Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Maj. 2012 19:13

haylee napisal/-a:NOVO:

A je kdo kje vidu urco v tem stilu? :)
amazon, ebay. Išči "whatever clock". Luštna reč :)
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 17. Maj. 2012 20:26

^^ Aaaa hvala, nism še nikol naročala kej kle, pa sm se hotla temu izognt. Čeprov je bla možnost d jo je kdo vidu kle v Slo mejhna. Bo pač treba ebay naštudirat, k mi je toook lušna :wink:
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
M!NA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a M!NA » 18. Maj. 2012 13:27

novo

ni nujno, vendar vseeno:)
iščem dve pesmi...
sijaj v očeh ali nekaj podobnega od skupine mah? je to pravi naslov, ker je na spletu ne najdem ter need your love (pojeta m+ž).
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 18. Maj. 2012 15:44

NOVO!!
Kupla sem Samsung Galaxy Ace in ni zraven nič navodil razen kaj katera tipka pomeni in kako napolniti telefon. Rada bi ugotovila, kako se telefon zaklene, ko neham delat na njem, ter kako kopirati vse št. iz prejšnjega telefona?? SIM mam isto. Cela sem zmedena zdaj :?
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 18. Maj. 2012 17:33

mene pa zanima zakaj kar naenkrat ne odpre moje domače strani google, ko zaženem google chrome? do zdaj je vedno takoj odprlo google iskalnik, ker ga mam kot domačo stran, od danes mi pa najprej prikaže neko chrome stran in katere strani sem nazadnje obiskala (okenca oz. kvadratki) :?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Maj. 2012 17:42

^^ se je tudi pri meni zgodilo. očitno je bil update, ker je meni orodij tudi mal drugačen kot prej :)
samo nastavi da ti odpre spletno stran in daj google (lahko tudi tako da ti takoj odpre več stran naenkrat)
hej norci :)
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 18. Maj. 2012 17:47

Zdaj te nisem čisto nič razumela. Kaj, kje naj nastavim za spletno stran??
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Maj. 2012 17:56

na brskalniku :D klikn tisto ikonco kjer je ključ za vijake (mal pod X) potem pa settings, se ti odpre nov okn, pa tam pod settings imaš 3 možnosti pod naslovom "on startup". izbereš "Open a specific page or set of pages", klikneš set pages in pod prvo link od google, ostalo pa pustiš (ali pa še linke če hočeš da se ti več strani odpre), potme pa "ok" in je to to. zapri pa zaženi spet in se mora zdaj google odpret.

tukaj maš pa link od google slo: http://www.google.si/
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 18. Maj. 2012 17:58

yes, it works now! :D tenkju
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Maj. 2012 18:01

it's what i do :cool:
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 18. Maj. 2012 23:54

*Gaja* napisal/-a:NOVO!!
Kupla sem Samsung Galaxy Ace in ni zraven nič navodil razen kaj katera tipka pomeni in kako napolniti telefon. Rada bi ugotovila, kako se telefon zaklene, ko neham delat na njem, ter kako kopirati vse št. iz prejšnjega telefona?? SIM mam isto. Cela sem zmedena zdaj :?

Ce je tako, kot pri drugih Samsungih, potem za zaklenit na hitro pritisnes power gumb ob strani in se bo ekran ugasnil. Ce pa mislis prav zaklep (da moras ekran odklenit z geslom), potem pa gres v Settings, Location and security, Change screen lock (ne vem tocno kako je v slovenscini, saj bos najdla), in potem tam nastavis geslo. In zaklenes ga potem isto s pritiskom na power gumb. Za kontakte pa najbolje da si kar na SIM kopiras vse iz starega telefona. Drugace pa lahko navodila na internetu najdes.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Maj. 2012 23:57

*Gaja* napisal/-a:NOVO!!

http://www.all-samsungphones.com/tag/user-manual/

tuki mal poglej če se najde kej koristnega :) če ne pa še na internetu mal poglej, se marsikje najde ;)
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 19. Maj. 2012 8:22

hvala obema, a sem že včeraj preverila tukaj http://admin.gsmaparati.com/upload/documents/1019970241.pdf kako je glede kopiranja SIM, pa mi napiše v telefonu, da je prazno (ni stikov) :? tako da ne morem kopirati sploh..
ostalo sem pa ugotovila :)
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 19. Maj. 2012 11:47

^^ti hočeš kopirat stike iz starega telefona na novega? Potem moraš dat sim v star telefon, jih kopirat iz telefona na sim in dat sim v nov telefon, kjer jih lahko potem kopiraš iz sim na telefon, če jih hočeš met gor. Al sem te jst narobe razumela?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 19. Maj. 2012 12:12

Ja, slike, stare sms-e in celoten imenik. OK, bom naredila to. Na zdajšnjem (novem) pa verjetno tudi moram kopirati vse na SIM, če ne želim potem izgubiti še mteh podatkov, ali pač?

Pa še to me zanima. Kaj pomeni da formatiraš pomnilniško kartico oz. ali je to sploh potrebno?

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov