Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- najstnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 6. 2009
NOVO
Pred dvema tednoma sem si kupila nov telefon nokio e7. Sedaj opažam, da mi touch screen, kar naprej neha delati in dokler ne izklopim telefona in znova uklopim - ne dojame. Zanima me, kdaj točno imam pravico do novega telefona? Mora iti najprej na popravilo, ali morda že prej?
Pred dvema tednoma sem si kupila nov telefon nokio e7. Sedaj opažam, da mi touch screen, kar naprej neha delati in dokler ne izklopim telefona in znova uklopim - ne dojame. Zanima me, kdaj točno imam pravico do novega telefona? Mora iti najprej na popravilo, ali morda že prej?
-
Anja ^^ - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
- Kraj: grosuplje
Nesi ga na nokia servis. povej jim kaj je potem ti bodo pa povedali al bo šel na popravilo ali ti ga pa zamenjajo. Pa res ti priporočam da ga neseš direktno na servis drugač lahko čakaš tut po 1 mesec ker se zavleče spošiljanjem telefona do uradnega servisa.
In ja, zgleda da moje mnenje drži da so touchi ena navadna jajca
In ja, zgleda da moje mnenje drži da so touchi ena navadna jajca
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Anja ^^ napisal/-a:Že 1 uro se ubadam z gobelinom in sicer LOGIČNO NALOGO. ne tistim drugim in pojma nimam kako se to rešuje. a ma kdo več izkušenj s tem?
Kolikor češ Jaz sem bila svoje dni kar precej obsedena z njimi in jih še vedno občasno rešujem na netu. Štos je samo v tem, da moraš barvat kvadratke, število pobarvanih imaš pa napisano levo in zgoraj za posamezno vrstico oz. stolpec. Če imaš npr. pri neki vrstici dve številki recimo 3 in 2 to pomeni da se v tej vrstici nekje najprej pobarva tri kvadratke skupaj, potem pa imaš vmes prazno polje (ali več) in nato se pobarva dva kvadratka skupaj. Kje so pobarvana in kje prazna polja moraš pa ugotoviti z logiko. Lahko pa si pogledaš tole stran http://www.griddlers.net/ in najdeš kakšne čist preproste za začetek.
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Novo: V prejšnji številki Poleta se je nekje na zadnjih straneh nahajal kupon s kodo za 20% popusta v Thomas sportu in na superge.si. Ker moja mati ne pozna usmiljenja do kopičenja revij, sem ostala brez. Mi lahko nekdo izpiše kodo za spletni nakup na superge.si?
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
A imam pravilno v spominu, da je v Grazu Ikea poleg trgovskega središča in da sta blizu tudi H&M ter Müller? A je okoli še kakšna trgovina vredna ogleda (da imajo recimo stvari, ki jih v Slo še ni ali jih sploh ne bo)? Hvala za odgovor že vnaprej!
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^blizu glih ni, ampak men najprej pade na pamet The Body Shop
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
Koliko potem stane enosmerna Grosuplje- Ljubljana? Brez mesečne.
Koliko potem stane enosmerna Grosuplje- Ljubljana? Brez mesečne.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov