Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *amber* » 04. Avg. 2011 12:02

NOVO!

Kje se dajo dobit vložki in tamponi (razen prek neta) Natura femina ali Natracare?

Hvala!
Uporabniški avatar
medvedka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a medvedka » 04. Avg. 2011 13:31

Natracare imajo v mercatorju (vsaj v megamarketih, sem jih že kupila tam) Natura femina bi mogli imet pa v lekarni (če jih že preko spleta prodajajo).
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 04. Avg. 2011 13:36

Jaz pa ravno po Merkatorjih nobenih naravnih ne najdem :? Imajo pa oboje v DM-ih (ne nujno čisto vseh obe vrsti).
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 04. Avg. 2011 18:34

legally blonde napisal/-a:Vseeno je kam greš, overil ti bojo na upravni enoti in pri notarju, je pa precejšnja razlika v ceni - notar to nardi za precej več denarja kot upravna enota, kjer overitev stane tm nekje kt kava :D

Jaz sem ravno ta teden šla overjat neke dokumente in mi na UE ni bilo treba plačati niti za "kavo". :D Niti nikoli prej. Se pa spomnim, da sem enkrat šla najprej k notarju in ga tisti čas ravno ni bilo v pisarni (podaljšana malica seveda), nakar sem, hvala bogu, naletela na njegovo pomočnico ali karkoli je že bila, in mi je dobronamerno namignila, da naj grem to uredit na UE, ker bi pri njih morala plačati in baje ne malo.
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 04. Avg. 2011 19:53

zanima me, če lahko grem v drugo simobil poslovalnico kot sicer hodim (v istem kraju sta obe), ker v tej kjer sem pred leti kupla telefon in vedno hodim tja, ne znajo ravno upoštevat željo stranke. :? hotela sem namreč zamenjat tel.št., ker ima preveč folka mojo št., pa je vprašal kakšni so razlogi za to (like wtf, what about privacy??), nakar mu povem, da zasebne narave in on meni, da če kdo teži, lahko enostavno blokiram št. sem mu odgovorila, da to že vem, a da se klici pojavljajo iz različnih št. ob različnih urah in ne samo ena oseba. pač v preteklosti je kdo prišel preko kakšnih skupnih kolegov do moje št. in si nekateri ne dajo dopovedat, da mi dajo mir. vglavnem, o tem sploh ne mislim diskutirat na enem simobilu, ker to ni svetovalni center ali policijska postaja. hočem samo j*beno drugo št., da bom mela mir v življenju in obenem brez problemov odrezala tist folk iz lajfa (nove cifre pa itak ne bi dala tem kolegom in kolegicam, ki so jo nekoč veselo razdajale, če je kdo prosil zanjo). :x
no, in on meni:"ja pa saj ne gre za 300 št. al pač?" češ kot da si izmišljujem, da gre za več št. koji k* njega sploh to briga, saj bom jaz plačala 20 evrov. ja, razp*zdla sem se :D ker hočem sam mir in se mi med tem, ko mam en kup stvari za naredit, sploh ko bo spet faks nazaj, res ni za ukvarjat s folkom, ki ma preveč časa.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 04. Avg. 2011 20:26

Seveda greš lahko v drugo poslovalnico. Tisti tipček je pa hotel verjetno samo malo duhovit bit pa ti denar prišparat. Ne se jezit no. :P
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 04. Avg. 2011 21:05

aha ok. tudi če grem recimo v poslovalnico v drugo mesto, ne? ker bom med tednom kmalu itak večinoma spet v mb.
drugače pa, če bi vedel kako je to nadležno, me ne bi spraševal kot da poskušam ispast dramaqueen, tako da sem se res malce razjezila, ker bi temu rada naredla konec :D
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 05. Avg. 2011 6:57

faktom napisal/-a:Bom šel takoj zjutri pa me zanima al se splača it s kupončkom jest ali ne.

Splača? Jest moraš predno greš na krvodajalsko!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Avg. 2011 7:32

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Avg. 2011 7:50

Legally_blond napisal/-a:zanima me, če lahko grem v drugo simobil poslovalnico kot sicer hodim (v istem kraju sta obe), ker v tej kjer sem pred leti kupla telefon in vedno hodim tja, ne znajo ravno upoštevat željo stranke. :? hotela sem namreč zamenjat tel.št., ker ima preveč folka mojo št., pa je vprašal kakšni so razlogi za to (like wtf, what about privacy??), nakar mu povem, da zasebne narave in on meni, da če kdo teži, lahko enostavno blokiram št. sem mu odgovorila, da to že vem, a da se klici pojavljajo iz različnih št. ob različnih urah in ne samo ena oseba. pač v preteklosti je kdo prišel preko kakšnih skupnih kolegov do moje št. in si nekateri ne dajo dopovedat, da mi dajo mir. vglavnem, o tem sploh ne mislim diskutirat na enem simobilu, ker to ni svetovalni center ali policijska postaja. hočem samo j*beno drugo št., da bom mela mir v življenju in obenem brez problemov odrezala tist folk iz lajfa (nove cifre pa itak ne bi dala tem kolegom in kolegicam, ki so jo nekoč veselo razdajale, če je kdo prosil zanjo). :x
no, in on meni:"ja pa saj ne gre za 300 št. al pač?" češ kot da si izmišljujem, da gre za več št. koji k* njega sploh to briga, saj bom jaz plačala 20 evrov. ja, razp*zdla sem se :D ker hočem sam mir in se mi med tem, ko mam en kup stvari za naredit, sploh ko bo spet faks nazaj, res ni za ukvarjat s folkom, ki ma preveč časa.

pojdi k tistemu tipčku na simobil pa ga vprašaj, kje je najbližja mobitelova poslovalnica, ker nisi zadovoljna s servisom simobilovih svetovalcev... :D
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 05. Avg. 2011 8:18

sirova štručka napisal/-a:ja kot da kupončke delijo preden jim daš kri... :D

verjetno ga je zanimalo, če je kak šnicel za jest, kateri mu najbrž ob osmih zjutraj ne bi pasal

To si pa ti rekla. Nisem govorila o nobenih kupončkih, ampak, da je treba jest predno se da kri.
Uporabniški avatar
leeloo13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 9. 2008
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a leeloo13 » 05. Avg. 2011 9:12

Zanima me, kje lahko najdem temo Vaše slike, naše slike?Namreč sem že gledala v Cosmo zvezde, ker mislim, da je bilo včasih tam,pa sploh ne najdem.Sem šla tudi v iskalnik, pa tudi nisem našla.Ne vem ali ne znam iskati ali kaj.

Hvala!
Malo se nasmej, pa bo vse okej
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Avg. 2011 9:14

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Cordy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 4. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Cordy » 07. Avg. 2011 17:18

Mene pa zanimata naslova knjige,ki sem ju brala dolgo nazaj a ne vem več ne naslova ne avtorja. :(

1. knjiga : ženska se odloči storiti samomor,zato napiše poslovilna pisma(v katerih brez dlake na jeziku napiše vse) in pošlje,vendar ne umre. Potem se spona tudi nekega moškega,se zaljubita.... upam,da bo kdo prepoznal naslov,ker mi tudi spomin na vsebino že peša.

2. knjiga : napisala ga je avtorica,govori pa o tem,kaj vse bi morale ženske vedeti o moških. Izšla je že dolgo dolgo nazaj,jaz sem jo brala kot žepnico,ki je imela siv odtenek platnic.

Hvala,če bo kdo prepoznal naslov knjig :)
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 07. Avg. 2011 18:59

^^Ta prva je mislim da Za vsako rešitev se najde težava...nisem pa 100% ziher :)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]