Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
*Gaja* napisal/-a:Sem že v temi izpit za avto vprašala, ker me je prestrašilo, da je treba obnovit cpp in zdravniškega, jaz pa nisem po treh letih izpita š nič (od 2008 mam izpit in nisem več voznica začetnica). Ravno nedolgo nazaj sem podaljšala vozniško, o cpp-ju in teh zadevah pa sploh nisem vedela, da niso trajne. Kako je to mogoče, ko pa moja kolegica, ki ma že ene 8 let izpit, ni rabila nič obnavljat, razen pač podaljšat vozniško?
Nič se ne obnavlja, v tisti temi je govora o veljavnosti cpp-ja/zdravniškega pregleda od dneva ko ga opraviš pa do dneva ko nardiš izpit. Če ne narediš izpita v dveh letih, moraš ponovno pisat cpp in opravit zdravniški pregled.
Če so ti vozniško na UE podaljšal, ti velja do dneva, ki ti piše v njem in te ni treba nič skrbet.
Leonessa napisal/-a:Sestra si je pa dala po 10 letih prav tako to poletje podaljšat vozniško in so ji na UE rekli, da mora najprej opraviti še zdravniški pregled.
Tvoja sestra ima pa verjetno dioptrijo in mora zato opravljat tudi zdr. pregled usakič preden ji podaljšajo vozniško.
Live. Love. Surf.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
rokerca napisal/-a:Hvala, v bistvu rabim samo enega, ki me po poslušal in mi odrezal natanko 2 cm las Cene so normalne?
Okoli 20. pranje,striženje, sušenje.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
http://www.homeexchange.com/
tukaj lahko malo pogledaš. jaz bi to takoj šla, če bi le imela stanovanje, ki bi ga z nekom lahko zamenjala
tukaj lahko malo pogledaš. jaz bi to takoj šla, če bi le imela stanovanje, ki bi ga z nekom lahko zamenjala
Don't worry, be happy!!
-
Feminim - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2011
NUJNO!
Katere strani za iskanje dela čekirate? V mislih imam tako strani s študentskimi deli kot tudi rednimi zaposlitvami. Vsakodnevno čekiram ŠS Mb, e-študentski servis, ess.gov.si (Zavod za zaposlovanje) in mojedelo.si. Obstaja še kakšna koristna stran? Verjetno so oglasi večinoma isti tako na eni kot drugi strani, ampak včasih vseeno opazim, da je recimo na e-ŠS par del, ki jih na ŠS Mb ni.
Katere strani za iskanje dela čekirate? V mislih imam tako strani s študentskimi deli kot tudi rednimi zaposlitvami. Vsakodnevno čekiram ŠS Mb, e-študentski servis, ess.gov.si (Zavod za zaposlovanje) in mojedelo.si. Obstaja še kakšna koristna stran? Verjetno so oglasi večinoma isti tako na eni kot drugi strani, ampak včasih vseeno opazim, da je recimo na e-ŠS par del, ki jih na ŠS Mb ni.
-
flesherka_ - Kofetarica
Kje lahko kopim te viseče mrežne predale? V Mariboru prosim. Pa dokaj točne informacije. Hvala
http://www.limundo.com/kupovina/IKEA-PS ... a-/2469842
http://www.limundo.com/kupovina/IKEA-PS ... a-/2469842
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Feminim napisal/-a:NUJNO!
Tudi na bolhi maš oglase za delo (študentsko), potem mojsluzba.si, pa salamonov oglasnik (občasno se kaj najde) in pa Delo ob torkih. Jaz osebno e-študentskemu servisu ne zaupam, ker dostikrat dajejo gor kakšna dela, katerih delodajalci so zelo neresni in neprofesionalni.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
^^V bistvu lahko!
Kolegica se je v študijskem letu 2010/11 vpisala v 1. letnik izrednega študija in dobila štipendijo, kar je po mojem mnenju čista bedarija.
Če je pa letos kaj drugače pa nebi vedla, je pa tudi na obrazcu za štipendijo možnost, da obkrožiš izredni študij.
Kolegica se je v študijskem letu 2010/11 vpisala v 1. letnik izrednega študija in dobila štipendijo, kar je po mojem mnenju čista bedarija.
Če je pa letos kaj drugače pa nebi vedla, je pa tudi na obrazcu za štipendijo možnost, da obkrožiš izredni študij.
-
Feminim - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2011
Kako je mogoče, da nekdo, ki je vpisan na izredni študij, prejema državno štipendijo, mi nikakor ni jasno, ko pa že beseda izredni pove, da se študij plača, torej študent očitno ima denar in štipendije ne rabi.
Moje vprašanje:
Sem čekirala stran o mestnem prometu Mb, a bi vseeno rada od kakšne Mariborčanke ali študentke v Mb izvedela, katera karta se mi najbolj splača in koliko bi me stala? Aja, in kateri avtobusi vozijo po katerih linijah? Recimo iz Nove vasi (Kardeljeva cesta) pa do železniške postaje Studenci? Se ne razumem čisto nič, podobno kot se pred leti nisem za Lj, ampak sem potem po shemi linij skapirala sistem v enem tednu.
Moje vprašanje:
Sem čekirala stran o mestnem prometu Mb, a bi vseeno rada od kakšne Mariborčanke ali študentke v Mb izvedela, katera karta se mi najbolj splača in koliko bi me stala? Aja, in kateri avtobusi vozijo po katerih linijah? Recimo iz Nove vasi (Kardeljeva cesta) pa do železniške postaje Studenci? Se ne razumem čisto nič, podobno kot se pred leti nisem za Lj, ampak sem potem po shemi linij skapirala sistem v enem tednu.
-
flesherka_ - Kofetarica
Feminim napisal/-a:
Moje vprašanje:
http://www.marprom.si/mreza-linij/ SHEMA
V bližini kardeljeve gre 6, blizu gre tudi 18, v bližini pa še 2 in 21. Kardeljeva je dolga... Povej, kje na kardeljevi. Morda ti pride v poštev še 3 oz. 12. Žal ne vem, kje na studencih je železniška. Lahko me kaj bolj specifičnega vprašaš tudi na ZS, bilo bi koristno vedet od kot s kardeljeve, pa kje je železniška na studencih=)
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Živjo!
Nameravam se vpisati kot diplomantka, pa me zanima naslednje. Ker je potrebno dodati tudi potrdilo o opravljenih izpitih, a to zahteva, da mora imeti narejene vse izpite? Manjka mi namreč samo en izpit, ampak se trudim, da bom naredila čim prej.
Nameravam se vpisati kot diplomantka, pa me zanima naslednje. Ker je potrebno dodati tudi potrdilo o opravljenih izpitih, a to zahteva, da mora imeti narejene vse izpite? Manjka mi namreč samo en izpit, ampak se trudim, da bom naredila čim prej.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov