Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 3632 prispevkov
• Stran 2 od 243
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 243
Naslednja
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Na info točki jih talajo na tone
Pa najdi.si in google imata tudi zemljevide 

- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Že omejeni http://zemljevid.najdi.si (plus kar je še štručka dodala)Latika napisal/-a:zemljevid na katerem bi pisali tudi deli mesta
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^je ne
sam moreš si na pravo velikost oz. povečavo naštimat... jej jej....
Tu maš neki
Tu maš še neki
Bo?

Tu maš neki
Tu maš še neki
Bo?

-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
NOVO
Bom kar tukaj vprašala, ker gre za splošno temo. Ker si bom barvala narastek doma, me zanima, kako razporediš lase, da vse enakomerno pobarvaš in ničesar ne izpustiš? Drugim več ne zaupam, ker me je kolegica enkrat zelo "šlampasto" pobarvala in je blo res ful nenatančno.
Prav tako me zanima kje začneš in kako razporediš pri barvanju celotne dolžine las?
Kakršni koli nasveti ali video prikaz bi mi prišel prav.
Bom kar tukaj vprašala, ker gre za splošno temo. Ker si bom barvala narastek doma, me zanima, kako razporediš lase, da vse enakomerno pobarvaš in ničesar ne izpustiš? Drugim več ne zaupam, ker me je kolegica enkrat zelo "šlampasto" pobarvala in je blo res ful nenatančno.

Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Nujno bi potrebovala konktakt revije Nova, ta trač rumene revije. Po možnosti mail. Sem googlala, pa mi nekak ne uspe najti maila od uredništva, samo od adrie.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
http://www.myspace.com/revijanova
tukaj edino, če jim napišeš mail. drugega tudi jaz nisem našla... mogoče pa piše kje v reviji (ki pa je nimam doma)
poglej v kaki trgovini, malo tam eno to revijo prelistaj 
tukaj edino, če jim napišeš mail. drugega tudi jaz nisem našla... mogoče pa piše kje v reviji (ki pa je nimam doma)

-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
dolce_chicco napisal/-a:NOVO
Bom kar tukaj vprašala, ker gre za splošno temo. Ker si bom barvala narastek doma, me zanima, kako razporediš lase, da vse enakomerno pobarvaš in ničesar ne izpustiš? Drugim več ne zaupam, ker me je kolegica enkrat zelo "šlampasto" pobarvala in je blo res ful nenatančno.Prav tako me zanima kje začneš in kako razporediš pri barvanju celotne dolžine las?
začneš lahko na različnih koncih. Npr pri prečki. namažeš pri korenu, v obe strani. Potem z glavnikom vzameš tanek šopek las (tiste, ki si jih pobarvala) in jih daš na drugo stran prečke. Prečka je zdaj prekanjena na stran. Spet pobarvaš na obe strani in spet premakneš prečko. To delaš po celi glavi.
Barvo pa nanašaš tako na debelo, da preide čez tisti pramen las, ki si ga izbrala.
Na koncu pa še vse z rokami malo premasiraš in pomečkaš.
Delaš to kakih 10 minut in bi moralo biti povsod približno enakomerno namazano.
Joj, kako čudno sem tole povedala

Don't worry, be happy!!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
..ki je lastnik tudi Cosmotaflesherka_ napisal/-a:Nujno bi potrebovala konktakt revije Nova, ta trač rumene revije. Po možnosti mail. Sem googlala, pa mi nekak ne uspe najti maila od uredništva, samo od adrie.

Sicer bi pa jz pač kar v uredništvo ( http://www.adriamedia.si/revije/nova/ ) pisala, v naslov/zadevo pa dala "revija Nova".
-
Tyeisha - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2009
http://www.stat.si/tema_ekonomsko_turizem.asp
Tukaj so podatki po mesecih. Mogoče je kje tudi letno, drugače pa lahko zračunaš povprečje iz vseh mesecev.
Tukaj so podatki po mesecih. Mogoče je kje tudi letno, drugače pa lahko zračunaš povprečje iz vseh mesecev.
Prvi neprebran prispevek • 3632 prispevkov
• Stran 2 od 243
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 243
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov