Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Jul. 2011 19:36

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:49, skupaj popravljeno 1 krat.
neznanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka » 19. Jul. 2011 19:39

Kje je ta shift
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 19. Jul. 2011 19:40

celo 2 sta...shifta...tista tipka, ki jo pritisneš skupaj s črko, če želiš veliko začetnico na primer... :D

sicer pa na tipki piše shift... :D
neznanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka » 19. Jul. 2011 19:42

Misleš na tipkovnici da je ta shift
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Jul. 2011 19:43

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:49, skupaj popravljeno 1 krat.
neznanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka » 19. Jul. 2011 19:47

Pa sm prtisna mi ni nč pokazal
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Jul. 2011 19:52

Svašta :lach: ..al se pa probi ang. naučit, da vidmo kaj se bo prej zgodil :lach:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Jul. 2011 19:57

...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 19. Jul. 2011 20:01

purple_rain napisal/-a:Svašta :lach: ..al se pa probi ang. naučit, da vidmo kaj se bo prej zgodil :lach:

danes sem bil pri enem računalničarju (ima svojo firmo), ki je avtor programa, ki ga uporabljam v službi in mi je en error program kazal...sem mu prinesel laptop, da mi zadevo uštima...imam slovenske windowse in se tip ni znašel, je moral na svoj comp v angleščini gledat....bumbar... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 19. Jul. 2011 20:17

Naj te to ne preseneča tako. Ene stvari so pač tak trapast prevedene v slovenščino, da ko vidiš napisano, ti ni jasno kej je to :D

(se izogibam programov v slovenščini, vse v angleščini, ker v slovenščini pol ne zastopm :D)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 20. Jul. 2011 18:34

NOVO:

A ima kdo kaj izkušenj s prodajanjem na Bolhi?
Pa s pošiljanjem? Koliko je kaj stroškov? Npr. za kakšno knjigo, kos oblačila?

(ne mi google prilepit :D)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
medvedka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a medvedka » 20. Jul. 2011 19:34

Jaz imam bolj izkušnje s kupovanjem preko bolhe. Ampak običajno če kupuješ rabljen predmet, ga načeloma želiš vsaj v živo videt tako da sama vedno iščem prodajalce v bližini, da lahko grem predmet pač osebno iskat. Verjamem pa, da se tudi kdo drug podobno obnaša. Je pa načeloma to najvarnejša varianta, da če boš nekaj prodajala, da se pač zmeniš za osebno srečanje in na ta način tudi bolj ziher dobiš denar v roke.

Če maš pa namen pošiljat pa so stroški odvisni od teže predmeta, je pa tukaj spet tveganje, da denarja ne dobiš, razen če ti kupec prej nakaže denar na tvoj račun. Bolha je drugače dost kul zadeva, jaz sem marsikaj že gor našla, mi smo pa nekatere zadeve preko nje tudi že podarili in je bilo zaenkrat vse ok.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 20. Jul. 2011 20:29

*mala* napisal/-a:NOVO:

A ima kdo kaj izkušenj s prodajanjem na Bolhi?
Pa s pošiljanjem? Koliko je kaj stroškov? Npr. za kakšno knjigo, kos oblačila?

(ne mi google prilepit :D)

Js sm prodajala knjige iz gimnazije na bolhi. Kar se tice posiljanja in stroskov posiljanja, je tko kukr se zmens - stroske lohk krije prodajalec ali pa kupec, ampak pri recimo knjigah se to sploh ne splaca, ker postnina za eno knjigo pride usaj 3€ zarad teze...

Sama sm ene parkrat poslala kupcu knjigo po posti in se pred tem dogovorila, da kupec krije postnino (ga tut opozorila, da je sorazmerno visoka), dokler me ni en zafrknu in posiljke ni sou iskat na posto, tko da sm dobila stvar nazaj pa se zgubila 5€ za postnino :/ od takrat samo se osebni prevzem.
Live. Love. Surf.
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pussyka » 20. Jul. 2011 21:18

Potrebovala bi pomoč pri izdelavi nakita iz fimo mase. Nikoli še nisem delala, pa bom imela delavnico za otroke. Tako da če mi lahko da katera kakšen nasvet, kako začeti, če se lahko pobarva...? (lahko tudi na ZS)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 20. Jul. 2011 21:51

^^ Že "fimo" v googlu vrže tono strani. Sicer pa mislim, da se večinoma ne barva, ampak ustvarja z različnimi barvami. Kot kak plastelin.

--------------------------------------------------------------
Hvala punci zgoraj :wink:

Mah, js ne vem če bi se mi dal vse to osebno predajat, ker sem preveč daleč iz večjih mest in bi dala več za bencin, kot pa poštnino na koncu.

Če še kakšne izkušnje, bi bla vesela.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]