Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Kje v Sloveniji (ali še boljše - v Mariboru) bi lahko kupila odcejevalnik posode za okroglo pomivalno korito? Nekaj takega
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
sončk napisal/-a:V Črnučah se baje take stvari najdejo: http://www.zito.si/index.php?id=514piškotek* napisal/-a:v Sparu sem jih videla - šparavčke
Hvala! Kaj to šparavčke?
ja v industrijski coni na brnčičevi....če greš iz krožišča tomačevo proti trzinu greš tapru semafor po krožnem desno pa tadrug izvoz (pri avtobusni postaji, sicer je narisan pas) levo in nato drug izvoz levo...potem tam nekje parkiraš in narediš krog okrog te stavbe in boš najdla to trgovino...če se ne motim je na isti strani kot vulkanizer (je tabla ne moreš zgrešit)...pa velik sladkih užitkov
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
...
Zadnjič spremenil Legally_blond, dne 08. Feb. 2012 18:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
ojla..kakor sem jaz seznanjena, morda sem napačno ampak vseeno...baje ne moreš več dobit statusa študenta po tem ko si enkrat prijavlena na center za socialno delo oz. na borzo...zakaj pa ne bi kšni kolegici rekla za napotnico pa prek njene napotnice delala prek študenta?? se to ne da več??
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^se strinjam; rajši probat čim manj opravka imet z Zavodom in CSD. Hm, Legally_blond, kaj pa če se vpišeš na kakšno žblj srednjo/poklicno šolo, pač zarad statusa, daš tistih par 10€ za vpisnino in tko lahko delaš prek servisa ter iz svojega žepa odplačuješ (če zadeve ne uspeš uredit kako drugače)?
Aja, še to: za bit upravičena do socialne podpore, je (med drugim) pogoj, da zadnje 3 mesece nisi mela nobenih prejemkov/prilivov na osebni račun.
Aja, še to: za bit upravičena do socialne podpore, je (med drugim) pogoj, da zadnje 3 mesece nisi mela nobenih prejemkov/prilivov na osebni račun.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Al pa kakšno Izobraževanje za odrasle, če še vpisujejo seveda.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Hvala za informacije punce, tega pa nisem vedela! Torej jutri sploh ne bom šla na Zavod za zaposlovanje in CSD, ker nočem, da nikoli več ne bi bla upravičena do statusa študenta.
Zadnjič spremenil Legally_blond, dne 08. Feb. 2012 18:55, skupaj popravljeno 2 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Dadyka15 napisal/-a:ojla..kakor sem jaz seznanjena, morda sem napačno ampak vseeno...baje ne moreš več dobit statusa študenta po tem ko si enkrat prijavlena na center za socialno delo oz. na borzo...zakaj pa ne bi kšni kolegici rekla za napotnico pa prek njene napotnice delala prek študenta?? se to ne da več??
Mislim da tole ne drži
Vsaj kakor na hitro pogooglala na svetovalnici. Jutri pa seveda vprašaj na CSD
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Em? To pa ne vem, če bo držalo; fora je kvečjem, da ne moreš HKRATI bit na Zavodu in imet status študenta.Legally_blond napisal/-a:Torej jutri sploh ne bom šla na Zavod za zaposlovanje in CSD, ker nočem, da nikoli več ne bi bla upravičena do statusa študenta. Sestra je vmes sicer bla prijavljena na Zavodu, potem pa šla nazaj na fax, a na magisterij (kar je izredno), to je pa najbrž drugače, ne?
*edit: aja, sej je *mala* isto povedala, sam sva vsaka svojo stvar citirale.
Uglavnem, še jz: čim prej odpeketaj na svetovalnico
-
Sem že vprašala tam
Ja to je itak jasno, ampak sem mislila, da kasneje več ne moreš dobit statusa študenta, ko si bil kdaj prej prijavljen na Zavod za zap.?
fora je kvečjem, da ne moreš HKRATI bit na Zavodu in imet status študenta.
Ja to je itak jasno, ampak sem mislila, da kasneje več ne moreš dobit statusa študenta, ko si bil kdaj prej prijavljen na Zavod za zap.?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
NOVO!
ali za igrico s takole strojno zahtevo (glej spodaj) potrebujem ful dober računalnik? oz. kje na rač. se lahko preverijo ti podatki?
tole mi je res španska vas.
WinXP/Vista, Pentium 3.0 GHz, 512 Mb spomina, grafična kartica 256MB (GeForce 8800 GT)
ali za igrico s takole strojno zahtevo (glej spodaj) potrebujem ful dober računalnik? oz. kje na rač. se lahko preverijo ti podatki?
tole mi je res španska vas.
WinXP/Vista, Pentium 3.0 GHz, 512 Mb spomina, grafična kartica 256MB (GeForce 8800 GT)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov