Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 01. Sep. 2011 23:03

je to sploh mozno d bi ble spodi tko velik smeti, d tolk tipk ne del :?:
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 02. Sep. 2011 9:35

suz3nj napisal/-a:
breza28 napisal/-a:Kako je sedaj z registrskimi tablicami pri avtomobilih, če kupiš nov ali rabljen avto jo imaš iz svoje regije, če je pa na lizing pa imaš lahko tudi drugo regijo ali kako?

tablca ostane na avtu četudi je nov lastnik... če želiš nove tablice moreš najprej avto odjavit nato pa prijavit in izbereš tablice katere pač imajo.... primir logo v grosupljem imaš izbiro med ljubljanskimi in grosupelskimi... :D

Po novem zakonu si lahko na katerihkoli tehničnih izbereš katerekoli tablice. Lahko sem js npr iz kopra, avto kupujem v prlekiji in si zaželim tablice lj center. In uslužbenka mi jih mora načelom dat (če jih le ima na zalogi).

Prej si imel pravico do tablic lastnega kraja - npr ribnica ima pravico do lj z uno ribo, če pa si avto kupoval npr v postojni si imel pravico še do postojnskih tablic
Uporabniški avatar
DoeJane
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a DoeJane » 02. Sep. 2011 11:25

Vprasanje:
Ali kdo ve za kaksnega dobrega in hitrega lektorja?
what goes around, comes around
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 02. Sep. 2011 15:55

Na kakšen način ti v kemični čistilnici očistijo plašč?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
Lalama
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Lalama » 02. Sep. 2011 16:55

suz3nj napisal/-a:
breza28 napisal/-a:Kako je sedaj z registrskimi tablicami pri avtomobilih, če kupiš nov ali rabljen avto jo imaš iz svoje regije, če je pa na lizing pa imaš lahko tudi drugo regijo ali kako?

tablca ostane na avtu četudi je nov lastnik... če želiš nove tablice moreš najprej avto odjavit nato pa prijavit in izbereš tablice katere pač imajo.... primir logo v grosupljem imaš izbiro med ljubljanskimi in grosupelskimi... :D

Logo v grosupljem ma tud tablice iz drugih regij (recimo KP z grbom Pirana), samo rečt je treba ;)

pa mislm da tud drugje lahko dobiš tablce iz drugih regij, če želiš - samo treba je teti za šalterjem to rečt ... :)
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
Uporabniški avatar
suz3nj
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a suz3nj » 02. Sep. 2011 22:06

rokerca napisal/-a:Na kakšen način ti v kemični čistilnici očistijo plašč?

ja z milom ki vsebuje kemikalije... :D
To sm js.... najdeš me tukaj in na FBju pa tud kle... ne pričakvat preveč ker že js pričakujem preveč....
http://lepotko.blogspot.com/
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pussyka » 03. Sep. 2011 16:41

ma kdo izkušnje z zapiranjem rokom na faksu. Pisala sem manj k 5 tko da mi VIS zapre nasledn rok(zadn) za predmet, a je možna kakšna prošnja al pa kej? Če ma ktera kakšne izkušnje s tem, nujno bi rabla?
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 03. Sep. 2011 17:31

napiši mail profesorju, če ti lahko on dovoli prijavo oz. te prijavi oz. se zmeniš da prideš na ta rok, oceno pa ti vpiše na naslednjem roku
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 03. Sep. 2011 19:49

hej! a kdo ve kako se reče tisti viseči mrežasti zadevi s predalčki, za shranjevanje kakšnih reči? lahko se obesi tudi v omaro. pa če kdo ve kje se to prodaja? včasih so mel v Dipotu, sam nimajo več
Uporabniški avatar
Feminim
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Feminim » 06. Sep. 2011 10:35

Zanima me, če lahko grem kar v poslovalnico ŠS Maribor in mi na licu mesta da dve napotnici (za različni deli), ali moram prej poklicat in dat podatke o podjetjih in šele potem prit dvignit? Do zdaj sem vedno po pošti to urejala, zdaj pa živim na svojem in ni časa, da mi pošljejo domov, tukaj pa nimam niti začasnega bivališča prijavljenega.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 06. Sep. 2011 11:23

^^Jaz sem že dobila napotnico (sicer na enem drugem šs), ko sem prišla osebno tja. Oni samo vnesejo podatke notri pa ti jo potem sprintajo. Ni veliko dela s tem.
Sicer pa tudi na strani od šs Maribor piše, da lahko napotnico naročiš osebno v njihovih poslovalnicah.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 06. Sep. 2011 14:29

je kje tema o dekliščini? o teh igricah in to. nujno rabim...
tenks
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 06. Sep. 2011 15:11

Feminim napisal/-a:Zanima me, če lahko grem kar v poslovalnico ŠS Maribor in mi na licu mesta da dve napotnici (za različni deli), ali moram prej poklicat in dat podatke o podjetjih in šele potem prit dvignit? Do zdaj sem vedno po pošti to urejala, zdaj pa živim na svojem in ni časa, da mi pošljejo domov, tukaj pa nimam niti začasnega bivališča prijavljenega.

Če majo firmo že v bazi, potem ti samo sprinta. Če pa podjetje z njimi še ne sodeluje, pa rabiš podatke, da vnesejo podjetje v bazo. Ponavadi je to polni naziv firme, naslov sedeža, mesto in davčna številka. Pa ko to vnese, ti sprinta. Lahko pa vnaprej pokličeš pa vprašaš, če že imajo to podjetje zavedeno.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
Lalama
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Lalama » 07. Sep. 2011 12:55

Nujno potrebujemo več oseb za fokusno skupino ... Pogoj je, da so starejše od 15 let, in vsaj 1× mesečno gledajo ali poslušajo RTV Slovenija. Rabim pa iz LJ, MB, KP, okolice MB in okolice MB ... Če je kdo zainteresiran, naj mi javi na privat :)

Hvala! :)
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 07. Sep. 2011 14:55

NUJNO RABIM kakšne dobre (online) vaje za nemščino (bolj osnovne stvari).

Hvala!
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]