Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
baje da ne gre http://sl.wikipedia.org/wiki/Devetkotnik
čeprav po moje nek način s preračunavanjem mora obstajati, pa neki imam v glavi da smo v osnovni šoli risali...
čeprav po moje nek način s preračunavanjem mora obstajati, pa neki imam v glavi da smo v osnovni šoli risali...
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Omg, tole je pa komplicirano
Sem risala trikotnik, štirikotnik, peterokotnik, šesterokotnik, sedmerokotnik in osmerokontnik, pa je vse res u izzy, sam tale devetkotnik mi povzroča probleme
Mam sicer narejeno še eno črto (glej sliko), ampak jst si s tem ne znam pomagat. Matr, v OŠ sm znala, zdj pa ne
Sem risala trikotnik, štirikotnik, peterokotnik, šesterokotnik, sedmerokotnik in osmerokontnik, pa je vse res u izzy, sam tale devetkotnik mi povzroča probleme
Mam sicer narejeno še eno črto (glej sliko), ampak jst si s tem ne znam pomagat. Matr, v OŠ sm znala, zdj pa ne
- petrazalokar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2012
- Kraj: šentjernej
http://www.cudovita.si/tabla/
mene zanima če je kera tle registrirana???
mene zanima če je kera tle registrirana???
look on the bright side
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
faktom napisal/-a:Zdravo!
Hvala.
Pri angleščini sprašuje opis bolezni anoreksija in bulimija.
Kdaj se uporablja in kaj je pomembno pri a little ,a few,a unless ,if,?
Ko nisem sigurn. Hvala
Če se ne motim, se a little (neštevni: milk, lemonade, ...) in a few (števni: people,...) uporabljata pri stvareh/količinah, ki jih ni veliko ampak zadosti. Za razliko od few in little. Povdarjam, če se ne motim.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov