Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Jochie napisal/-a:pred leti smo imeli kar redne cosmomitinge, zbralo se nas je tudi po 25. ampak forum ni več to kar je bil. sedaj se kvečjemu interno dobivajo.
aja? prašiči, mene pa noben ne povabi!
sicer bi bil res že počasi čas, za kak konkreten kozmomiting. pomlad je tu, sonca je tudi vedno več (no, danes ni glih dan, včeraj tudi ni bil ravno dan ).
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Mi smo eseje pisali na tematiko kakšne knjige, kolikor se spomnim Vedno pa so bila neka splošna navodila, napotki, katere stvari si moral zajeti v eseju (primerjati to pa to osebo, označiti/opisati osebo, izraziti svoje mnenje o nekem družbenem problemu npr.), ob vsem tem pa nekako ostati zvest naslovu eseja, ki je bil podan.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Na njihovi spletni strani piše 080 98 67, tam čisto zgoraj bolj levo.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Hojla,
Eno cudno vprasanje, pa vseeno: kateri sesalec uporabljate, namrec pri nas imamo se vedno worverka (sicer neko novejso verzijo) ampak so mi tako nerodni, pa se tiste nastavke je treba menjat za parket in preproge..
Rabim ga za cist vsakdanje pospravljanje prahu, za vecje zadeve je tko al tko vodni na vrsti..
Eno cudno vprasanje, pa vseeno: kateri sesalec uporabljate, namrec pri nas imamo se vedno worverka (sicer neko novejso verzijo) ampak so mi tako nerodni, pa se tiste nastavke je treba menjat za parket in preproge..
Rabim ga za cist vsakdanje pospravljanje prahu, za vecje zadeve je tko al tko vodni na vrsti..
Zivljenje je piskotek!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
NOVO! Kakšen je postopek blokiranja določenih št.? Baje da rado traja in da je treba na Simobilu pojasnjevati s kakšnim razlogom želiš neko št. blokirati, potem pošljejo nekam dalje in kasneje izveš, če je odobreno, ali kako? Je tudi kaj za plačat?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Oh, tud naš forverk je že letel po štengah, pa še dela kot nov, edino stoji več ne, ga je treba vedno nekam naslonit. Star pa je že 15 let po moje. Zdaj pa imam enga kul bocha malega iz big banga. Vleče ko izkušena k***a
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Niala - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2012
Zanima me, ali je res, da moja prošnja za razpisano delovno mesto ne more biti upoštevana, če nisem prijavljena za Zavod za zaposlovanje? Poslala sem namreč nekaj prošenj za razpisana prosta delovna mesta, a sem zadnjič slišala, da če nisi prijavljen na Zavodu, ne izpolnjuješ pogojev za delo. Imam namreč status študenta in ga bom imela tudi prihodnje študijsko leto, a bom prihodnje leto študirala izredno, zato iščem redno zaposlitev (zaenkrat sem zaposlena kot študentka). V primeru, da moram biti prijavljena na Zavodu, me zanima kaj s tem izgubim/pridobim, kar se tiče pravic? Redno zaposlena še nisem bila, torej od Zavoda ne morem pričakovati nič denarja.
- gxpuss
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2012
Prosim za pomoč..potrebujem čim več ogledov =)
http://www.youtube.com/watch?v=J4QaQujG ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=J4QaQujG ... e=youtu.be
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
Kje kupiti vrečko za pranje v pralnem stroju? Imam par precej občutljivih stvari, ki se jih ne upam oprat kar tak v pralnem stroju (posledično je umazan pulover z bleščicami že od decembra umazan v omari in ni za oblečt )
Očitn še nisem bla zadost pozorna, da bi jih opazila
Kje kupiti vrečko za pranje v pralnem stroju? Imam par precej občutljivih stvari, ki se jih ne upam oprat kar tak v pralnem stroju (posledično je umazan pulover z bleščicami že od decembra umazan v omari in ni za oblečt )
Očitn še nisem bla zadost pozorna, da bi jih opazila
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov