Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
To je tisti seznam na desni strani ko piše kdo kaj lajka in ostale stvari, ne? Mislim, da obe isto mislita in koliko vem se tega ne da izklopit ampak je tak narejeno na spletni strani ker so ukinili pač Vroče novice in Najnovejše novice... zdaj je pa pač namesto tega tale seznam, ki sproti nalaga kaj vaši prijatelji počnejo.
Yada, yada, yada...
-
Kasiopeja - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 10. 2011
Ja, to sem mislila. Ja bad no, kot da me zanima za vsakega, kaj je komentiral, lajkal ali s kom se je spoprijateljil. Saj ne, da bi mela med prijatelji kakšne annoying primerke, le da so vso stvar na FB že močno popačili in je vsega preveč. Saj je že dovolj javni zid, kjer vidiš kaj je novega, zdaj pa priklikaš na FB in te na eni strani v vsakem kotu bombardirajo z novicami o tem in onem prijatelju. Pa tudi dregljaji so zdaj manj opazni, saj so jih premaknili tik pod seznam dogodkov. Eh, sem kar fejst razočarana, čeprav ne preždim dosti gor, a mi je bil FB (na začetku) všeč ravno zato, ker je bil tako enostaven, zdaj pa je vedno bolj nasičen z vsem sranjem.
»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Zdj mam pa jst eno vprašanje za vse tiste (če je kakšna), ki ima doma plesni drog. Sem namreč iskala po internetu, a ne najdem nobenih konkretnih podatkov.
Zelo rada bi si ga kupila in imela doma, a imam precejšne probleme s prostorom. Sem zdaj zmerla moj prostor v sobi in pride 2,3×3 metre.
A bi blo to dost? Ker potem je pa že postelja, miza, kavč...
Malo se mi zdi, da bi to lahko bilo premalo, a nimam nekih izkušenj s tem + fuul bi mela drog
Zelo rada bi si ga kupila in imela doma, a imam precejšne probleme s prostorom. Sem zdaj zmerla moj prostor v sobi in pride 2,3×3 metre.
A bi blo to dost? Ker potem je pa že postelja, miza, kavč...
Malo se mi zdi, da bi to lahko bilo premalo, a nimam nekih izkušenj s tem + fuul bi mela drog
Don't worry, be happy!!
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
Zanima me kje bi lahko dobila šalčke za čaj, čisto bele (brez poslikave) in čim večje, torej 4dl, 5dl? Lahko v Kranju ali Ljubljani (ali nekje vmes ), rabim jih pa vsaj 10. Gledala sem že v Mercatorju, Tušu in Merkurju pa imajo samo male ali pa poslikane. Na netu pa še nisem našla strani, kjer bi lahko naročila samo 10 šalčk, nekje ne sprejemajo naročil pod 100€, nekje moraš naročiti vsaj 150 kosov, itd. (to sem gledala po teh straneh, kjer imajo poslovna darila). Nekaj takega, ta naj bi bila 5dl (samo čisto bele):
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Spomnim se, da smo imeli eno temo glede študentskih žurov / nočno življenje v Ljubljani... pa ne najdem... Se komu da poiskat zame?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]