Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Anja ^^ - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
- Kraj: grosuplje
problem je sledeč:
12.3.2011 sem v Btc-ju v trgovini Transport kupila Tommy Hilfiger čevlje, ki pa so mi po pol leta nevskadanje uporabe dobesedno razpadli. Podplat na obeh supergah se je totalno odlepil. Niti se ne bi tako zelo spuščala v to, če ne bi bili Hilfigerjevi čevlji in trgovina Transport, ki velja za dobro trgovino s čevlji in se mi zdi totalen absurd da ti obutev po pol leta nerednega nošenja totalno razpade. Slišala sem, da lahko kupljeno obutev reklamiraš do 1 leta od dneva nakupa. Ali kdo kaj več ve o tem?
12.3.2011 sem v Btc-ju v trgovini Transport kupila Tommy Hilfiger čevlje, ki pa so mi po pol leta nevskadanje uporabe dobesedno razpadli. Podplat na obeh supergah se je totalno odlepil. Niti se ne bi tako zelo spuščala v to, če ne bi bili Hilfigerjevi čevlji in trgovina Transport, ki velja za dobro trgovino s čevlji in se mi zdi totalen absurd da ti obutev po pol leta nerednega nošenja totalno razpade. Slišala sem, da lahko kupljeno obutev reklamiraš do 1 leta od dneva nakupa. Ali kdo kaj več ve o tem?
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
NOVO
Bi imel mogoče kdo oranžne (ali rjave ali kaj podobnega, ma tudi črna bi šla.) vezi za bord za posodit za par ur v drugi polovici okrobra?
Rabim jih z slikanje, NE za bordanje. Bila bi zelo zelo hvaležna.
Velikost in ostalo ni pomembno, samo barva (ki naj bi se ujemala s tem http://www.snowdb.com/ii/elan/2008/600/artec-4-4.jpg bordom. (sem iz LJ)
Bi imel mogoče kdo oranžne (ali rjave ali kaj podobnega, ma tudi črna bi šla.) vezi za bord za posodit za par ur v drugi polovici okrobra?
Rabim jih z slikanje, NE za bordanje. Bila bi zelo zelo hvaležna.
Velikost in ostalo ni pomembno, samo barva (ki naj bi se ujemala s tem http://www.snowdb.com/ii/elan/2008/600/artec-4-4.jpg bordom. (sem iz LJ)
Because I can.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Anja ^^ napisal/-a:problem je sledeč:
absolutno lahko reklamiraš. in kar pojdi.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Majo v SIX-u kirurško jeklo. Vsaj imeli, ko sem delala tam. Na onem vrtljivem stojalu pri blagajni, ko je gor tudi srebro.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
flesherka_ - Kofetarica
Kdo je ta v novi Tušmobilovi reklami? Ko stoji pred neko razpredelnico cen. Tenks
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^če se ne motim, je Klemen Bučan (stand up komik & DJ).
-
flesherka_ - Kofetarica
tnX.. Res je=) Pune lušn dečko.. Čeprav pravi, da ima izredno majhen penis=)
- NejaNaja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2011
Hvala. Sem zdaj tudi jaz gledala na strani marprom cenik, ne vem pa, če sem skapirala linije avtobusov. Vstopim pri UKC pred magdalenskim parkom (na tisti strani), izstopim pa zadnjo postajo na Kardeljevi cesti. To je torej linija 2, ne?
-
flesherka_ - Kofetarica
^^ kar ona opisuje, je linija 21 in gre po Ljubljanski. Ti moreš stopiti na busa pri bivši Pandi, pa se peljat čez Betnavsko, pa potem na Kardeljevo. To pa je res linija 2.
-
Anja ^^ - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
- Kraj: grosuplje
vprašanje:
Ali s polnoletno dijaško izkaznico res ne smeš v nočni klub? včeraj sem naletela na problem, ko sem imela pri sebi le dijaško, ker ponavadi s tem spuščajo povsod potem pa mi je varnostnik rekel, da z dijaško ne morem not ker s tem dokumentom ne morem prečkati meje. Saj to je dokument s sliko in ne razumem tega? Kaj pa v primeru, da nekdo nima ne osebne izkaznice niti vozniškega dovoljenja?
Ali s polnoletno dijaško izkaznico res ne smeš v nočni klub? včeraj sem naletela na problem, ko sem imela pri sebi le dijaško, ker ponavadi s tem spuščajo povsod potem pa mi je varnostnik rekel, da z dijaško ne morem not ker s tem dokumentom ne morem prečkati meje. Saj to je dokument s sliko in ne razumem tega? Kaj pa v primeru, da nekdo nima ne osebne izkaznice niti vozniškega dovoljenja?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, sem slišala od sestrične, da res ne upoštevajo v veliko nočnih klubov v Lj.
Zagotovo imaš nek osebni dokument- bo treba pa potni list nosit
Zagotovo imaš nek osebni dokument- bo treba pa potni list nosit
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov