Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Nič ne rabim , samo neki bi delila z vami.
Ker vemo, da je iskalnik bolj kot ne neuporaben, svetujem, da ko iščete kaj po forumu, greste v gugla in vpišete
pač, guglovo "napredno" iskanje
(brez narekovajev, seveda)
Ni za kej
Ker vemo, da je iskalnik bolj kot ne neuporaben, svetujem, da ko iščete kaj po forumu, greste v gugla in vpišete
- Koda: Izberi vse
site:www.cosmopolitan.si/forum "ključna beseda"
pač, guglovo "napredno" iskanje
(brez narekovajev, seveda)
Ni za kej
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
ve kdo koliko stane karta za kopanje na centralni plaži v portorožu? katera plaža je poleg te kolikor toliko urejena in ima urejen dostop do morja (portorož ali izola)? so cene za cel dan? aja, pa še to: a so ležalniki in senčniki za doplačat?
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
A je kdo že šel oz pozna koga, ki je šel na te varjante, ki jih zadnje čase full pošiljajo po pošti, kao da si zadel al bil izbran za zastonj izlet, kamor lahko povabiš še par prijateljev, zraven pa še da npr. tam garantirano dobiš neke bone sponzorjev ali pa kako drugo darilo? Vedno sem skeptična glede takih zadev, ker danes pač ni nič zastonj, pa me res zanima če je kdo to preizkusu.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Moja mati so šli pred kakima dvema letoma. Jaz sem bila isto skeptična pa sem ji odsvetovala, neka njena prijateljica pa je kao se že šla to foro in rekla da je kul itd. in tako so moja mati povabili še eno kolegico in sta šli. Izlet ni bil nateg, res so šli, s tem da tam začnejo pol z nekimi forami - podarjajo bone 1+1 za še nekam drugam (npr. neke toplice v neki vukojebini), kjer je za enega plačano, drugi pa bi mogel doplačat itd.... Tak da no, moja mati so prišli z izleta živi in zdravi, neopeharjeni, ampak polni teh broušur od sponzorjev, ki jih je pol vrgla v smeti. Hope that helps a bit
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Živjo!
S 1.10.2011 bom morala poiskati novo stanovanje v lj, ker ne morem več bivati v študentskem domu. Pa me zanima, pri tisih, kjer je možnost subvencije, kako pridem do obrazca, do kdaj je to potrebno oddati, kakšne so vaše izkušnje, ipd.?
Hvala in lp!
S 1.10.2011 bom morala poiskati novo stanovanje v lj, ker ne morem več bivati v študentskem domu. Pa me zanima, pri tisih, kjer je možnost subvencije, kako pridem do obrazca, do kdaj je to potrebno oddati, kakšne so vaše izkušnje, ipd.?
Hvala in lp!
- saneLcy_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2011
/hNujno rabim pomoč. Uporabljam mobilni telefon Samsung in sem si enkrat pisala nekaj v beležko, ter si potem to beležko poslala preko e-pošte na računalnik, na telefonu pa beležko izbrisala. In je nastal problem, ker ne vem s katerim programom oz. katero vrsto beležke morem imeti inštalirano na računalniku, da bo mi to beležko prikazalo. Saj trenutno ne mroem odpreti beležke.
Prosim za pomoč
Prosim za pomoč
- pussyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
Rabim ideje, kam poslati prošnje za sponzorstva (gre za letovanje otrok, prov bi prišle razne malenkosti, da lahko damo otrokom za nagrade), če ima katera že kakšne izkušnje? Do sedaj sem poslala na petrol pa šumi, kej več se pa ne spomnim, res nimam idej vem ja
-
*mala_miška* - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2009
- Kraj: Ljubljana
Pozdravljene,
imam sledeče vprašanje:
na robu veke imam že kkšna 2 mesca belo pikico, ki spominja na mazoljček samo da je trd in se ne da stisnt oziroma k sm probala boli za znort.
Ve kera mogoče, kako se tega rešt oziroma kaj naj bi to bilo?
Hvala
imam sledeče vprašanje:
na robu veke imam že kkšna 2 mesca belo pikico, ki spominja na mazoljček samo da je trd in se ne da stisnt oziroma k sm probala boli za znort.
Ve kera mogoče, kako se tega rešt oziroma kaj naj bi to bilo?
Hvala
The man on top of the mountain didn't fall there
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
to je neke vrste mozoljček. meni se je nekaj let nazaj naredil pod očesom pa sem ga sigurno imela kako leto. Sploh mi ni hotel zginit. Potem sem ga pa nekaj časa večkrat dnevno mazala s čajevcem in sem ga nato brez problema stisnila in je izginil.
Imam pa zdaj dva mičkena na dekolteju
Imam pa zdaj dva mičkena na dekolteju
Don't worry, be happy!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]