Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Kje bi lahko kupil tisti anorak, ki prekrije celo telo vključno z glavo in pa mogoče tud obrazom, da bi ga lahko mel za kolesarjenje, ko bo deževalo?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^a kot jakno/plašč al pač obično PVC pelerino? Če tole drugo: kaj takega? Tole sem lih mela v zaznamkih.. Aja, pa tole zgleda zabavno.
Mislim, da bi center Bauer moral imet. Pa valda po bicikel forumu še poglej, če še nisi.
Sicer pa net, valda, tale je za 1 gbp (zastonj poštnina), pa jih 15 vzameš
Mislim, da bi center Bauer moral imet. Pa valda po bicikel forumu še poglej, če še nisi.
Sicer pa net, valda, tale je za 1 gbp (zastonj poštnina), pa jih 15 vzameš
- pussyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
kako se naredi iz papirja, rožica, oziroma nekaj podobnega, ki se premika, ko daš prste spodaj...takšna igrica je zagotovo smo se jo vsi igrali notri na papir napišeš imena fantov, številke ipd.,podem odpreš/dvigneš in vidiš kaj piše...podobno kot origami...nujno rabim, vse sem že prebrskala pa nič.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Vzameš kvadraten kos papirja in ga prepogneš, da dobiš sredino. Nato vsak rob (špičko) zložiš do sredine, da dobiš manjši kvadrat, obrneš in ponoviš. Potem pa noter vtakneš prste, napišeš, narišeš in imaš.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Zadnje čase razmišljam, da bi si nabavila depilator, čeprav ne vem, a je kaj bolj praktičen kot obične britvice (že nekaj let uporabljam Venus britvice z vgrajenim trakom gela, ki ne razdraži kože - nikjer). Z njimi sem sicer zadovoljna, a dlačice pač zelo hitro zrastejo. Ne vem sicer, če je depilator kar se tiče tega kaj v prednosti, zato sprašujem tukaj. Nagledanega pa imam (zaenkrat) tega. Kakšne izkušnje, nasvet morda?
Philips depilator
Philips depilator
- Arden
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2012
mam točno tega jaz sem kar zadovoljna, je pa mal smotano, ker moraš pazit da maš ravno pravo dolžino dlak. če so prekratke, jih ne zagrabi, če pa predolge, boli kot svinja drži pa kar dolgo, meni vsaj 10 dni. sicer imam pa raje voskanje, ker se moram prav prisiliti, da to "kosilnico" sama k nogam pristavim..je lažje, če nekdo drug trake vleče, ti pa mižiš
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Ni ravno nujno, ampak vseeno
Kakšna se vam zdi tale moja pustna obleka. Nisem čist sigurna če mi je všeč in bi jo imela oblečeno
Se vidi, da naj bi bla supergirl?
http://www.slikomat.com/slika/5188549.htm
Kakšna se vam zdi tale moja pustna obleka. Nisem čist sigurna če mi je všeč in bi jo imela oblečeno
Se vidi, da naj bi bla supergirl?
http://www.slikomat.com/slika/5188549.htm
Don't worry, be happy!!
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Ej, nvem... daj še eno sliko malo manj motno, dekolte closeup 1krat, 1krat od zadaj, 1krat bend over in eno v superman pozi.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ma ne vem no, mislm, da bi morala zraven nosit še en ogromen napis "SUPER GIRL SEM" tist znak točno pr joškah kamor pač absolutno vsi pogledajo, ni kej dosti velik...
It was forever..but it didnt last long..
-
_patchouli_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Men se zdi kul, ampak upam, da boš na toplem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov