Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
amazon, ebay. Išči "whatever clock". Luštna rečhaylee napisal/-a:NOVO:
A je kdo kje vidu urco v tem stilu?
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
^^ Aaaa hvala, nism še nikol naročala kej kle, pa sm se hotla temu izognt. Čeprov je bla možnost d jo je kdo vidu kle v Slo mejhna. Bo pač treba ebay naštudirat, k mi je toook lušna
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
NOVO!!
Kupla sem Samsung Galaxy Ace in ni zraven nič navodil razen kaj katera tipka pomeni in kako napolniti telefon. Rada bi ugotovila, kako se telefon zaklene, ko neham delat na njem, ter kako kopirati vse št. iz prejšnjega telefona?? SIM mam isto. Cela sem zmedena zdaj
Kupla sem Samsung Galaxy Ace in ni zraven nič navodil razen kaj katera tipka pomeni in kako napolniti telefon. Rada bi ugotovila, kako se telefon zaklene, ko neham delat na njem, ter kako kopirati vse št. iz prejšnjega telefona?? SIM mam isto. Cela sem zmedena zdaj
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
mene pa zanima zakaj kar naenkrat ne odpre moje domače strani google, ko zaženem google chrome? do zdaj je vedno takoj odprlo google iskalnik, ker ga mam kot domačo stran, od danes mi pa najprej prikaže neko chrome stran in katere strani sem nazadnje obiskala (okenca oz. kvadratki)
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
^^ se je tudi pri meni zgodilo. očitno je bil update, ker je meni orodij tudi mal drugačen kot prej
samo nastavi da ti odpre spletno stran in daj google (lahko tudi tako da ti takoj odpre več stran naenkrat)
samo nastavi da ti odpre spletno stran in daj google (lahko tudi tako da ti takoj odpre več stran naenkrat)
hej norci
-
slovenc79 - Cosmopsiho
na brskalniku klikn tisto ikonco kjer je ključ za vijake (mal pod X) potem pa settings, se ti odpre nov okn, pa tam pod settings imaš 3 možnosti pod naslovom "on startup". izbereš "Open a specific page or set of pages", klikneš set pages in pod prvo link od google, ostalo pa pustiš (ali pa še linke če hočeš da se ti več strani odpre), potme pa "ok" in je to to. zapri pa zaženi spet in se mora zdaj google odpret.
tukaj maš pa link od google slo: http://www.google.si/
tukaj maš pa link od google slo: http://www.google.si/
hej norci
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
*Gaja* napisal/-a:NOVO!!
Ce je tako, kot pri drugih Samsungih, potem za zaklenit na hitro pritisnes power gumb ob strani in se bo ekran ugasnil. Ce pa mislis prav zaklep (da moras ekran odklenit z geslom), potem pa gres v Settings, Location and security, Change screen lock (ne vem tocno kako je v slovenscini, saj bos najdla), in potem tam nastavis geslo. In zaklenes ga potem isto s pritiskom na power gumb. Za kontakte pa najbolje da si kar na SIM kopiras vse iz starega telefona. Drugace pa lahko navodila na internetu najdes.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
*Gaja* napisal/-a:NOVO!!
http://www.all-samsungphones.com/tag/user-manual/
tuki mal poglej če se najde kej koristnega če ne pa še na internetu mal poglej, se marsikje najde
hej norci
- *Gaja*
- Kofetarica
hvala obema, a sem že včeraj preverila tukaj http://admin.gsmaparati.com/upload/documents/1019970241.pdf kako je glede kopiranja SIM, pa mi napiše v telefonu, da je prazno (ni stikov) tako da ne morem kopirati sploh..
ostalo sem pa ugotovila
ostalo sem pa ugotovila
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
^^ti hočeš kopirat stike iz starega telefona na novega? Potem moraš dat sim v star telefon, jih kopirat iz telefona na sim in dat sim v nov telefon, kjer jih lahko potem kopiraš iz sim na telefon, če jih hočeš met gor. Al sem te jst narobe razumela?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- *Gaja*
- Kofetarica
Ja, slike, stare sms-e in celoten imenik. OK, bom naredila to. Na zdajšnjem (novem) pa verjetno tudi moram kopirati vse na SIM, če ne želim potem izgubiti še mteh podatkov, ali pač?
Pa še to me zanima. Kaj pomeni da formatiraš pomnilniško kartico oz. ali je to sploh potrebno?
Pa še to me zanima. Kaj pomeni da formatiraš pomnilniško kartico oz. ali je to sploh potrebno?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov