Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
http://www.enim.si/enim_podpora.php
na njih se obrni. so pooblaščen servis Kettlerja za Slovenijo...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
najprej se obrni na firmo.
če se ti ne zdi vredno, pa, lahko vseen namažeš s kakim WD40 (to mi ni jasno zakaj se ne bi smel namazat, zarad materiala mogoče?) ali pa komu ki zna z orodjem pa šraufi vprašaj če se da kej zategnit kje.
če se ti ne zdi vredno, pa, lahko vseen namažeš s kakim WD40 (to mi ni jasno zakaj se ne bi smel namazat, zarad materiala mogoče?) ali pa komu ki zna z orodjem pa šraufi vprašaj če se da kej zategnit kje.
hej norci
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Jochie napisal/-a:http://www.enim.si/enim_podpora.php
Hvala
sirova, brez skrbi da bi, a glede na to, da je še skoraj nov in tudi ni bil glih poceni (uporabljam ga šele zadnje pol leta intenzivno - beri vsak dan po eno uro, prej ga doma ni nihče uporabljal), mi ga je škoda kar vstran vrečt. laufat pa že hodim v naravo, a na trenažerju še vedno nameravam vadit.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
sirova štručka napisal/-a:PeggySue* napisal/-a:Pozna kdo kakšno neplačljivo stran z glasbenimi notami? (za sintisajzer)
pravkar na tole naletela
http://pianotte.szm.com/I.htm
Wau,hvala!!
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
Nujno!!
Včeraj sem izgubila telefon in smo ga iskali, tudi zaposlene v lokalu sem prosila da preiščejo, a telefona niso našli. Zdaj me zanima ali se da kako ugotoviti oz. izslediti kje je telefon? Imam simobil. Drugače pa (ne vem če to kaj nuca, a vseeno) mam veze v sorodstvu tudi pri policiji. A je neumno, če koga vprašam ali oni lahko kako izsledijo? Da ni to mission impossible in bom izpadla totalno blond. Če ni druge, bom pač šla že v pon po novi telefon in novo št...
Včeraj sem izgubila telefon in smo ga iskali, tudi zaposlene v lokalu sem prosila da preiščejo, a telefona niso našli. Zdaj me zanima ali se da kako ugotoviti oz. izslediti kje je telefon? Imam simobil. Drugače pa (ne vem če to kaj nuca, a vseeno) mam veze v sorodstvu tudi pri policiji. A je neumno, če koga vprašam ali oni lahko kako izsledijo? Da ni to mission impossible in bom izpadla totalno blond. Če ni druge, bom pač šla že v pon po novi telefon in novo št...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^če bi mela kšn pameten telefon in aplikacijo ala tole, bi se ga dalo dost simpl izsledit (če je še prižgan).
Sicer pa ja, da se ga izsledit s pomočjo operaterjev (verjetno na policijski nalog? Nimam pojma o postopku, vem pa da se je nazadnje bralo o tem prejšni teden v povezavi s tistimi "pobeglimi" mulci ), ampak ne verjamem da se to kr tko mal za hec oz. "na lepe oči" počne.
Aja, pa številko lahko isto dobiš.
Sicer pa ja, da se ga izsledit s pomočjo operaterjev (verjetno na policijski nalog? Nimam pojma o postopku, vem pa da se je nazadnje bralo o tem prejšni teden v povezavi s tistimi "pobeglimi" mulci ), ampak ne verjamem da se to kr tko mal za hec oz. "na lepe oči" počne.
Aja, pa številko lahko isto dobiš.
-
_patchouli_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ko so ga meni pred leti ukradli, je policaj rekel nekaj v tem smislu, da če je telefon prižgan in na ozemlju Slovenije, se ga da izslediti. Takrat je bilo rečeno, da traja en mesec (ali nekaj takega nenormalnega), da ga sploh začnejo iskati, ker rabijo neki od operaterja pridobit, ne vem več točno. Ampak to je pač povedal, ker sem ga vprašala, kolikšna je možnost, da dobim telefon nazaj. V praksi imam občutek, da ne grejo vsakega izgubljenega ali ukradenega telefona iskat. V bistvu mislim, da v praksi NOBENEGA ukradenega telefona ne grejo iskat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov