Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
*Gaja* napisal/-a:NOVO!
Kateri nohti so obstojnejši, podaljšani s konico ali gelirani?
Gelirani. Gel na noht bolje drži kot lepilo za konice.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Anja ^^ napisal/-a:Mogoče kdo ve kje bi se dalo dobit cigaretnice in pa njihova cena? hvala
V trafikah-kioskih vprašaj, tam imajo take stvari
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Summer055 napisal/-a:sj mislim, da če ti jih podalja s konico ti jih tut gelira
To že, vendar je en način takšen, da se na naraven noht zalepi umetnega in potem nanj nanese gel, drugi način pa je takšen, da ti gel nanaša na naraven noht, podaljša pa ti ga na neki šabloni, kjer določiš in ti kozmetičarka označi kako dolge želiš imeti. Vsaj jaz sem dala ta dva načina skozi, in se je po mojih izkušnjah bolje obnesel drugi. So mi podaljšani nohti zdržali tudi do 4 tedne, v tem času pa se mi ni zlomil oz. odpadel noben noht, le narastek je bil že opazen in ponekod noht ni bil več popolnoma stabilen, še vedno pa so bili vsi na svojem mestu.
Podaljševanje z nalepljenimi nohti (torej s konico) + gel, ki sem si jih dala delat ene parkrat pri eni punci (sicer ima certifikat in dela res lepe tanke nohte), pa se ni obneslo. Že po kakšnem tednu mi je odpadel noht ali dva, pa nisem bila nepazljiva. Dejstvo pa je, da pa nohti morajo biti taki, da lahko z njimi normalno opravljaš vsakdanja opravila. Pa nisem nikoli imela pretirano dolgih, nekje takšna dolžina (to so najdaljši kar sem jih imela).
(to niso moji nohti, sem samo dala kot primer dolžine, svoje gelirane sem že enkrat zalepila v temi o nohtih)
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Celjanke! Mogoče katera ve ali ima trgovina Ann Christine že sedaj kaj znižanja? Vesela bom vsake informacije. Hvala že vnaprej.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
_patchouli_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Danes šla mimo in sem videla samo 2 stojala z znižanimi cunjami, ampak to so pomoje običajni ostanki, ki so vedno znižani. Ne vem, nisem bila že 100 let notri, tako da ne vem, ali je to na novo, ali je že od prej. Prav znižanj, kot jih ima recimo H&M, pa nisem videla.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hey everyone. Mogoče kdo ve za kak fajn klub na obali, ki bo imel kak program al karkoli na novo leto?
It was forever..but it didnt last long..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
A se dobijo kje pri nas crumpets?
(in ne, nebi jih pekla )
A se dobijo kje pri nas crumpets?
(in ne, nebi jih pekla )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Kje majo kakšne fine "zokne", da se obleče iPhone-a in obvaruje pred morebitnimi praskami? Pač da je malo večja izbira in da niso predragi.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^v domači omari/predalu?
That's what I did.
Sicer pa mal poglej na jabuk.si forum, tam bodo verjetno dost več podatkov mel.
That's what I did.
Sicer pa mal poglej na jabuk.si forum, tam bodo verjetno dost več podatkov mel.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Kdo pa se uporablja zokne za mobitel, ko pa se za skoraj vsak model telefona dobi lepe plasticne ali pa silikonske zascite. Na ebayu jih je ogromno za par evrov, recimo kaj takega.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Še na ebay ni treba, v Big Bangih jih imajo tudi
It was forever..but it didnt last long..
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Jp, pa se kje verjetno, ebay sem omenila, ker so res poceni in je ful izbire. Pri mobilnih operaterjih se jih tudi verjetno da kupit.
Drugace pa z navadnimi zokni ni nic narobe, da ne bo kdo narobe razumel, samo pac bolj je enostavno, ce ti ga ni treba vsakic ven iz zokna vlacit (pa ene zascite so tako lepe, da ti telefon se polepsajo ). Ceprav zdaj, ko sem se enkrat prebrala si (Tamala_mrha) mogoce celo isto mislila kot jaz, ker si zokne dala v narekovaje.
Drugace pa z navadnimi zokni ni nic narobe, da ne bo kdo narobe razumel, samo pac bolj je enostavno, ce ti ga ni treba vsakic ven iz zokna vlacit (pa ene zascite so tako lepe, da ti telefon se polepsajo ). Ceprav zdaj, ko sem se enkrat prebrala si (Tamala_mrha) mogoce celo isto mislila kot jaz, ker si zokne dala v narekovaje.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov