Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
ima katera kakega policaja ob sebi, da mi tole zadevco preveri, če vleče naše radarje...
ga imajo na akciji v Leclercu za dobrih 100€ pa me malo mika, da bi ga nabavil...pač 2x zapiska, 2x na bremzo pritisneš pa je več kot izplačan...
hvala za hiter odgovor, jutri bom v ljubljani pa ga bi kupil...
ga imajo na akciji v Leclercu za dobrih 100€ pa me malo mika, da bi ga nabavil...pač 2x zapiska, 2x na bremzo pritisneš pa je več kot izplačan...
hvala za hiter odgovor, jutri bom v ljubljani pa ga bi kupil...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
^^Zasluzš lohk kukr hočš najbrž te je zanimal, kok lohk zaslužš, ne da bi plačala davek?
Odvisno je a te starši uveljavljajo kot vzdrževanega družinskega člana al ne.
Če te, je olajšava mal čez 3000€, če te ne, pa neki čez 8000€, za točne številke si poglej na strani od študentskega servisa (e-studentski servis ma zihr objavljen, za druge pa ne vem) al pa poklič tja.
Je pa tut Google zelo uporabna zadeva
Če te, je olajšava mal čez 3000€, če te ne, pa neki čez 8000€, za točne številke si poglej na strani od študentskega servisa (e-studentski servis ma zihr objavljen, za druge pa ne vem) al pa poklič tja.
Live. Love. Surf.
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Zivjo, spet mi prikazuje oglase tu na forumu, kako se jih ze blokira? Hvala
- panterica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Tam nekje
legally blonde napisal/-a:^^Zasluzš lohk kukr hočš najbrž te je zanimal, kok lohk zaslužš, ne da bi plačala davek?
Hvala.
Sem našla samo splošno olajšavo. Kaka je meja, če te ne uveljavljajo pa nisem našla.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^a se hecaš? Al ti res kej nagaja in kej "po svoje" ureja, ko klikaš tole?
btw, folk..
MS Office podpora v SLO
shrante si tole stran
btw, folk..
MS Office podpora v SLO
shrante si tole stran
-
Kasiopeja - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 10. 2011
*mala* napisal/-a:100% ne moreš redno študirat in redno delat Sicer ne vem, kako to izgleda v praksi (mogoče za službo rabiš kaj, da nisi redno vpisana, kakšno dokazilo). Oboje skup ne gre.
Sicer že en mesec staro, a da ne bomo širili napačnih informacij... To vsekakor ni res, in je dokaj pogumna izjava, ker če ne veš iz prve roke, še ne pomeni, da ni možno. Oboje se da, tako iz pravnega vidika kot iz praktičnega. Fant od prijateljice in par mojih sošolcev na faksu ob rednem delu tudi redno študirajo, le da ne morejo koristiti študentskih ugodnosti (bonov, popustov pri prevozih in seveda študentskega dela). Če pa nekdo zmore oboje, je pa druga stvar in odvisno od tega, kako zahteven faks obiskuje in koliko truda vloži v študij. Ni pa neke bistvene razlike za redno zaposlenega, če študira redno ali izredno, razen če ima obvezna predavanja in vaje oz. jih je koristno obiskovat in se morda nekaterim časovno prekriva delo s predavanji. Saj tudi marsikateri redno zaposlen, ki študira izredno, hodi na predavanja rednih študentov, če mu dopušča čas.
No, samo toliko, da ne bo tista punca ali kdo drug menil, da se to dvoje izključuje med sabo.
»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]