče razpoka ostane zaradi tega, ker ko grem ven med ljudi, si sled od bele kreme očistim (z zmočeno palčko za ušesa), nato pa mesto razpoke očitno poškodujem na nek način. Takšna pa ne morem hodit naokoli. Obstaja kakšno drugo mazilo, ki bolj pomaga?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
dayđremer napisal/-a:NOVO:
Fizika: Je lahko sila med električnimi naboji negativna ?
khem:
ja, ker maš v enačbi med pozitivnim in negativnim nabojem množenje, upoštevaš pa itak absolutno vrednost.
F= e1*e2 / 4*pi*epsilonnič
in če sta naboja različni predzanakov je torej F<0 neki tazga
Lilah probi par dni zaporedoma pred spanjem dobro namazat z bepanthenom meni je pomagalo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov