Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ torrenti?
Men je sicer kul Youtube Downloader.
NOVO:
Kje dobiti čim več informacij o tem kaj se sploh dogaja na področju ekologije v Sloveniji?
Men je sicer kul Youtube Downloader.
NOVO:
Kje dobiti čim več informacij o tem kaj se sploh dogaja na področju ekologije v Sloveniji?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^Po mojem, da boš dobila največ odgovorov za katerega itak že sama veš - poglej na googlu. Bi ti z veseljem pomagala pa niti sama ne vem ampak ziher obstaja kaka spletna stran kjer piše kaj o ekologiji v slo (eko-planet in podobno?)
Yada, yada, yada...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ tale (še pred kratkim je bil tle na desni strani)
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Vem, da je bolj long shot, ampak vseeno...
Iščem enega privatnika, ki izdeluje notranja vrata, ki se ne odpirajo normalno na tečajih, ampak je tečaj premaknjen proti sredini vrat, tako da se nekako pomaknejo noter in krilo vrat zasede manj prostora, ko je odprto. Vem da je nerodno napisano, ampak ne vem, kako bi drugače... Nekaj takega bi nujno rabila, ampak pojma nimam kdo taka vrata izdeluje - videla pa sem jih na sejmu MOS v Celju. Če je kje kaka dobra duša, ki pozna koga, ki dela taka vrata ali se spomni imena s sejma, se priporočam. Al pa vsaj, če ima kdo kako idejo kaj bi poguglala, da bi to našla.
Hvala že vnaprej!
Iščem enega privatnika, ki izdeluje notranja vrata, ki se ne odpirajo normalno na tečajih, ampak je tečaj premaknjen proti sredini vrat, tako da se nekako pomaknejo noter in krilo vrat zasede manj prostora, ko je odprto. Vem da je nerodno napisano, ampak ne vem, kako bi drugače... Nekaj takega bi nujno rabila, ampak pojma nimam kdo taka vrata izdeluje - videla pa sem jih na sejmu MOS v Celju. Če je kje kaka dobra duša, ki pozna koga, ki dela taka vrata ali se spomni imena s sejma, se priporočam. Al pa vsaj, če ima kdo kako idejo kaj bi poguglala, da bi to našla.
Hvala že vnaprej!
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
...
Zadnjič spremenil Legally_blond, dne 08. Feb. 2012 14:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Šolska Urbana 2011/12Summer055 napisal/-a:kje lahko na LLPjevi spletni strani najdem tisti list, ki ga sprintaš in pošlješ na fax da ti na LPPju priznajo subvencijo.
tole pa res ni bilo težko..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]