Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
NOVO!
mene zanima če kdo slučajno ve če še tole velja: Uradni list RS, št. 42/1995.
še link: klik
ne štekam če ta uradni list še vedno velja (seveda s spremembami) ali je kje novejši uradni o teh zadevah. rabim ene podatke pri nekem projektu in ne morem met ravno nekih zastarelih zadev not, bom takoj izgubila funkcijo.
spoznam se pa nič na te zadeve.
ne štekam če ta uradni list še vedno velja (seveda s spremembami) ali je kje novejši uradni o teh zadevah. rabim ene podatke pri nekem projektu in ne morem met ravno nekih zastarelih zadev not, bom takoj izgubila funkcijo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
A ma mogoče katera doma rožo, ki se imenuje Calla? Kak skrbite za njo? Kje jo mate? Vsak nasvet bi bil res dobrodošel...
Jaz sem jo dobila v dar in mi je res všeč, ampak ne znam skrbeti za njo (pa tudi na internetu ne najdem nobenih uporavnih nasvetov) - kako jo zalivat, kje jo met (ali na neposredni svetlobi, ali ne na svetlobi...). Če ne bom kmalu dobila kakega pametnega nasveta, se lahko kar poslovim od nje, ker listi postajajo že čist rumeni...
Je pa to taka roža:
Jaz sem jo dobila v dar in mi je res všeč, ampak ne znam skrbeti za njo (pa tudi na internetu ne najdem nobenih uporavnih nasvetov) - kako jo zalivat, kje jo met (ali na neposredni svetlobi, ali ne na svetlobi...). Če ne bom kmalu dobila kakega pametnega nasveta, se lahko kar poslovim od nje, ker listi postajajo že čist rumeni...
Je pa to taka roža:
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
men gre ta roza tok na zivce, ker ni enga pravga recepta, kokr ji pase
mamo jo doma, vem da ne sme bit na direktni svetlobi, pa da se jo bl poredko zaliva (kok pogosto ne vem, ker mami skrbi za njo hehe). drgac je pa do zdj sam enkrat cvetela, zdj je pa skos sam zelena.
mamo jo doma, vem da ne sme bit na direktni svetlobi, pa da se jo bl poredko zaliva (kok pogosto ne vem, ker mami skrbi za njo hehe). drgac je pa do zdj sam enkrat cvetela, zdj je pa skos sam zelena.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Copy/paste "Sklep o določitvi ... programih srednjih in osnovnih šol"claire napisal/-a:NOVO!
in dobiš ven tole, kar pove, da je še isto leto, neki mesecev kasneje, neki novejšega bilo objavljenega, torej tisto, z višjo številko (3101) je veljavna zadeva; oz., tale novejša reč so spremembe/dopolnitve - pa primerjaj razlike.
Skratka, nič novega ti nisem povedala, kar nisi že sama vedla.
Ja, kar je pač v Ur.l., z novejšim datumom, je zadnja veljavna zadeva.
- xtina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
NOVO Vceri sem preiskala cel BTC pa mi ni uspelo najdet. Iscem namrec elegantne crne hlace, na korencek in da majo full visok pas. Vidla sm sicer ene cudne pajkice na tak nacin v Zari to je pa tud vse. A se to sploh se prodaja ? Ce je kira opazila kaj podobnega kje naj mi prosim javi. Thanks.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jaz ti jo lahko prinesem iz camina,i saj je to pac znak camina. Seveda kot okras in ne hrano....
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Sama si rekla da.se kuha z domisljijo..pac potolces pa zdrobis pa posujes solato
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, tak gre to. Aja, sm mislna, da imajo že odprte školjke za okras, ne pa še zaprte z to stvarco notr
No, če boš sam hotel pečt jih (čeprov ne pokaže do konca, sam je pač Ramsey):
No, če boš sam hotel pečt jih (čeprov ne pokaže do konca, sam je pač Ramsey):
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]