Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
unless- če ne, razen če -> I'll be there at nine, unless the train is late.
if- če -> I'll be there at nine if train won't be late.
if- če -> I'll be there at nine if train won't be late.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
novo:
na fb imam skrit profil, tako da ko kdorkoli vtipka moje ime me ne najde. sedaj bi rada popravila v nastavitvah, vendar sem antitalent . torej rada bi profil, da ga vidijo samo moji prijatelji, vendar da me poimensko lahko tudi najdejo, da jih lahko dodam. nimam še časovnice, tako da sprašujem za star profil.
na fb imam skrit profil, tako da ko kdorkoli vtipka moje ime me ne najde. sedaj bi rada popravila v nastavitvah, vendar sem antitalent . torej rada bi profil, da ga vidijo samo moji prijatelji, vendar da me poimensko lahko tudi najdejo, da jih lahko dodam. nimam še časovnice, tako da sprašujem za star profil.
Zadnjič spremenil M!NA, dne 09. Apr. 2012 19:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^Nastavitve zasebnosti - Kako se povezati - prva možnost je da te lahko najdejo pod imenom, druga po emailu pač nastaviš na Prijatelji ali Javno kakor hočeš. To sem ti za timeline napisala, če maš stari profil pa nevem vem več kje se najde.
Saj si iskala tole?
Saj si iskala tole?
Yada, yada, yada...
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
kikyca napisal/-a:^^Nastavitve zasebnosti - Kako se povezati - prva možnost je da te lahko najdejo pod imenom, druga po emailu pač nastaviš na Prijatelji ali Javno kakor hočeš. To sem ti za timeline napisala, če maš stari profil pa nevem vem več kje se najde.
Saj si iskala tole?
za star profil sprašujem:(
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
^^ enako velja tudi za star profil. v desnem kotu zgoraj, poleg "domov" imaš "trikotniček", tam klikni na nastavitve zasebnosti in potem tako naprej kot ti je napisala kikyca.
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
-
_patchouli_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Mal neumno vprašanje...
A lahko kot vir v diplomski navedem wikipedio?
Sej ne za neke "strokovne" podatke. Diplomska je o humanitarnih org. v Ugandi in bom na kratko na splošno predstavila Ugando, v 2 odstavkih (št prebivalcev in drugi suhoparni podatki, politična ureditev, kratka zgodovina...). Se mi ne da atlasov po knjižnicah iskat, za take stvari imam jaz wikipedio. Al bo Lonely Planet manj čudno izpadel? Itak sem ugotovila, da tam prepisujejo iz wikipedie. Res sem lena...
A lahko kot vir v diplomski navedem wikipedio?
Sej ne za neke "strokovne" podatke. Diplomska je o humanitarnih org. v Ugandi in bom na kratko na splošno predstavila Ugando, v 2 odstavkih (št prebivalcev in drugi suhoparni podatki, politična ureditev, kratka zgodovina...). Se mi ne da atlasov po knjižnicah iskat, za take stvari imam jaz wikipedio. Al bo Lonely Planet manj čudno izpadel? Itak sem ugotovila, da tam prepisujejo iz wikipedie. Res sem lena...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kaj pa če pobrskaš za kake njhiovo uradno spletno stranjo. like uganda.gov.whatever....
-
_patchouli_ - Cosmofrik
Dobra ideja, hvala
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Jaz sem imela par krat wikipedijo navedeno v viru in me je tud skrbelo, da bi blo kaj narobe ampak sploh ni bilo problema. (sem imela še ogromno druge lit. zraven) Sem sicer tud probala poiskat, če bi kje podobno našla napisano, da bi lahko drugačen vir navedla ampak nisem nič pametnega izbrskala tak da je ostala wikipedia v virih. Poleg tega sem pa ogromno diplomskih odprla in vsaka, ki sem jo je najmanj 1x imela v virih wikipedijo, tak da mislim da se kar redno uporablja in sploh ni nobenega problema, če jo imaš navedeno. Plus literature (knjige), ki sem jih mela za diplomo od kakšnega avtorja sem videla, da so tud določene zadeve v knjigah ble iz wikipedije tak da res nevem zakaj bi bil problem - edino, če misliš celo dipl. prepisat z wiki.?
Yada, yada, yada...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
_patchouli_, kaj pa kakšen CIA world factbook (ali state.gov)?
-
_patchouli_ - Cosmofrik
Neee, itak da ne Sam majhen del teoretičnega uvoda.
Mogoče sem še stara šola in mi je wikipedia tak mal hm, nestrokoven vir. Konec koncev lahko vsak mal napiše nekaj. Sej sem našla stran od CIE, bom njih porabila.
(no, to kar mi je tud purple_rain prilepila Vladna stran pa mal prej po ugandsko ni delala ampak bo še bolje mogoče, mal bolj natančno zgleda. Pa še bolje bo kot uradna stran od Ugande, ker dvomim, da bi bili glede nekaterih zgodovinskih dejstev čist objektivni )
Mogoče sem še stara šola in mi je wikipedia tak mal hm, nestrokoven vir. Konec koncev lahko vsak mal napiše nekaj. Sej sem našla stran od CIE, bom njih porabila.
(no, to kar mi je tud purple_rain prilepila Vladna stran pa mal prej po ugandsko ni delala ampak bo še bolje mogoče, mal bolj natančno zgleda. Pa še bolje bo kot uradna stran od Ugande, ker dvomim, da bi bili glede nekaterih zgodovinskih dejstev čist objektivni )
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
^^Ne, js tud wikipedije ne bi dajala med vire, k nekak ne zgleda
Live. Love. Surf.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov