Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
succubus napisal/-a:Živjo!
A se priporočilo res piše samo za dotično organizacijo in moram potem vsakič, ko bi ga želela, hoditi do direktorice, a mi ga napiše, ali mi ga lahko napiše kot neko splošno priporočilo, ki ga lahko tudi v bodoče potem uporabljam in prilagam prošnjam (se prvi, da je ne rabim s tem vsakič gnjavit, v prošnji/prijavi pa napišem, da prilagam fotokopijo priporočila, podobno kot če prilagaš fotokopijo diplome in ne originala).
Hvala in lp.
Kolikor vem se napiše splošno priporočilo, ki ga potem prilagaš k vsem prošnjam. Lahko pa napišeš tudi reference in zraven kontaktno številko tistega, ki ga navajaš kot referenco, da ga lahko potem iz podjetja kontaktirajo.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Mene pa zanima, če ima katera izkušnje z urgentnimi ambulantami v Mb. Naprimer psihiater, psiholog, ginekolog.. Če še katera obstaja ne vem, ampak pač te, ko so dekleta/ženske.. seveda tudi moški res v stiski(ne zdaj dežurni zdravnik..ampak res kaki psihiatri,ginekologi, nekaj kaj pač nima vsak izbrano..) kam lahko grejo, kako jih obravnavajo itd.
Hvala za vse odgovore, lahko tudi na zasebenem sporočilu, delam neko manjšo raziskavo.
Hvala za vse odgovore, lahko tudi na zasebenem sporočilu, delam neko manjšo raziskavo.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Še enkrat.... Najlažje je kar preko strani Create Avatar. Uploadaš fotko ki jo želiš za avatar, vneseš velikost (100), klikneš resize, izbereš varijanto ki ti je najbolj všeč in kopiraš link v svoj profil in voila
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Kdo mogoče ve če imamo v Sloveniji kšne salone al whatever, ki bi odkupili lase?
It was forever..but it didnt last long..
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
a slučajno kera ve kje se da dobit pajkice z živalskim vzorcem (ala LMFAO - zebra). Pa da ne bo kdo čudno gledu, je za pusta
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Tudi jaz rabim pomoč ... Sem proti koncu zadnje (torej 6.) sezone Sex and the city, a za zadnjih nekaj epizod ne najdem podnapisov. Neki obstajajo, a so sodeč po komentarjih živa katastrofa.
Rabim pa podnapise od 6. sezone Extra01 epizode pa do konca, torej epizode Deleted Scene 10. Če mi kdo lahko pove kje bi jih našla, naj mi javi po zs. Tenkju!
Rabim pa podnapise od 6. sezone Extra01 epizode pa do konca, torej epizode Deleted Scene 10. Če mi kdo lahko pove kje bi jih našla, naj mi javi po zs. Tenkju!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ To sploh niso epizode, ampak le ekstra kratki posnetki, dolgi par minut. Dodatne stvari serije. Edino en dokumentarec je še zdraven, dolg 2×40 min, ostalo pa tud ni panike če se ne gleda. Če ni podnapisev nikjer na partisu ali podnapisi.net, jih pač ni
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
..Evelyn.. napisal/-a:Kdo mogoče ve če imamo v Sloveniji kšne salone al whatever, ki bi odkupili lase?
Ja, v MB, prek Glavnega trga, je en tak salon. Odkupujejo od 40 cm dalje.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov