Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 24. Okt. 2011 10:40

brandibelle napisal/-a: NOBEN k redno studira kak normaln fax NE more tolk oddelat... razn ce ma BAJNO placo!

ne sodi drugih po sebi. glej, vse se da, če se hoče (in če si dovolj sposoben seveda). in ne, nisem delala bolonskega študija s seminarsko namesto diplome in ne, nisem bila na fdv, kjer ni možno past izpita.

ne bit zdaj na druge jezen, ker eni izkoristimo kar nam država ponuja. dokler lahko. študent ki dela prek študentskega servisa ni noben zločinec, kvečjemu je nor če tega ne izkoristi. in študent kot tak ni kriv da je tak sistem. halo!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 24. Okt. 2011 11:34

študent ki dela prek študentskega servisa ni noben zločinec, kvečjemu je nor če tega ne izkoristi. in študent kot tak ni kriv da je tak sistem. halo!

brandibelle napisal/-a:saj pravim - dokler se da - izvolite!

ampak veliko oz kr ogromno jih pa izkorisca ta ZELO SLAB sistem ;)

____

me pa zanima, kater fax pa kok mas na uro da lahko redno delas vse naloge, hods na fax in zasluzs 8k :)

pa prosim da ne kritiziramo bolonskih programov ker niso vsi samo na seminarske narejeni ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Okt. 2011 13:42

Ma ja, sem hotla zakon o malem delu, pa sem bla v manjšini, zdaj pa naj imajo moj neobdavčen zaslužek :P

Se pa moram pozanimati, če sem olajšava ali ne :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 24. Okt. 2011 16:43

brandibelle napisal/-a: ampak veliko oz kr ogromno jih pa izkorisca ta ZELO SLAB sistem ;)

so (faking) what? tud jankovič je pokupu pol ljubljane, tud vlada nam je padla. s čim pa izkoriščam sistem? s čim ga izkorišča tusti, ki je nekam vpisan zavoljo statusa, če je to vse legalno? s čim d'fuck? a delodajalec pa ne izkorišča študenta? zakaj ga ne zaposli? daj si mir.

brandibelle napisal/-a: me pa zanima, kater fax pa kok mas na uro da lahko redno delas vse naloge, hods na fax in zasluzs 8k :)

že diplomirala. redno. vse v roku. mela vsakič še par izpitov v septembru, enkrat celo 4 pogoje. delala po 3 šihte naenkrat, mela zoisovo štipendijo, potovala, si vse sama plačevala in zaslužla še pa još preko študentskega servisa. ja? delala izpite na zadnjem roku, pogoje,... pa nisem zato celo poletje se zgovarjala, da ne morem delat in da se mam za učit. učim se lahko tudi ob šihtu. koliko jih pa študira ob delu. daj ne jamrejte kot da ste zadnji reveži da se mate strašansko za učit, v resnici pa pol dneva zabušite pred rač., tvjem, na pijačkah in celo 1x na dan imate 2 uri faxa- bogi bogi. jaz sem včasih vstala ob 5ih, se furala 1 uro po faking trolah do šihta, delala do 4ih, jedla nič, šla na vaje ob pol 6ih, potem na predavanje do 21.30, pa še sem komot šla žurat, komot sem še za svoje telo zraven skrbela, imela celo prijatelje po celi rožni, se družila s sošolci iz faxa... (vsi imamo fotografski spomin.- nekateri pač nimate filma...)

brandibelle napisal/-a: pa prosim da ne kritiziramo bolonskih programov ker niso vsi samo na seminarske narejeni ;)

to ni kritika. to so sami bolonci povedali. "veš, ni kaj hvaliti", mi je rekla prijateljica ko mi je povedala, da je na fdvju diplomirala. "naredila sem samo vse izpite." aha. ja fajn. a veš, jaz pa diplomski seminar (100 strani), diplomski izpit pa 140 strani dolgo diplomo. pa mi ti povej kje ima bolonc diplomo tako kot se sliši? prosim. jaz nisem slišala še za niti enega.
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 24. Okt. 2011 18:57

hja, po drugi strani pa s tem, ko bomo takoj diplomirani xxxxxx, ne bomo nič, v bistvu. i mean, nekako že moraš it delat naprej magisterij, če želiš službo. vsaj jaz dobivam tak občutek.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Okt. 2011 20:21

veste takole je, služb je dovolj za vse. Samo vsi bi radi bili na nekih visokih položajih, nekaj bili, pravniki, dohtarji, blablabl... Treba je pač začeti na nižjem klinu, da greš lahko navzgor...

Če bi manjkalo služb, se ne bi iz balkana tako sem priseljevali. pač raje primejo za delo kot da ves čas čakajo na priložnost...

Res je da je sistem slab, ampak krivi smo si pa sami, toliko o tem. vsi bi nekaj protestirali in spreminjali vse, veste kaj pa je resnica? preluštno nam je. vsi imamo polno vsega, pa bi radi še več. za to pa je kriv kapitalizem. pač razvajeni smo, drugega ni nič.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 24. Okt. 2011 22:55

claire napisal/-a:to ni kritika. to so sami bolonci povedali. "veš, ni kaj hvaliti", mi je rekla prijateljica ko mi je povedala, da je na fdvju diplomirala. "naredila sem samo vse izpite." aha. ja fajn. a veš, jaz pa diplomski seminar (100 strani), diplomski izpit pa 140 strani dolgo diplomo. pa mi ti povej kje ima bolonc diplomo tako kot se sliši? prosim. jaz nisem slišala še za niti enega.

Jeziki ;)

Am... fdvjevci so zame... ah nic... sj niso sami krivi.. ampak 90% ce ne vec studijev na FDV je JOKE!
par seminarskih pa si diplomiru...
en znanc je reku... ob petkih mamo 5ur ta semester...
SAMO ob petkih... ostale dneve pa frej ker majo itq seminarske ipd...
in to je pol 6. oz 7 stopnja :S
fail!!!

ja delu ti si itq special totalno... vse ti rata, dnarja prevec, lepa prevec, zveze prevec dobre, zdrava prevec pa se studiras lahk neverjetno pa se 12 sihtov opravljas k so vsi bajno placani... brawo ;)

s tabo pa claire se kj pogovarjat je NESMISELNO ;)

lp
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 24. Okt. 2011 23:36

^^ ok wtf. (a ti zdaj sebe negiraš?)
in kje si spet našel delu?

i'm out.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 25. Okt. 2011 7:49

tebe pa delu zamenjujem cel cas - mata prblizn enake poglede na svet+postanje+komuniciranje ;)

torej se opravicujem :)

negiram? ne...
BOLONSKI program je nekaj kar nekateri niso mogl izbrat in so bili vanj prsiljeni in s tem OSKODOVANI glede stopnje...
in sedaj morjo vsi MAG delat da bojo normalno lahk siht dobil.
PROGRAMI na FDV so pa IDIOTIZEM!
skorej vsi po vrsti - bolonski alpa navadni - ce na fdv ne nardis faxa je a) nekaj hudo narobe s tabo b) nimas zelje po tem

torej - fdv nima veze s tem o cemer sva se menila razen v tej smeri da je tm povprecna ocena HIGH v vesolje.. pa vseen nben ne nardi v 4letih - vsaj vecina ne.
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 25. Okt. 2011 11:13

NOVO:

Ne vem kam bi sicer šlo to vprašanje, zato pišem sem - sem pravkar opazila da se mi je od včeraj do danes zmanjšalo število mojih objav, kako je to mogoče?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 25. Okt. 2011 11:14

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 25. Okt. 2011 11:16

aha, ok, hvala :) nism vedla, da gre to tko pa mi je blo čudno kam so izginili :)
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 25. Okt. 2011 11:21

NOVO in GLUPO :oops:

lahko v sušilcu sušiš hkrati cunje različnih barv, pri čemer nekatere mogoče barvajo? (predvidevam da če so že oprane zdaj več ne bodo puščale barve??)
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 25. Okt. 2011 11:25

^^ ja lahko. pazi bolj na material. :D
Uporabniški avatar
desigual
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2009
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a desigual » 25. Okt. 2011 11:54

NOVO:
Mogoče kdo ve, do kdaj se lahko odda vlogo za otroški dodatek? Je kakšen določen datum?
"I could never take a chance, on loosing love to find romance."

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov