Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Vem. Ampak mi paše na vsake toliko pogledat kakšen na izi film, ker je to tisto, kar potrebujem v tem času, pa četudi gre za puhlice, ki so že stokrat videne.
EDIT: O bad, res dolgočasen film. Še od take vrste filmov pričakujem nekaj več, tukaj pa sem dejansko zaspala.
EDIT: O bad, res dolgočasen film. Še od take vrste filmov pričakujem nekaj več, tukaj pa sem dejansko zaspala.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
POŠTNI NABIRALNIK
...bi rada popceni kupila v Mariboru. Vprašnje je aktualno samo danes. Cena nekje do 15€. Jih je katera kje zasledila? Hvala za vsako info.
Enojen hišni nabiralnik, po možnosti za na ograjo.
...bi rada popceni kupila v Mariboru. Vprašnje je aktualno samo danes. Cena nekje do 15€. Jih je katera kje zasledila? Hvala za vsako info.
Enojen hišni nabiralnik, po možnosti za na ograjo.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Točno ti ne vem pomagat, maš pa poštne nabiralnike v Obiju/baumaxu/bauhausu/merkuru. Cene - oni mal lepši so od 30€ gor, kolk se spomnim. Za 15€ ne vem, če boš kaj dobla. Idi pogledat, tak maš vse trgovine na isti poti.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
Lamia - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2009
- Kraj: Ljubljana
Mene pa zanima, če bo katera uporabnica šla kj v Galerijo Emporium v centru Ljubljane.Sama nism iz tm in me ful zanima, če imajo določeno torbico do DKNY za brezveze pa res neb se tja namenila Sporočte !
And I'd give up forever to touch you.
-
Next.road - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2009
Mene pa zanima, če ima katera izkušnje s kreditno kartico visa. (pri NLB).
Zanima me, če se da poravnat dolg na tej kartici tudi tako, da greš na banko in plačaš, pač pred določenim datumom ko ti avtomatsko trgajo.
Kartico sem si namreč zrihtala samo za plačevanje prek interneta, zdaj pa kupujem letalske in urejam potovanje, ampak imam limit samo 200€, pa je mal kriza.
Zanima me, če se da poravnat dolg na tej kartici tudi tako, da greš na banko in plačaš, pač pred določenim datumom ko ti avtomatsko trgajo.
Kartico sem si namreč zrihtala samo za plačevanje prek interneta, zdaj pa kupujem letalske in urejam potovanje, ampak imam limit samo 200€, pa je mal kriza.
Life's journey is not to come at the grave in a well preserved body but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting: '' Holly shit, what a ride!
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Next.road napisal/-a:Mene pa zanima, če ima katera izkušnje s kreditno kartico visa. (pri NLB).
Ja, seveda se da prej odplacat. Moras biti samo pozorna na to, kateri dan se ti zakljuci obracunsko obdobje. Meni recimo so avtomatsko trgali vsakega 18. v mesecu, ampak obracunsko obdobje se je zakljucilo 10. Enkrat sem hotela odplacat 12. in so mi rekli, da so ze obracunali za trganje in da naj raje pocakam do 18., ker drugace lahko kao nastane zmeda (verjetno bi morali oni potem preklicat trganje za 18., ki je bilo ze avtomatsko nastavljeno vnaprej).
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^
purple_rain napisal/-a:Ker vemo, da je iskalnik bolj kot ne neuporaben, svetujem, da ko iščete kaj po forumu, greste v gugla in vpišete
- Koda: Izberi vse
site:www.cosmopolitan.si/forum "ključna beseda"
pač, guglovo "napredno" iskanje
(brez narekovajev, seveda)
Ni za kej
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Zanima me, če je kdo kje videl kakšno stojalo za fotoaparat, bolj cheap variante (npr. u Hoferju, Sparu)? Potrebujem nujno!
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Vsake tolk cajta majo v leclercu kakega poceni. Saj so ok, no...s tem, da sm jz že ene dva šraufa izgubila nekje. Ampak stojalo še vedno nekako služi svojemu namenu
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima